De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... Se mere
Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... Se mere
Het platform werkt op zich goed, maar de kwaliteit van de opdrachten holt achteruit. Het aanbod wordt overspoeld door recruiters en dubbele vacatures van grote partijen. Het lijkt er helaas op dat er... Se mere
Ik gebruik freelance.nl om in contact te komen met intermediairs. De site werkt goed en is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om een filter in te stellen en zo een seintje te krijgen bij nieuw gep... Se mere
Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!
Reyjkjavikstraat 1, 3543 KH, Utrecht, Holland
Det tager typisk over 1 måned at svare
Ik ben online ondernemer, waarbij ik locatie onafhankelijk werk. Op jullie website staan geen opdrachten voor fully remote werken. Omdat ik zelf ook freelancer ben, zie ik dat dit nog niet geheel geaccepteerd is.
Online werken is de toekomst!
Opdrachten zijn niet op mijn branche gericht en verlengen zonder toestemming het contract..

Besvarelse fra Freelance.nl
Ik denk dat er heel veel vacatures voor de publieke sector in staan. Dat is de reden waarom ik, voordat ik lid werd, graag eerst eens wat inzicht wilde krijgen in het profiel van jullie aanbod.
Tevens lijkt er veel gebruik te worden gemaakt van een paar agencies die het aanbod domineren (kun je uitzetten, maar dan wordt het snel minder in aantal).
De filtering moet je even aan wennen, denk niet dat dat ideaal is. Het lijkt mij bijvoorbeeld een standaard filtering, om publieke sector aan of uit te zetten.
Net begonnen met het gebruik van het website en tot nu toe heb ik alleen goed ervaring.
Bestaan geruime tijd en zijn daardoor makkelijk te vinden.
De websitefuncties zijn goed. Zoeken, reageren (reactie templates!) en opvolging daarna is oké. Ik heb ondertussen wel de ervaring dat sommige sollicitaties voor altijd open blijven staan. Het zou mooi zijn als recruiters verplicht zijn die netjes af te handelen.
Geen app en onoverzichtelijke site. Verder is het aanbod veel lager dan vroeger.
Ik vind het een prettige site, ik zou alleen wat meer filter mogelijkheden willen zien bij de zoekfunctie
Slecht. Verwijderd onaangekondigd geplaatste opdrachten waar fors voor betaald is. Vervolgens wordt je niet normaal, of helemaal niet te woord gestaan. Absolute afrader dus.

Besvarelse fra Freelance.nl
Zeer goeie platform voor het vinden van mijn volgende klus. Terug koppeling en correspondentie van de gebruikers van dit platform is uitstekend.