Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Se mere
Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Se mere
Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Se mere
Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kunde... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig behandling
Jeg bestilte 2 varer hos Friliv. Dk søndag 12-1-25 . Får en kvittering på købet dagen efter. Tirsdag den 14-1-25 skriver de så at de ikke har den ene af varene. Har skrevet til dem at det virker mærkeligt ,idet de har sendt en kvittering/ ordrebekræftelse.Får kort og dumsmart bemærkning om at , det er mærkeligt. Siden er jeg blevet ignoreret af Friliv.dk.

Mega god service hos Friliv
Mega god service hos Friliv. Bestilte et par sko som viste sig at være ret små i størrelsen. Ingen problemer med at returnere og købe skoen halvandet nummer større. Handler helt sikkert der igen.
Jakke til god pris
Købte en Didriksen vinterjakke til god pris og fik den hurtigt leveret. Jeg vender tilbage en anden gang.
Kunne ikke levere og meldt meget sent ud om det
Kunne ikke levere selv om det stod på deres hjemmeside at de kunne.
Om lørdagen bestilt jeg et par sko som stod til levering indenfor 5 dage og de skrev på deres hjemmeside man skulle bestille inden den 17 for at få leveret inden jul. Om onsdagen sender de så en mail om de ikke kan levere. Så har man mistet muligheden for at nå at købe andre inden jul.
De prøvet at sælge mig et andet par i stedet med returlabel til

God pris
God pris , hurtig levering , og så hyggeligt med en personlig hilsen , vender helt sikkert tilbage
Er en julegave
Er en julegave. Fik købt forkert størrelse - men hurtig levering af ny 🤗
Super levering
Hurtig og fin levering - af de bedste vandresko jeg nogensinde har haft på fødderne:
HAN WAG BUNION!
Jeg er mere end tilfreds.
Bestilte i går kl 12, modtog idag kl 11. Bliver ikke hurtigere. Super fin pris og lækkert produkt.
Kan klart anbefale friliv
Fandt et super godt tilbud på en…
Fandt et super godt tilbud på en didrikson jakke og sparede 1200kr. Jakken kom hurtigt og faldt heldigvis i min teenage datters smag
God og venlig betjening over telefonen
God og venlig betjening over telefonen. Hurtig levering og fair priser
Selve handlen gik fint MEN
Selve handlen gik fint. hurtig forsendelse osv.
MEN, der var nogen, der havde tømt et askebæger i pakken.
Der vises ingen interesse for at opklare sagen.
Da der ikke var rygere ansat, blev jeg nærmest mistænkeliggjort.
Ingen returlabel som lovet, så jeg kunne sende emballagen retur. Og nu vil jeg ikke. Stoler ikke på dem.
Sagen ties ihjel.
Meget dårlig håndtering
Mvh. Paul A. Monberg

Besvarelse fra Friliv
Nem bestilling og fejlfri levering
Nem bestilling og fejlfri levering. Bestil tirsdag og modtaget torsdag formiddag.
Hurtig levering, gode priser og stort udvalg. Vedr. Ordre nr. 334353
Dejlig oplevelse ved handlen fra…
Dejlig oplevelse ved handlen fra Friliv. De sendte varerne hurtigt og behandlede en returnering professionelt. Meget respektfuld forretning. Kan varmt anbefale dem. Tak for denne gang.
Hurtig levering og spormarkedet på vare.
Meget fine priser.
Har også tidligere oplevet fantastisk god vejledning og service i den fysiske butik.
Super -fra en vestjyde!
Aage
Tak for tålmodighed ved køb af støvler…
Tak for tålmodighed ved køb af støvler og det er helt sikkert at jeg handler hos dig igen og vil varmt anbefale butikken til andre.
Dorthe
Jeg har haft den glæde at handle hos…
Jeg har haft den glæde at handle hos friliv.dk, og min købsoplevelse har været intet mindre end fantastisk. Fra start til slut blev jeg mødt med fremragende service. Hjemmesiden var nem at navigere rundt på, og jeg fandt hurtigt de produkter, jeg søgte efter.
En af de ting, der jeg bar mærke i, var den løbende orientering om leveringen. Jeg modtog opdateringer regelmæssigt, hvilket gjorde det let at følge med i, hvor langt min ordre var, og hvornår jeg kunne forvente at modtage den.
Priserne på friliv.dk var også meget konkurrencedygtige. Jeg fandt gode tilbud på de produkter, jeg havde brug for, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gjorde hele købsprocessen endnu mere tilfredsstillende.
Alt i alt kan jeg kun anbefale friliv.dk. Deres fremragende service, den løbende orientering om levering, og de gode priser gør dem til en vinder, når det kommer til online shopping. Jeg ser frem til at handle der igen i fremtiden.
Dårlig kundeservice
Jeg købte et telt sidste sommer men da vores camping tur ikke blev til noget fik vi aldrig teltet op. Da jeg så for første gang pakker det ud hertil sommer er der en større revne i teltdugen. Jeg reklamerer over denne fejl i teltet men får at vide at jeg ikke meldte skaden tættere på købsdatoen, så kundeservice ligger fejlen over på mig istedet for deres defekte produkt. Øv hvor bliver man ked af det når man har brugt mange penge på et telt der så er i stykker.
Tak for svar, men det gav intet lys overhoved. Jeg købte nemlig fra jer, så jeg var sikret et godt produkt. Men det kunne i så ikke levere. Så kan jeg da godt forstå at nogle vælger de billige internet sider når man hverken kan få et fejlfrit produkt leveret eller hjælp når det så sker fra jer.

Besvarelse fra Friliv
Lang leveringstid samt manglende tilbagemelding
Lang leveringstid samt manglende tilbagemelding i forbindelse med ombytning af et par gummistøvler.