OK biler, men til et godt stykke under gennemsnits lejepris hos konkurrenterne. Umiddelbart de eneste af slagsen med fri km. Som jo er en befrielse, når man lejer bil. Derudover, large og fin kundese... Se mere
Super fin koncept. Noget billigere end andre udlejningsbiler. Vi lejede en varevogn og behøvede fri kilometer da vi havde lang vej! Fin bil og alt gik uden problemer.
I burde overveje at lave om på jeres bekræftelse af bookingforespørgsel for den læste jeg som om at jeg bare skulle komme ned og hente bilen.. det kostede mig lige 400 kr med taxa hjem igen fordi jeg... Se mere
FriFri er en ny biludlejning tjeneste med base i Odense på Fyn. Vi er dedikerede til at levere enestående kundeoplevelser og pålidelige køretøjer. Hos FriFri.dk stræber vi efter at gøre din biludlejning oplevelse bekvem, problemfri og prisvenlig. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af køretøjer af høj kvalitet, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du har brug for en kompakt bil til bykørsel eller en rummelig varevogn til flytning, har vi det perfekte køretøj til dig. Vi opdaterer løbende vores flåde af biler for at sikre, at vores kunder får den bedste kvalitet og pålidelighed. Vi tror på gennemsigtighed og enkelhed i vores tjenester. Hos FriFri.dk er vores priser konkurrencedygtige og inkluderer alt, hvad du har brug for til en problemfri biludlejning. Vi har ingen skjulte gebyrer eller overraskelser, så du kan være sikker på, at prisen, du ser, er den pris, du betaler. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet. Vores dedikerede team af professionelle og venlige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige køretøj, besvare spørgsmål og sikre, at din lejebil-oplevelse er godt kørende. Vi stræber efter at levere enestående kundeservice og skabe langvarige relationer med vores kunder. FriFri.dk er ikke bare en biludlejningstjeneste – vi er din pålidelige partner til at opfylde dine transportbehov. Uanset om du er på ferie, forretningsrejse eller har brug for en midlertidig transportløsning, er vi her for at hjælpe dig med at komme fremad. Tak for din interesse i FriFri.dk som måske bliver din foretrukne biludlejning tjeneste. Vi ser frem til at betjene dig og give dig en førsteklasses biludlejning oplevelse.
Nyborgvej 427, 5220, Odense SØ, Danmark
Absolut et skod selvskab lejede en bil i maj og fik så en skrivelse i november med et girokort på en parkeringsbøde jeg skulle ha fået og når man så prøver at ringe til dem er der ingen der tager tlf og bogholderen har enten fri eller på anden ikke til at træffe ny skal det ikke lyde sådan jeg ikke vil betale bøden fordi det vil jeg gerne men sgu ikke det administrationsgebyr på 300kr de så også kræver for en bøde man ikke anede man havde fået plus at der skal gå mere end et halvt år før deres såkaldte bogholder sender en skrivelse ud syntes jeg er under al kritik hvis man kunne ha valgt nul stjerner havde fri fri sgu fået den
ABSOLUT FORFÆRDELIG OPVELSE.
1. Bilen gik i stykker i Sverige. Da den blev tjekket af svensk mekaniker sagde han at det var overraskende frifri ville leje bilen ud i den tilstand. Jeg kørte med en gravid og to 16 årige.
2. Man kunne ikke komme i kontakt med Frifri hverken på opkald, per mail eller Facebook. Det var først da en tredjepart kontaktede dem, at de ville besvare dem - ikke mig som udlejer. De tog intet ansvar, sagde ikke undskyld eller på nogle måde opgjorde for den forfærdelige oplevelse.
3. De sendte en afgift i slut September for udlejning der skete i Maj. Da jeg ville få hørt, hvad denne regning angik, kunne jeg igen ikke få fat på dem på telefon eller mail igen. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service. Der er ingen hjælp at hente.
Frifri burde efter min mening ikke være i drift.
Lejede og betalte bil. Da jeg kom havde de ingen bil og refunderede pengene uden at hjælpe yderligere. Elendigt!
FriFri biludlejning er en økonomisk måde at leje bil på. God service og sympatiske medarbejdere.
Svært at finde den lille forretning.Sølle plads,hvor”bilen”holdt.Den lovede bil var ikke forsvarlig at køre i!!???Fik i stedet en anden elendig smadrekasse,der havde kørt 270000km! Denne”smarte”må give et elendigt ry,også på værkstedet;er værkstedet seriøs???eller er det også stærkt tvivltsomt?Har haft bilen på værkstedet før.Dette er helt klart slut.
Leje af varevogn bestilt og betalt i god tid (ca. 3 måneder forud). 2 uger før start på leje, aflyste Frifri uden grund, og tilbød os en meget mindre bil (Berlingo i stedet for en Boxer!), trods løfte om at finde andre muligheder, skete der intet. Vi endte med en løsning hos en anden udlejer, som var meget dyrere, fordi det var med kort varsel. Ingen tilbud om dækning af ekstraomkostninger. På den positive tog det mindre end en uge at få pengene retur - igen uden kompensation for de 3 måneder, som de havde lånt vores penge! Nu har jeg 7 uger efter lejemålet skulle være afsluttet fået en sms om, at jeg skal huske at hente lejebilen imorgen! Så de har heller ikke slettet mine kontaktoplysninger - til trods for at de IKKE får brug for mine kontaktoplysninger igen!
Det er første gang jeg har lejer bil hos FriFri, men ikke sidste. Personalet var imødekommende og hjælpsomme. Bilen var i fin stand og kørte som den skulle.
Det eneste negative var, at bilen ikke var fyldt helt op. Det er svært at aflevere en bil med ca. samme mængde benzin når man ikke kender den.
Jeg fik en god service af medarbejderne der det bliver ikke sidste gang at jeg lejer bil der

Besvarelse fra FriFri
Go service hele vejen igennem booking og aflevering af fin bil , det kører bare

Besvarelse fra FriFri
Min søster reserverede bilen flere uger i forvejen, men dagen før afgang får vi besked på, at bilen ikke var tilgængelig og at vi ville få en tilsvarende bil. På selve afrejsedagen får vi så besked på, at vi skal have en tredje bil istedet.
Bilen var mindre end den vi havde booket, og efter omkring fire timers leje, begynder olielampen at lyse, og vi holder ind for at hælde mere olie på, da der er næsten ingen olie tilbage på bilen. Efter yderligere et par timers kørsel begynder bilen at lave hvinende turbo-agtige lyde når der trykkes på speederen. Vi stopper bilen og indser vi ikke kan køre længere, men da klokken er over 20 er det umuligt at få fat på frifri, selvom vi kontakter dem på alle forskellige akutnumre og almindelige numre vi kan finde.
Vi får fat på SOS international ved egen hjælp, og de får bilen på værksted og skaffer os en erstatningsbil fra europcar. Til dags dato har vi ikke fået meget andet end et par sms'er fra frifri om at vi skal kontakte Falck og hvornår vi regner med at bilen er tilbage.
Så hvis du har tænkt dig at køre i udlandet, eller komme i kontakt med udlejningsfirmaet efter klokken 20, så ville jeg nok ikke vælge frifri næste gang.

Besvarelse fra FriFri
Der er rigtig god service, de havde dog ikke helt den størrelse jeg havde ønsket men det gik alligevel 👍🏻

Besvarelse fra FriFri
God service og ren fornøjelse at låne bil ved fri km. Kør bare ☺️

Besvarelse fra FriFri
God kundeservice, billige biler. Indvendig rengøring, specielt af vinduer er dog en stor mangel.
Jeg har lejet flere biler her og vil fortsætte med det.

Besvarelse fra FriFri
Derudover, large og fin kundeservice af ham der står for udlejning. Bestemt en anbefaling, samt på gensyn herfra.