Friskfisken Anmeldelser

2,5

Nu har vi været i Grenå en gang om sommeren i nok 10 år for at få det gode stjerneskud. Det må vi finde et andet sted næste år. Små og friturestegte filetter, ingen dampet, rejer fra spand og toastb... Se mere

Kørte i dag forbi til frokost, i det gode vejr. Vi fik et bord udenfor på deres hyggelige terresse og bestilte en frokost platte. Super lækker mad bestående af fiskefilet, fiskefrikadelle, kold... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Slem tilbagegang, slut.

Det må vi finde et andet sted næste år. Små og friturestegte filetter, ingen dampet, rejer fra spand og toastbrød, ikke i orden for 195 kr.
Langsom og uinspireret servering. ØV

28. juli 2025

Øv en gang sjusk

Vi er lige kommet der fra, og må sige at billeder og virkeligheden ikke hænger sammen, et stjerne skud på et tynd skive “toast” , meget små fiskefileter, næsten ingen rejer og laks. Og en fiske platte der så ud som om det var kylet på, en fiskefilet der var mere panering end fisk, mega tør fiskefrikadelle og rugbrød ja lad os bare sige, det var så tørt at det nærmest var knækbrød. Absolut en skuffelse

21. juli 2025

Ventetiden på mad og service

Vi var ni personer der kom og skulle spise. Først var der en times ventetid inden at vi fik betjening og vi havde to sultne børn med. Derefter ventet vi yderligere en halv time på maden og den varme mad var halvkold og det var alt fra wienerschnitzel til fiskefrikadeller og fiskefileterne på stjerneskuddet. Det eneste der var nogenlunde varmt var selve wienerschnitzel ellers var resten halvkoldt

21. juli 2025

Mangel på kendskab til varer

Jeg har i dag købt en fiskesandwich og bad om krabbesalat, desværre havde fylder ikke noget med krabbe at gøre, det var surimi, altså den billige efterligning,
Trist at man ikke kender forskel i en fiskebutik 🥴😔
Hilsen Helen

1. april 2025

Ikke pengene værd

Bestemt ikke pengene værd.
Har besøgt deres take away flere gange og må desværre sige, at jeg er blevet skuffet hver gang.
Jeg er glad for at maden kun har været bestilt til os selv, for jeg ville have været flov over at servere den for mine gæster.
Man forventer en vis standard i en fiskeforretning, men kvaliteten af deres mad er på højde med en grillbar.
Der er slet ikke noget fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet.
Bestiller eksempelvis fiskefilet og bliver præsenteret for 3 bitte små krympede fiske haler.
En skuffende oplevelse.
Det må Frisk Fisken kunne gøre bedre.

18. februar 2025

det er en pinlig oplevelse

det er en pinlig oplevelse, at man i en fiskeri by , med fiskebutik og restaurant ikke kan købe 4 varme fiskefileter - prøvede endda til 2 gange! fiskene er ikke større end end håndflade, det ville ikke gøre noget hvis de bare var gode - men de er så tynde og tørre, at de ikke er spiselige - ringede efter første forsøg og fik først beskeden at jeg skulle komme med bonen, men man gemmer jo ikke en bon på 4 fisk - fik så lov at hente nye fisk, som var lige så elendige - så ingen ros herfra

7. januar 2025

Under al kritik.

Vi købte 4 fiskeplatter, da vi var på ferie, skulle have gæster og gerne ville servere noget rigtig lækkert. Det var direkte pinligt, at sidde med gæsterne og servere det ringeste fisk,vi nogensinde har fået. Laks og makrel var så tørt, det ikke var til at spise og resten var heller ikke noget at råbe hurra for. Vi mistede alle 4 appetitten og smed resten ud.

10. september 2024

Useriøst

Personalet virker uengageret og udvidende omkring de råvare de sælger. Kvaliteten samt udvalget af fisk er decideret pinligt ift. lignende butikker. Kan derfor kun anbefale folk at køre til Bønnerup i stedet.

19. august 2024

Lækker mad!

Lækker mad!

Bestilte Festmenu nr 2, 6 kuverter.
For det første så var der ingen problemer med at bestille så forholdsvis få kuverter.
Dernæst var personalet virkelig søde at planlægge sammen med.
Men det allerbedste var selvfølgelig, at maden var fint anrettet, og smagte virkelig godt!
Og der var rigeligt af det! Så jeg smovser i rester!
Kommer til at anbefale dette til alle!

27. juli 2024

På trods af sommerferie så lukkes der…

På trods af sommerferie så lukkes der kl 20 lørdag og søndag kl 16. Ankommer søndag kl 15.15 og får svaret køkkenet er lukket. Der står ingen steder at køkkenet evt lukker en time før.
Så alt i alt en mega træls oplevelse. Vi var ikke de eneste som måtte gå forgæves.

21. juli 2024

Virkelig lækkert

Virkelig lækkert
Vi levede af fisk fra Friskfisken en hel weekend, da vi var på weekend i Grenå - det var så lækkert.
Om lørdagen lavede Friskfisken en Take Away platte/buffet til 5 personer, det var også super skønt.
Friskfiskens forskellige hjemmelavede fiskesalater overgår fiskehandlerne på Århus Havn, som ikke når dem til sokkeholderne.
Håber i har åbent i julen, for så kommer vi på ferie i Grenå igen ;)

22. september 2023

Købte et stjerneskud hos Friskfisken…

Købte et stjerneskud hos Friskfisken for et par dage siden.. Laksen var klistret, men det værste var dog den dampede fisk. Den stank af hvidvin, og hver bid af stjerneskuddet var nærmest gennemsyret af hvidvinen. Rødspætten var fin, men til den pris burde der være lidt andet end rødspætten man kunne sætte et + på.

2. august 2023

Imponerende

Imponerende
Min kone og jeg bestilte 2 hele rødspætter efter en anbefaling fra en god ven. Der var fyldt op i restauranten, men plads udenfor, som personalet hurtigt gjorde komfortabelt. Der regnede lidt og de store parasoller blev hurtigt rejst så vi kunne sidde i tørvejr. Vi valgte nu at tage maden med hjem.
Da vi mærkede vægten af den store foliebakke, tænkte vi at det ikke var nødvendigt med så mange kartofler, men det var fiskene der var så store, som vi aldrig havde fået dem nogensinde noget sted, 27cm uden hoved og 600 gram. De var så tykke og velsmagende, som ikke kan beskrives.
Kartoflerne var pefekt kogte og sovsen var virkelig afpasset fisken. Dertil frisk hakket persille, som var leveret i en beholder for sig. Ønsker at man kunne se billederne, som jeg har taget at retten.
Kan virkelig anbefales

27. juli 2023

Nej tak herfra.

Vi bestilte 2 stjerne skud, og 2 børnemenuer - børnenes mad, var mere spiseligt end vores desværre.

Vores stjerneskud, bestod af et meget tørt stykke toastbrød, klistret laks, og sej filet med ben og skel - rejerne var smækfyldt med skaller og ben - knasende og ulækkert!

Det er bare ikke godt nok når aftenen på friskfisken udgjorde den “milde” saldo af 724 kroner - spild af penge !

14. juli 2023

Kørte i dag forbi til frokost

Kørte i dag forbi til frokost, i det gode vejr.
Super lækker mad bestående af fiskefilet, fiskefrikadelle, kold og varmtrøget laks samt en omgang krebsesalat.
Dette blev serveret med ristet franskbrød og frisk rugbrød.
Serveringen var hurtig og service mindede.
Ser allerede frem til næste besøg.

8. juni 2023

God betjening 👍

Frisk fisk skulle vi kigge længe efter. Vi fik panering med tynd sej fisk. Fisken krøllede som ved frisk fisk, men det var den bestemt ikke. Men fritterne var gode og portionen en meget fin størrelse. Men skuffende når man tænker, at man skal ha frisk fisk.

19. maj 2023

Er dette din virksomhed?