Frk Lisberg Jewelry Anmeldelser 24

4,0

Jeg fik et armbånd af min søn, svigerdatter og barnebarn til jul hvor der i amuletten er præget “FARMOR” Det ligner noget billigt blik der kunne være vundet i et tivoli eller fået fra en bil... Se mere

Jeg købte en halskæde med egen tekst til en veninde i julegave. Virkelig fint smykke og min veninde blev så glad for den! Det er første gang jeg har handlet ved Frk. Lisberg, men jeg vender helt sik... Se mere

Udover at have smukke smykker har Frk. Lisberg en ekstraordinær god kundeservice. Efter at have mistet et vedhæng til min halskæde fik jeg effektivt og vederlagsfrit tilbudt et nyt vedhæng, uden... Se mere

4,0

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Super fin oplevelse

Det er første gang jeg har handlet ved Frk. Lisberg, men jeg vender helt sikkert tilbage!

17. december 2025

Opdatering

Det ligner noget billigt blik der kunne være vundet i et tivoli eller fået fra en billig kinabutik, hvilket slet ikke hænger sammen med det de unge betalte for det.
Jeg har konsulteret en der har forstand på prægning i smykker som siger at det ser ud som om der har været anvendt et forkert underlag under amuletten i forbindelse med prægningen.
Overfladen ser nusset og rigtig træls ud og i det hele taget er forgyldningen så ringe at det havde været bedre ikke at forgylde sølvet.

Dette har jeg så pænt skrevet i en mail med billeddokumentation til Frk. Lisberg, til den på hjemmesiden angivne mail adresse men har intet hørt tilbage, end ikke en kvittering for at reklamationen er modtaget.

OPDATERING
Efter ovenstående anmeldelse blev jeg kontaktet af en sød medarbejder som har tilbudt en rigtig fin service - jeg kan vælge om jeg vil have ombyttet til et nyt armbånd, bytte til noget andet eller få penge retur. Så nu ændrer jeg fra 1 til 4 stjerner for en trods alt fin service.
Evt. ny opdatering og ændring at rating kommer når ombytning er foretaget

30. december 2025

Manglende levering

Jeg har bestilt et smykke. Det fremgår at der er 1 til 2 dages levering. Efter 5 dage har jeg stadig kun modtaget en besked om at de har modtaget min ordre… intet smykke eller besked fra GLS om at min pakke håndteres. Smykket skulle være givet i gave til en fødselsdag. Nu er fødselsdagen afholdt…
Kan ikke anbefale denne side. De svare heller ikke på mails man skriver til dem.

20. juli 2025
Frk Lisberg Jewelry-logo

Besvarelse fra Frk Lisberg Jewelry

Kære Kathrine,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 💛

Hvor er det bare ærgerligt at høre, at dit smykke ikke nåede frem til tiden – især når det skulle gives som gave. Det forstår vi virkelig godt må have været skuffende, og det er vi oprigtigt kede af.

Det mormor-armbånd, du bestilte, var desværre i restordre på det tidspunkt, og derfor tog leveringstiden længere end vi havde håbet. Vi gør altid vores bedste for at sende alle ordrer hurtigt afsted, og det er så ærgerligt, at det ikke lykkedes denne gang.

Selvom din ordre nu er afsluttet, vil vi gerne sige tak for, at du deler din feedback med os – det betyder meget, og vi tager det til os, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Kærlig hilsen
Helle
Lisberg Jewellery ✨

10 stjerner ⭐️

10 stjerner ⭐️
Jeg har idag modtaget min pakke - en gave til min datter - og jeg er ovenud lykkelig.
En vare jeg havde bestilt var desværre udgået men jeg fik så mange fine forslag til alternativer, passende opfølgning, utrolig hurtig levering og et produkt der overskrider forventningerne (virkelig stort tak 🙏).
Har allerede lavet en liste til ungerne med fine gsveideer til mor ❤️

19. august 2024

Flotte smykker og hurtig levering

Flotte smykker og hurtig levering!
Derudover er pakken rigtig flot. Der er gjort noget ud af det + her i juletiden (ved ikke om det er en funktion der normalt er på hjemmesiden?) kan man få sin vare pakket ind. Rigtig god service

4. december 2021

God service.

God service.
Jeg købte en gave til min kæreste, og den skulle sendes retur.
Returfristen var overskredet, men jeg fik alligevel pengene igen. God stil.
Hurtig svar på mail etc.

Jeg vil bestemt handle hos dem igen

20. januar 2021

Top top service

Helt igennem god og hurtig service.
Gaven kom lyn hurtigt og flot pakket ind, da der var en reklamation var service ligeledes helt i top, lyn hurtig svar selv kl. 18.30 mandag aften, og løst på 15 min, handler helt klart her igen en anden gang.

28. december 2020

Ekstraordinær kundeservice

Efter at have mistet et vedhæng til min halskæde fik jeg effektivt og vederlagsfrit tilbudt et nyt vedhæng, uden at kundeservice medarbejderen betvivlede sandheden af mit uheld. Næste dag kunne jeg afhente et nyt vedhæng sendt til min okale pakkeshop - smukt indpakket i smykkeæske og flot silkepapir.
En stor fornøjelse og nu kan jeg igen glæde mig over mit smukke halssmykke.
Tusind tak Frk. Lisberg.

6. november 2020

Smukke øreringe og hurtig levering

Jeg bestilte et par øreringe, og tre dage senere fik jeg besked om, at jeg kunne afhente dem i pakkeshop. Hele indpakningen var meget gennemført, lige fra papkassen de var sendt i, som var rosafarvet, og den lille fine pose og selve æsken, som øreringene lå i var så yndige og kønne i farverne, så allerede dér var man glad :-) Og indeni lå så de smukkeste, forgyldte øreringe med zirkoner og blå chalcedon, og de glitrede og funklede, så man blev helt glad i låget. Jeg er MEGET tilfreds med både kvaliteten og udseendet af øreringene og hastigheden for levering, og jeg skal snart ind og kigge på hjemmesiden igen, for jeg ønsker mig flere smykker fra Frk. Lisberg efter at ha´ set, at de er lige så smukke i virkeligheden som på billeder :-)

26. april 2020

Super service!

Havde købt en lang kæde, som knækkede og tabte derved to små vedhæng, mens jeg fandt de øvrige to store. Skrev til dem og sendte den retur for at få pris på en evt. reparation. De sendte en helt ny samt to nye små, det kalder jeg super service!

17. februar 2020

Dårlig kvalitet

Fik en lang halskæde af min mand og børn i fødselsdagsgave.
Har nu købt ny kæde 2 gange (hvor det samme skete), da de springer for et godt ord. Virker som meget dårlig kvalitet, da jeg har lange kæder fra andre mærker som holder fint efter flere år.
Desværre vil dette afholde mig fra at købe varer fra dette firma igen og vil heller ikke anbefale det til andre.

14. december 2019

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid! Den 16/4 bestilte jeg et vedhæng samt en halskæde, hvor vedhænget skulle have indgraveret en tekst, til levering senest d. 1/6.
Iflg. Frk. Lisbergs hjemmeside, skal man bestille ca. 6 uger før man ønsker levering. Der gik 7 uger og 3 dage inden min ordre var leveret.
Denne info fik jeg kun, fordi jeg selv tog kontakt til kundeservice over flere omgange.
Det er ikke godt nok.

19. juni 2019

Rigtig god betjening og skøn…

Rigtig god betjening og skøn indpakning!
Købte en gave til min veninde via. siden, og fik pakket den så fint ind (uden det overhovedet kostede mig noget) - vil helt sikket anbefale Frk. Lisberg.

28. september 2018