Vi bragte en defekt el-ladcykel til service. Vi fik rigtig nok at vide, at det ikke var sikkert, at han kunne udbedre fejlen, men han ville gerne gøre et forsøg. Det forsøg kostede 5.000 kr... Se mere
850,- for lapning Min cykel punkterede på en dagstur på Fanø. Den røg til cykelhandleren på øen. Han skiftede så både dæk og slange, uden forudgående aftale. Dårlig cykelhandler stil
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Mellemgaden 12, 6720, Fanø, Danmark
Svarer typisk inden for 2 uger
Vi bragte en defekt el-ladcykel til service.
Det forsøg kostede 5.000 kr - og vi skulle selv skaffe og komme med reservedele.
Ingen forslag til løsninger. Kun en melding om, at cyklen var et fejlkøb for os og at vi måtte se det som “lærepenge”.
Fed service.
Så alt i alt var det et dyrt besøg, som intet løste, toppet med en meget arrogant attitude.

Besvarelse fra Fri BikeShop - Fanø
Lejede en cykel for 400 kr for 2 dage. Cyklen var fuldstændig umulig at køre, ingen lys og på ingen måde forsvarlig at køre på. Pedalerne var i stykker og satte sig fast konstant er glad for jeg ikke skulle cykle øen rundt. Jeg afleverede den ved butikken og lagde nøglen i postkassen som var til nøgler.
Ringede ind da butikken åbnede og fortalte at cyklen nu var afleveret. Fik nærmest en skideballle og medarbejderen skældte ud og vidste jo ikke hvilken cykel jeg havde stillet. Han var stresset sagde han. Selvom den blev afleveret foran hans dør og selvfølgelig låst. Jeg skal aldrig leje cykler der mere. Sikke en dårlig service.

850,- for lapning
Dårlig cykelhandler stil

Besvarelse fra Fri BikeShop - Fanø
Fanø. Leje af to cykler. Fik oplyst en pris pr. telefon, men der blev opkrævet 75 kr. mere pr. cykel ved afhentningen, der blev foretaget af en anden. Jeg forsøgte at annullere handelen på grund af noget andet, men det kunne ikke lade sig gøre. 540 kr. for mindre end to hele dage. Dårlig service. Det undrer mig, at det kan blive ved, når man ser de andre anmeldelser!
Med en timeløn på kr 1000,00 er det slut p Fanø

Besvarelse fra Fri BikeShop - Fanø
Havde en punkteret cykkel. Som skulle lappes. Fik besked på der ville komme ny slange i. Dette var ok.
Der blev så skiftet fælgbånd selv om cyklen er en måned gammel.
Og regningen lød på 563 kr. Bruger aldrig jer igen

Vi havde lånt 3 cykler for en dag:
Cykler koster 35%end hvis du låner dem anden steds eller Esbjerg.
Kvaliteten af cykler er dårlige og funktion af fx. gearskift begrænset eller ikke til sted.
Jeg vil definitiv bruge et anden butik i fremtiden.

Besvarelse fra Fri BikeShop - Fanø
Efter at have købt to cykler til mine drenge hos Fri Bike Shop (Gl.Kongevej) til DKK 10.000 må jeg advare alle om at bruge FBS på Fanø. Bagskifteren på Scott knækkede inden cyklen er to år gammel så jeg afleverede jeg den hos FriBikeShop Fanø i håb om at det kunne ordnes inden for garantien ifølge købeloven og "berettiget forventning" om at metal kan holde mere end to år. Men nej. Først en ansat som tvivlede kraftigt på at Scott ville gå med til det. Derefter et opkald fra ejeren af butikken som var direkte ubehagelig at tale med. Første besked var "Det kommer ikke til at ske". Anden besked: Der er noget der har ramt skifteren og dermed er det en skade for hvis det var en fabriksfejl ville den være knækket for længe siden (han påstod samtidig han ikke var synsk, men så meget kunne han da se). Tredie besked: Din søn skal lære at køre og behandle cyklen ordentligt (en mountain bike der kun kører på asfalt er åbenbart ikke ordenligt). Fjerde besked: jeg har ikke tid til at diskutere mere hvorefter han smækkede på.
Jeg har nu selv brugt sølle 350 kr på at købe en ny skifter og selv sat den på. Det vil sige at for 350kr, en halv times arbejde og lidt kundeservice, kunne han have fået følgende omsætning på mine tre cykler: nav, dæk og slange, gearindstilling og en ny sadel på den ene. Ny krank, udskiftning af knækkede eger, ny sadel, ny skærm, lygter, ny kæde, dæk og slange på den anden. Indstilling af gear, nyt styrbånd og måske to nye fælge/hjul til raceren, MEN han får ikke så meget som en forespørgsel på en ringeklokke og jeg håber ikke andre sætter deres ben i den butik.
Skal siges at Fri Bike Shop på Gl.Kongevej er verdens bedste cykelsmed og forhandler.