Si vous cherchez des saveurs spécifiques de Monster, c'est l'endroit idéal. Frisland Trading BV est tout simplement le seul endroit où je parviens à trouver autant de goûts différents, même les plus... Se mere
Levering duurde 2 dagen waar op zich niks mis mee is. Alleen werden mijn blikjes Fanta geleverd zonder enige bescherming en doos rond. Resultaat: blikjes beschadigd! Ook vind ik niet dat de be... Se mere
Het is betaalbaar, smakelijke energy (volgens mij zonen) en bij deze gratis Pringles.extra lekker om het weekend te betreden
Wij zijn het wat beu aant het worden met Frisland. Het probleem is vooral de spam aan zogenaamde promo's die fake zijn. Blijkbaar denkt Frisland dat klanten die vaak kopen de prijzen niet kennen, dus... Se mere
Fris en verfrissend. Daar staan we voor bij Frisland.nl. We houden van goedkoop, bijzonder en nét even anders! Wij bieden mooie merken frisdrank, bijzondere smaken en inspirerende verhalen achter de blikjes, de verschillende merken fris én we leveren alleen kwaliteit van topmerken Fanta, Coca-Cola, Pepsi of 7Up.
Televisieweg 36, 1322AM, Almere , Holland
Prima avondbezorging! Alles heel ontvangen, superfijne webshop!
Goeie duidelijk website. Mooi prijs voor het drinken en mogelijk voor diverse bezorging of af te halen. Heb er vaker besteld
De prijzen zijn goed en de bezorging is heerlijk snel
Is netjes verpakt en ook leuke dingen en ben blij dat ik deze winkel heb gevonden.
Maar is ook leuk als jullie meer dingen hebben uit ander landen dat is wel mijn wens.
Maar verder ben ik tevreden.
Pakketje komt altijd netjes binnen, 1 keer een issue gehad door de postverwerking, dat was de dag daarna gelijk opgelost met een lief briefje in de doos, credits!
Bestelling geleverd via DHL ipv DPD, beetje verwarrend, maar het is er

Besvarelse fra Frisland Trading bv
Snelle levering ,keurig verpakt alleen jammer dat alle koekjes kapot zijn
Ik ben altijd super tevreden en bestel regelmatig
Top service lekker snel. En een dikke 10 voor het bezorgen.
Si vous cherchez des saveurs spécifiques de Monster, c'est l'endroit idéal. Frisland Trading BV est tout simplement le seul endroit où je parviens à trouver autant de goûts différents, même les plus rares.
La variété de leur catalogue est impressionnante par rapport à ce qu'on trouve habituellement ailleurs. En plus du choix, le service est sérieux et efficace. C'est devenu ma boutique de référence pour compléter ma collection et découvrir de nouvelles variétés. Je recommande à 100 % pour tous les amateurs de la marque !

Besvarelse fra Frisland Trading bv
Alle producten zijn in goede staat geleverd. Om ruimte te besparen was 1 kleinere doos opengemaakt en de inhoud los in de grote buitendoos gedaan. De kleine doos zat er wel bij. Helaas bleek de houdbaarheidsdatum van de koeken maar 14 dagen te zijn. Heel jammer, want 30 koeken in 14 dagen opmaken is best veel.
Heeft verschillende opties van bezorgen en ruime keuze monster energie
ALS UW LEVERING NET ZO SNEL ZOU ZIJN ALS HET VRAGEN OM EEN REVIEW TE GEVEN ZOU FRISLAND TRADING EEN PERFECT LEVERANCIER ZIJN

Besvarelse fra Frisland Trading bv
Ik schrijf een heel verhaal dat ze de bestelling er neer kunnen zetten
Vervolgens wordt er niets mee gedaan.
Dan helpt het verduidelijken van een boodschap NIETS06