Frejas Smykker Anmeldelser 13

1,9

1,9

Under middel

Kina vare.....

Købte en ring som efter sigende skulle ha kostet over 1000 kr. Den så dyr ud på billedet. Ringen kom som lovet men var sendt fra Temu eller anden lignende kineserbiks. Den har kostet max 50 kr og jeg gav 259 kr. Ja, så kan man jo lære at tjekke trustpilot inden man køber....

20. marts 2025

TEMU-kvalitet og Falsk markedsføring

TEMU-kvalitet. Absolut ikke det smykke jeg troede jeg købte. Fik man det smykke der var afbilledet på hjemmesiden, så havde det været en rigtig god handel, men den kvalitet jeg har modtaget er ikke fragten værd (og den var gratis)
Faldt for en historie om en selvstændig guldsmed der gik på pension og derfor lukkede ned og solgte varelageret. Naive mig, det kunne jeg have sagt mig selv. Men det havde været ok, hvis smykkerne så bare havde været nogenlunde pæne.

11. marts 2025

Fake side

Fake side . Jeg betalte over 1000 kr men fik noget bras fra Kina efter lang tid .Ville give nul stjerner hvis man kunne .Lige til at smide ud . HOLD jer langt væk du får bedre billige smykker i Glitter til 1/5 af deres pris.

15. marts 2025

Elendige varer og elendig service

Elendige varer og elendig service
Har aldrig oplevet noget så dårligt. Smykkerne svarede overhovedet ikke til beskrivelse af dem. Smykkerne er ikke danske, en af øreringene var lavet i Korea. Halskæden var så spinkel, at den vil være for spinkel til et spædbarn. Ud af 3 par øreringe, havde 2 par skæve ørestikkere og det ene par havde ingen låse og det andet par havde kun en lås. Man vil ikke godkende min reklamation. Man vil heller ikke refundere mit køb, selvom jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret.
Det er et fup firma.
Firmaet bliver meldt til politiet, til anke og klagenævnet i Danmark og Forbruger Europa.

6. marts 2025

Dont do it

Har bestilt 15. Februar - fået besked om varen er "undervejs" fra den 22. Februar (nu 28.02.25). Og det ligner ikke forsendelse fra hverken gls, postnord eller anden kendt fragtfirma. Virker meget suspekt. Jeg tror efterhånden mine penge er tabt - selvom de reklamere med 4,0 på trustpilot.

28. februar 2025

Er dette din virksomhed?