Hurtig god service, min cykel skulle til 1. tjek og jeg er begejstret for FriBikeShop og deres online booking.
Fri Bike Shop Køge: Fin butik med stort udvalg af cykler - Jeg var kun i butikken da de var de eneste i landet der havde en Scott Metrix 10 i min størrelse. Havde jeg kunnet købe den online hos an... Se mere
- nr. 21 af de 30 bedste virksomheder i Cykelbutik
- nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Cykeludlejning
- nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Cykelværksted
- nr. 15 af de 21 bedste virksomheder i Butik med cykeltilbehør
Om Fri BikeShop - Køge
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Københavnsvej 137, 4600, Køge, Danmark
- +4556654026
Svarer typisk inden for 2 uger
Hurtig god service
En femstjernet oplevelse
En god, professionel og venlig oplevelse. Fri BikeShop i Køge kan virkelig anbefales
Hjælpsomme, dygtige og effektive i hektisk situation
Jeg havde supertravlt, skulle til et arrangement i Køge ad en times varighed og hurtigt videre med toget igen efter arrangementet. Da jeg ankommer til Køge st falder kæden af min cykel på en måde så den ikke kan sættes hurtigt på igen. Jeg går ind i fri bileshop og spørger om hjælp. Fik ny kæde på og fikset cyklen i den time mit arrangement tog, og endda til en god pris. Jeg fik afvide inden, at de ikke kunne love at tage min cykel i dag, grundet andre vigtige opgaver, men de ville forsøge og det lykkedes.
Personalet i Fri bikeshop har været hjælpsomme, dygtige og effektive og reddet min hektiske situation. Kæmpe tak.
Kildemose elcykel og batteri.
Har en elcykel som er godt 3 år gammel. Cyklen har kørt 840 km og pludselig klappede batteriet sammen. Cyklen har været brugt jævnligt og derved har batteriet været afladet og ladet gentagne gange som forhandleren foreskriver. Cykel har stået tørt i et skur.
Fri bike shop i Køge afviste blank at erstatte batteriet trods at batteriet ikke har kørt mere end 840 km. Jeg oplevede en dårlig service og fik i øvrigt lov til at betale 300 kr. for at de konstaterede at de ingenting ville gøre. I øvrigt blev jeg informeret om at Kildemose er en lortecykel......

Besvarelse fra Fri BikeShop - Køge
Super god og kompetent vejledning i…
Super god og kompetent vejledning i forbindelse med køb af cykler.
Ekspeditionstid
Fair pris og hurtig ekspedition på værksted med skift af 2 dæk + slanger, ny kæde, nyt tandhjul bag samt opret af baghjul + ny eger
Mustang Mountainbike
Jeg afleverede min højt elskede Mountainbike Mustang og jeg kan kun sige jeg er så glad for at de havde tid til at lave den det har i gjort godt 4 stjerner fra mig af
Supercykel god betjening.
Supercykel god betjening.
P.S forkert adresse på den butik man kan vælge - der står kun en på københavnsvej i Køge istedet for strædet.
super fin og hurtig service
Var i både Køge og Ballerup
Var i både Køge og Ballerup. Super god service og rådgivning i forbindelse med køb af cargo
trailer
Bytte af cykelsko
Cykelskoene passede ikke, og der var ikke den rigtige størrelse, så der blev købt et andet mærke. Fin service.
Købte løsning på et problem, som ikke var løsningen. Fri Bikeshop ville ikke tage vare retur
Jeg gik ind i butikken, fordi der opstod en irreterende lyd, når jeg cyklede. Lyden kom nede fra krank eller pedaler.
Jeg viste ekspedienten mit problem og foreslog at ekspedienten tog en tur på cyklen for at identificere problemet.
Men ekspedienten var hurtig til at vurdere at det måtte være pedalerne.
I stedet for at tage nogle brugte pedaler, som de måtte have liggende på lager, solgte de mig et par nye pedaler og monterede dem. Jeg cyklede ud af butikken for at finde ud af om det var løsningen.
Det var desværre ikke løsningen.
Jeg cyklede efter 200 meters cykeltur, tilbage ind i butikken og fortalte at deres løsning, ikke var løsningen. Men nu da jeg havde været ude af butikken, med pedalerne, kunne de ikke tage dem retur...
I essensen solgte Fri Bikeshop mig en løsning til et problem, som ikke var løsningen og ville ikke tage varen retur.
Finde en anden forhandler.
Finde en anden forhandler.
Jeg købt en fin MBK cykel, som fik overholdt de første 2 service. 2 år og 1 måneden efter. Går noget ved batteri så. Men jeg skulle på ferie. Og aftalt med en ansat at jeg skulle komme med den efter ferie. Kom så ned til butik, den ansat have så travlt så hun gad ingen gang kigge på den og vil ikke have den stået. Så slidt næste 2 timers transport. For hun ingen gang vil kigge på den.
De ringer så mandag efter og siger, de ikke vil laver det på deres regning og så stod man selv med det.
En cykel til 15.000kr hos fribikeshop skal man kun forvente holde 2 år, selv om man betal kassen for service hos dem.

Besvarelse fra Fri BikeShop - Køge
Snydt fordi man ikke aner noget om cykler
Jeg havde min Scott mountainbike nede hos Fri Bikeshop til mit “årlige” gratis eftersyn som fulgte med cyklen da jeg købte den hos dem. Dertil bad jeg om at få skiftet bremseklodser på baghjulet, da de var slidt ned, dette ville de have 500kr for, hvilket virkelig er en dyr timeløn for et par bremseklodser til 50kr. Dertil, tager de så mit baghjul af og Beder mig betale et sted mellem 3-4 tusinde kroner fordi min bagaksel åbenbart var knækket. Jeg har fundet en bagaksel til Scott cykler på nettet til omkring 200kr. Det er simpelthen for grovt at kræve minimum 2800kr i arbejdstimer eller hvad end de penge skulle dække. Helt absurd oplevelse, kommer aldrig tilbage til Fri Bikeshop. De tager alt for mange penge for at fikse ens cykel og prøver altid at sige der er ydeligere ting galt med cyklen for at tjene flere penge. Alt handel hos dem frarådes på det kraftigste herfra.
TILFØJELSE
Jeg har efterfølgende af episoden haft min cykel hos en lokal cykelforhandler, som tilbød at lave min bagaksel (nyt baghjul) samt skifte bremser for 1600kr inkl. montering i modsætningen til 3500-4500kr det ville havde kostet hos fri Bikeshop.

Dårlig kundeservice
Desværre en dårlig service vi har oplevet, fra en kvindelig ekspedient som vist er ejer af butikken. Vi købte en el ladcykel hos dem for 3 uger siden. Første tur ligger vi mærke til den siger en mærkelig lyd og det lyder som om noget går på tandhjulene, derudover trækker cyklen meget til højre når der bliver kørt lige ud, det er så slemt at jeg kører galt og kun lige får afbødet et slemt styr med vores lille søn. Vi prøver selv at rette sadel for at se om det hjælper, men den trækker stadig. Derudover virker stikket til at oplade batteriet ikke udefra. Vi afleverer derfor til bikeshop så de kan kigge på det, og det viser sig der er noget med bremserne og tandhjulene der har gjort cyklen trak og fixer også stikket der ikke havde virket. De nævner selv at nogle gange kan det ske efter nogen måneders brug at der lige skal justeres noget til som bremserne, så vi spørger undrende hvordan det kan være vi har fået udleveret en helt ny cykel med fejl de mener kommer efter måneders brug, og en oplader der slet ikke virkede. Der blander den kvindelig ekspedient sig og prøver i stedet at forsvare at det ikke er livsfarligt at den trækker til højre, og siger de er så mange mennesker så det er svært at sige hvorfor cyklen ikke er testet godt nok inden udlevering hun bliver samtidig ved med at sige det ikke er livsfarligt. Det vi ikke helt enige om når jeg er gravid og vores søn er 1.5. Der er ingen "det vi kede af at høre", og "det skal vi selvfølgelig gøre alt for ikke kan ske på en helt ny cykel". Det var en meget mærkelig og ubehagelig oplevelse, på en fejl de har lavet. Vi bliver helt i tvivl om vores nye ladcyklen overhovedet er så ny, når den havde de fejl.
Den eneste grund til 2 stjerner, er den mandlige ekspedient vi snakkede med der sagde han ville tage det op med de andre, og sørgede for at vi fik tjekket cyklen godt igennem inden vi fik den med os igen.
Vi er kede af vi ikke har købt cyklen hos en anden butik, og kan desværre ikke anbefale denne pgr af dårlig kundeservice fra kvindelig ekspedient.
- Tak for svar, men som jeg også skriver er vi glade for den anden ekspedient der sørger for at vi får en cykel der virker med, vi heller ikke sure over butikken faktisk har rettet deres egne fejl op på en helt ny ladcykel. Hvad vi ikke er glade for er at møde en ekspedient evt ejer der blander sig og ansvarsfralægger på den måde, og ikke sørger for at tage sådan noget videre. Jeg har stadig ondt i skinnebenet efter det uheld, og når i ikke ved hvor langt vi kunne være styrtet ned, så tror jeg ikke i skal skrive eller sige noget ikke kan være livsfarligt. Det var meget ubehageligt ikke at kunne styre sin elcykel og ikke rette den op, og der kunne være sket rigtig meget.
Vi har aldrig oplevet sådan en service før, og det kan ikke undskyldes med at vi får en cykel der virker med hjem, det forventer vi faktisk at den gør første gang til den pris vi har givet.
Vi bruger fremover en anden butik.

Fri BikeShop Køge
Har handlet cykel i Køge afdelingen. En meget lang historie. Får en cykel med lak fejl, den tages retur af fabrikken, efter ugers venten, hvor vi måtte rykke for svar. De melder at have en ny cykel magen til den vi havde valgt først. Vi får udleveret en cykel der ikke er mangen til, uden nogen form for kommunikation omkring dette. Føler os faktisk snydt og utroligt dårligt behandlet.
Mvh Kirsten

Besvarelse fra Fri BikeShop - Køge
Altid venlig og kompetent betjening
Skuffende Garanti
Lockout på min 8 måneder gamle Scott Scale 965 virkede pludselig ikke.
Så den blev indleveret til fri bikeshop i Køge hvor min cykel blev købt
Blev ringet op af mekaniker som, forklarede at han ikke kunne finde fejlen medmindre at jeg indvilliget i gaffel service til kr 1500
Cyklen har kørt ca 400km
Jeg synes ikke at det er fair