Das erste Casino was echt geile Spiele hat...gibt öfter Freispiele...Konto verifizieren kein Problem und die Auszahlung innerhalb von 48 Std ein Traum...mega happy...werde weiterspielen:-)
Para mim a fridayrool é sem dúvida o melhor casino online mas fiquei decepcionada porque tentei falar com o suporte online e não estou a conseguir , também fiz um pedido de levantamento onde me pedir... Se mere
Fantastic range of games and good customer support, id recommend to anyone looking for the best games and fast easy withdrawal.
Hola soy Estefania Encinas Pizarro me atendió excepcionalmente el agente Xavi y por fin me solucinara el problema después de 5 horas. Gracias por su atencion
Svarer typisk inden for 2 uger
Ho perso circa tremila eur in questo casinò . Le vincite ci sono solo le prime volte che giochi. Poi, perdi tutto e ci rimetti anche . Ho provato anche più volte ultimamente … sempre continue perdite. E non è sfortuna. L rtp dei giochi si abbassa notevolmente man mano che continui a giocare qui. In più il bonus della ruota giornaliera non cambia mai , il risultato sono sempre dieci giri che ti daranno massimo qualche centesimo e il gioco è sempre lo stesso … anche se sali di livello , non ci sono miglioramenti ma peggioramenti . Vai sempre a perdere.

Besvarelse fra Fridayroll
I deposit some money play some games then I win some money and they turn into bonus money and the bonus money you have to play on slots to turn them into real money so its a scam they force you to play slots

Besvarelse fra Fridayroll
Spoiler: Don't trust their replies on trustpilot by them are fake trying to put light to their darkness scam also positive reviews are fake
The page is a total scam they asked for different confirmations and verifications until they fully disabled my account my account username was "4PromptFinch" and i had a balance of 3,850,25€ which was my winnings they verified my profile and asked for extra details i have proof and every evidence as they requested to withdraw my money and when it was time to approve my withdrawal the disabled my account saying that i used "someone's else account to deposit" which they never verify your bank accounts or vredit cards when you deposit but only when you withdraw i did every step according to them and they sent me an email telling me that my money is now held by them scam full total scam

Besvarelse fra Fridayroll
Recomiendo fridayroll.com casino online super accesible fiable y rápido con una gran variedad de juegos

Besvarelse fra Fridayroll
Site très sérieux, agent sympathique. Jeux sympas et nombreux beaucoup de choix.

Besvarelse fra Fridayroll
Ottimo e bellissimo casinò. Da consigliare

Besvarelse fra Fridayroll
É un bel casino con ottimi operatori

Besvarelse fra Fridayroll
Nice game play the support is always here to help you and you receive you money when you win GOOD APP

Amo esta casino para mim e perfeito sou 5 estrelas

Super application, je recommande