Freeyourmindfestival Anmeldelser 11

2,3

2,3

Under middel

Drama

Gisteren in Groningen geweest. Te weinig barpersoneel dus ontzettend lang wachten op een drankje. Lange rijen bij de toiletten, geen water bij de toiletten. Vond de opzet van het terrein ronduit slecht. Maar 5 tenten met eten. Voor mij geen FYM weer.

26. juli 2025

Geen goede eerste ervaring met FYM

Ik ga al jaren naar zo’n 6-7 festivals per jaar. Voor het eerst naar FYM, op 7-6-2025. Leuke sfeer, goed geluid en visuals op de meeste stages. Line-up prima, voor iedereen wat. In die zin helemaal oke.
Maar toch ook veel aan te merken. Één grote modderpoel. Het weer was bekend, maar nul maatregelen genomen om de modder tegen te gaan. Modder bij de ingang, mainstage was compleet omringd door bagger. De Bridge stage, ook zo’n troep. Het geluid was daar helemaal niet goed; je hoorde vrijwel alleen bass en geen andere tonen. Geklets van bezoekers kwam massaal boven het geluid uit. Zonde, want wij kwamen voor de toppers die daar draaiden. Verder: geen statiegeld muntje, maar een extra muntje betalen voor je eerste drankje (voor de beker). Geen water tap punten, ook geen plek om je handen te wassen bij de WC’s.. Al met al georganiseerd alsof het voor het eerst gedaan werd. Zonde. Voor mij nooit meer FYM.
Pluspuntje nog wel voor de mainstage. Daar was echt niks op aan te merken.

7. juni 2025

Laatste bezoek geweest

Een punt voor de zon, een punt voor het gezelschap en een punt voor de halverwege goede muziek. 0 punten voor hygiëne; nergens was stromend water, de dixies waren enorm smerig, er was maar 1 dixie ruimte, lange wachtrijen. Er hingen alcohol dispensers die na een uur op waren. Laatste keer voor ons.

26. april 2025

2x slechte ervaring

2x slechte ervaring, bij een free your mind feest. misschien is het mijn ervaring maar de sfeer was beide keren grimmig. niet gezellig, 1x was er een persoon mijn zijn vriendengroep duidelijk op zoek naar ruzie echt aggresief vragen wat er aan de hand is nadat iemand heel asociaal iedereen overstoot en bier overal komt. en een andere keer werd er gediscrimeerd omdat ik met mijn vriendin samenliep we beide andere huidskleur hebben. Heel raar, mijn ervaringen waren niet positief en dat is misschien toevallig maar ook in het gelredome die discrimatie toen en pepperspray. blijf liever weg van dit feest zou ik aanraden en zoek wat gezelligers. 1x voelde ik me ook duidelijk niet erg veilig 28jaar 1.92m, je ziet soms gewoon in iemands ogen dat het niet fris is.

26. april 2025

Pure scam covered by "terms and conditions"

I believe that it is unfair to start selling tickets in February and release them 24 hours prior the event. So If your plans have changed, which is a mmon sense in todays world you do not have a chance to sell them. I consider it as a scam/fraud covered by "terms and conditions". The market should be clear of such unscrupulous "event organisers". There should be a law protecting from that.

17. august 2024

Ontprettige ervaring gehad tijdens het fouilleren

Ontprettige ervaring gehad tijdens het fouilleren. Zo werd bij een man een nostalgische ketting uit Curaçao in beslag genomen omdat deze als scherp werd beschouwd, zelfs als deze geen gevaar opleverde. Bij mij werd een opvouwbare fles afgenomen, iets wat nog nooit eerder was gebeurd op een festival, wat ik erg moeilijk te begrijpen vond. Ik zou graag vergoeding willen voor deze fles, vooral omdat ik nergens op de website van Free Your Mind kan vinden dat opvouwbare flessen verboden zijn.

2. juni 2024

Verschrikkelijke organisatie

Verschrikkelijke organisatie. Blokkeren een uur voor het festival kaarten op basis van een ‘analyse’ wat gebaseerd is op het aantal kaarten. Dit terwijl ze je de mogelijkheid bieden om 10 kaarten in 1 keer te kopen!

24. november 2023

Oplichters!!

Dit is een malafide organisatie.

Blokkeeren zonder opgave van reden kaartjes voor het evenemtent free your mind in Groningen. Vervolgens laten ze niks meer van zich horen. Wij hebben extra kaartjes moeten kopen aan de deur (was uitverkocht). Hierdoor dubbel moeten betalen.

Als koper van de tickets hoor je vervolgens niks meer en hun hebben dubbele (onterechte) inkomsten.

25. november 2023

Oplichting!!!

Oplichting!!!

Ze blokkeren zomaar je kaarten zonder te contacten. Ontzeggen je toegang en houden al je geld. Je kan nooit van je kaartjes af komen als je zelf niet gaat.

Totaal geen contact meer mee te krijgen!

Geen kaartje en wel het geld houden! Pure oplichting.

Verschrikkelijke organisatie

24. november 2023