Fridatfitness træning og coaching Anmeldelser 18

4,6

1. Personlig træner

Jeg er din personlige træner, mentor og coach. Jeg arbejder online, for at kunne udbyde min hjælpe flest mulige rundt i Danmark. Jeg ser mig selv som en meget lyttende, nærværende og udførende coach, som vil gøre sit bedste for at hjælpe dig mod det sunde og aktive liv du drømmer om. Jeg arbejder med balance og alt er tilladt - men med måde. Jeg ser de små skridt og små sejre og vil fejre dem med dig, og vil altid fokusere på det positive og motivere dig på de hårde dage. Jeg har hjulpet +120 personer i den rigtige retning siden 2020. Jeg har selv styrketrænet siden 2016, og været uddannet Personlig Træner ved Fitness World i November 2020. Fitness, sundhed og aktivitet er min passion og det som driver mig her i livet. Det håber jeg kan være med til at drive dig også.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har lært helt vildt meget

Jeg har haft et sygt godt forløb hos Frida. Hun har en god energi, som kun smitter af. Hun er god til lytte til ens behov, og finde ud at hvor hun bedst hjælper. Hendes trænings var skrædersyget til mig og der blev lyttet hvis der var noget jeg ikk forstod. Jeg har fået en masse viden med i bagagen. Og lært og ændre nogle af mine dårlige vaner.

Her får du rigtig meget for dine penge.

28. maj 2024

Fantastiske resultater med Frida

Jeg har været i et fantastisk fysisk-træningsforløb, og jeg vil uden tvivl give hende 5 stjerner for den utrolige oplevelse. Gennem hele forløbet har hun været ved min side, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Hendes fysiske tilstedeværelse under træningssessionerne har ikke bare øget min motivation, men også sikret, at mine øvelser blev udført korrekt, og presset mig til at yde noget ekstra. Hvilket har givet mig fantastiske resultater.

16. april 2024

Frida er bare fantastisk

Frida er bare fantastisk. Jeg skulle have hjælp til at komme igang med min træning igen og jeg er så glad for at jeg valgte Frida. Jeg vil og har allerede anbefalet hende til andre, og vil helt klart også selv hive fat i hende igen, hvis jeg får brug for et skub igen🤠 Tak for dig Frida, og tak for at lytte på ting, som ikke har noget med forløbet at gøre - tak 💛

31. maj 2023

En varm anbefalelse

Kan varm anbefalede et forløb hos Frida!!
Hun er meget imødekommende, og en helt fantastik coach, virkelig en man altid kan regne med!!!
Hun er meget opmærksom på ens velbehag, og lytter til ens behov.

15. november 2023

Kæmpe anbefaling her fra

Jeg har været i forløb, hos FrideFitness og det var mega sejt, sjovt og stærkt, Frida yder en kæmpe omsorg og indsats, skubber en blidt og hepper hele vejen, jeg kan klart anbefale et forløb hos hende.
Hun er ordentlig og har styr på sit stof! Det der var det fedeste for mig var, at det hele var så ordentligt, der var ingen hidsig bøf der stod og skreg mig ind i hovedet, jeg blev bare nurset og heppet på hele vejen, og det gav totalt pote!
Kæmpe anbefaling her fra!

1. april 2023

Frida er en fantastisk træner

Frida er en fantastisk træner som elsker alt hvad angår fitness. Hun er livlig, faglig, engageret og altid har et smil på læben. En dejlig person.
Frida var min træner og virkelig dygtig til at justere træningen til mine behov og mine skader, så træningen var sjov og gav maksimum effekt.
Jeg kan absolut anbefale Frida til dig som er helt ny til træning eller meget involveret i fitness. 5 stjerner!

28. oktober 2022

Personligt forløb

I junglen fyldt med online coaches og personlige trænere stødte jeg tilfældigvis og heldigvis på Frida🙌🏼
Vi fik en god nørdet snak om teknik, split, motivation, øvelser og mere til.
Jeg havde brug for en prof spotter der kunne hjælpe mig med min bentræning, og Frida hjalp mig med at få styrket mine knæ, rettet min teknik og gjort bentræning spændende med gode fif og et godt program🤘🏼

Frida har en god energi, passion for det hun gør og ikke mindst kendskab til fitness.

Tak for et fedt, godt og sjovt forløb Frida😃
Tommy✌🏼

20. oktober 2022

Fantastisk samarbejde

Frida er en energisk, positiv og motiverede person, der altid er klar til at hjælpe.

Gennem nogle af de træninger vi havde sammen, var Frida altid god til at presse lidt ekstra på, så man virkelig fik udnyttede sit potentiale. Selvom man tror, at man ikke har mere tilbage i tanken, så vidste Frida, at man havde bare 1-2 gentagelser mere i sig, hvilket bidrog til en stor forandring, da jeg efterfølgende lærte at presse mig selv hårdere, og derefter opnå bedre resultater. (Med kosten taget i betragtning)

Ikke desto mindre var vores træninger fuld af god energi, hvoraf Frida altid har været nem at snakke med undervejs i træningen. Udover den dejlige positive energi hun spreder, så hjælper hun med at sammensætte et godt træningsprogram, hvor hun blandt andet kan hjælpe med formen på diverse øvelser. Hvis man ikke føler, at øvelsen rammer ordentligt, så er Frida altid parat til at tage et kig din form, og derigennem guide dig videre.

Hvis du ikke har overvejet et forløb hos Frida, så burde du gøre det, da der er god stemning, og du får en motiverede/disciplinerede coach samt et super godt samarbejde!

1. december 2022

Jeg har haft fornøjelsen af at være i…

Jeg har haft fornøjelsen af at være i et forløb hos Frida, og jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde.
Frida har vist sig at være støttende og nærværende under hele forløbet. Hendes positive syn på tingene og evnen til at motivere har hjulpet mig med at holde fokus på mine træningsmål.
Sammenfattende er min oplevelse virkelig positiv, og jeg føler, at hun har gjort en forskel for mig, og hjulpet mig med at komme tættere på mine mål.
Jeg kan klart anbefale et forløb hos Frida 😊

21. juni 2023

en sindsyg god online coach

Havde fyldt Frida længe på insta og syntes hun var vildt inspirerende. Så måtte starte forløb op ved hende da hun lagde ind med online forløb.
Snakkede i telefon med hende om hvad jeg ville have ud af forløbet og følte med det samme en sindsyg god kemi. Kan varmt anbefale et forløb ved Frida hun er sindsyg sød og vil hjælpe dig til en hver tid uanset hvad det er omkring.
Jeg var/er kæmpe fan af både kost og trænings programmerne og bruger dem stadig indimellem.
Håber selv at jeg en dag får råd til at kunne starte forløb op igen ved Frida, så hvis du tøver så kontakt hende du kommer ikke til at fortryde.
#teamhaveskur

13. april 2023

Støtte, fokus, kost

Jeg har været igennem et forløb med Frida. Grunden til jeg kom til Frida var at jeg selv har været igennem et stort vægtta på egen hånd, ved træning. Efterfølgende oplevede udfordringer med stofskiftet, dertil skulle jeg bruge en som kunne hjælpe mig med få styr på kosten, og faktisk bare være en som holdte mig lidt i mine øre og gav mig ny kampgejst og støtte.. en støtte som altid var var der når jeg havde brug for det og faktisk også når jeg ikke troede jeg havde brug for den, men havde. Frida er god til at være der, forstå ens behov, holde fokus og kniv skarp på kostplanerne! Som ikke er drøn kedelige. Kæmpe ros herfra til Frida! 😊

11. oktober 2023

Jeg havde allerede prøvet en masse forskellige træningsprogrammer og kostplaner, men havde svært ved at tabe mig.

Jeg er simpelthen nødt til at dele min fantastiske oplevelse hos Frida T Fitness!

Jeg kontaktede Frida med et ønske om at nå min ideelle vægt, baseret på min travle livsstil, hvor jeg kommer sent hjem fra arbejde hver dag.

Frida udarbejdede et skræddersyet træningsprogrammer og kostplaner, der virkelig har leveret resultater.

Endnu vigtigere for min succes har været Fridas støtte og vejledning undervejs. For eksempel kunne jeg sende hende videoer af mig selv, mens jeg lavede øvelserne fra mit træningsprogram, og få feedback op om, hvorvidt jeg gjorde det korrekt. Det var en game-changer for mig, da jeg var bekymret for at lave øvelserne forkert og på den måde skade mig selv.

Derudover er det selvfølgelig en kæmpe bonus, at Frida er utrolig sød og motiverende.

Jeg kan varmt anbefale Frida T Fitness til dig, der drømmer om at opnå din drømmevægt.

Tusind tak for alt!

Niels Sørensen

9. april 2023

Jeg kontaktede Frida fordi jeg havde et…

Jeg kontaktede Frida fordi jeg havde et ønske om at blive skubbet i den rigtige retning og det har været det hele værd. Jeg har lært så meget i det her forløb og fået nogle rigtig gode kost og træningsplaner, som jeg også vil bruge fremover. Fik planerne ændret løbende efter mine ønsker og behov.

Frida er en sød og rar coach og har givet mig en masse værktøjer, som jeg også vil tage med på rejsen videre. Kan varmt anbefale et forløb hos Frida 😄

10. oktober 2023

Godt forløb

Hvis man mangler hjælp til en sundere og mere aktiv hverdag skal man få hjælp hos Frida! Det kan varmt anbefales. Mit forløb hos Frida har været rigtig godt, forløbet har givet en masse virkemidler som jeg fremadrettet kommer til at gøre brug af.

6. oktober 2023

Jeg har haft et virkelig lærerigt og…

Jeg har haft et virkelig lærerigt og udviklende forløb ved Frida. Hun har et imponerende mindset og faglighed, som hun virkelig forstår at bringe i spil. Hendes træningsprogram var tilpasset mine behov og jeg har fået redskaber indenfor træning, kost og sundhed, som jeg kan benytte resten af livet.

Rigtig god værdi for pengene!

1. juli 2023