4,3

Een Adam Hall 19 inch top/inlay besteld

Een Adam Hall 19 inch top/inlay aangeschaft voor een CD speler.

Besteld, volgende dag al in huis. Supersnel! De inlay was wel wat omgebogen aan de rand, vermoedelijk transportschade, maar kon het zelf gemakkelijk bijbuigen. Was wel goed verpakt. Post NL bezorger het misschien iets te ruig in de auto gesmeten ?

Er zou ook klitteband bij zitten, dit was alleen niet meegeleverd. Voor mij zelf geen probleem. Voor mensen die apparatuur willen vastzetten wellicht fijn dat het wel wordt meegeleverd natuurlijk.

Leuk dat er stickers bijzaten! Dat zouden meer bedrijven moeten doen. Toch een stukje reclame, naamsbekendheid kun je zo doorgeven. Top!

Al met al tevreden over Fritz Events! Op wat kleine dingen, maar ben verder superblij met deze 19 inch top/inlay!

2. april 2026

Ouderwetse service > Klant is nog koning hier.

Ik heb er 2 DI-boxen besteld. De oorspronkelijke bestelling hadden ze niet volledig op voorraad. Daar werd gelijk over gemaild! Ik reageerde daarop met een reactie die haast door liet schemeren. Er werd direct gereageerd op mails. Daar zat nooit langer als een kwartier tussen. Er werd overlegd. Ik kreeg overal op een correcte manier antwoord op. Er werd besloten een paar van een ander merk te leveren. Die waren er de volgende dag al! Geen 24 uur later stond PostNL aan de deur.

Ik kan me niets, maar dan ook werkelijk niets bedenken waar deze service verbeterd kon worden.

Tip voor de website: Het aantal op voorraad?

Conclusie: Ik bestel daar de volgende keer weer!

Bedankt voor de gedane zaken, Randy van Fritz Events! Tot volgende keer!

15. september 2025

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Middels een online zoekopdracht terechtgekomen bij de webshop van Fritz Events.
Eerste bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd!
Wat ik besteld had overtrof mijn verwachting, had goedkopere jackplug besteld ivm eenmalig evenement. Kwalitatief vergelijkbaar met Neutrik maar dan voor een betaalbare prijs.
Eveneens microfoonkabel besteld waarvoor hetzelfde geldt, ik kom hier vaker en is dan ook zeker aan te bevelen.

29. april 2025

Dit is een voorbeeld van een goede klantenservice en communicatie!

Tijdens het zoeken naar een geschikte Flightcase voor mn Pioneer dj set zag ik op de site een foutje staan. De prijs was "van" naar een hogere prijs in de "aanbieding"
Na telefonisch contact zagen ze die fout staan en mocht ik deze voor de goedkopere "van" prijs aankopen.

Alles is daarna per mail verlopen en de reactie tijden waren zeer snel.
Dit is een voorbeeld van een goede klantenservice en communicatie! Topper!
Ik kom hier zeker terug.

31. oktober 2024

Dit is KLANTENSERVICE!!!

Telkens weer keurige afhandeling van bestellingen. Zelfs vrijdag laat belt men terug om te vertellen dat er onvoldoende voorraad is aan artikelen 8 ipv de 18 stuks in de bestelling.

Geven direct aan wat de verwachting is dat je pakket verstuurd zal worden.

Vorige bestelling idem. Vragen netjes hoeveel haast de bestelling heeft.

Dat maak dat ik graag terugkom in deze overzichtelijke en scherp geprijsde shop!

25. oktober 2024

Bij Fritz events geweest om een…

Bij Fritz events geweest om een uitbreiding van een geluidsset te testen. Hoewel het al vanaf het begin vd test duidelijk was dat het niet de juiste uitbreiding voor mij zou zijn heeft medewerker Bart alle mogelijkheden geprobeerd. Ze namen alle tijd maar helaas niet het juiste resultaat bereikt. Bart bedankt voor de tijd en energie die jij erin hebt gestoken maar de volgende aankoop kom ik gewoon weer terug.👍

3. januar 2022

Fijn bedrijf !!

DJ Booth gekocht, goede prijs. Telefonisch contact om wat specificaties door te nemen was erg prettig. Gemakkelijk bestelproces op de website en snelle bezorging. Mijn nieuwe favoriete winkel voor mijn DJ gear.

16. december 2021

Voor het eerst besteld bij Fritz-events

Voor het eerst besteld bij Fritz-events, top! Snelle levering en goede service. 1 van de bestelde kabels had een kabelbreuk. Zonder problemen binnen 1 dag na constateren een nieuwe ontvangen. Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren.

9. februar 2019