2,3

Under middel

Pleje og omsorg....

Pleje og omsorg....

Frederikshavn kommune er virkelig dårligt at pleje og omsorg i kommunen... De kommer stort set som vinden blæser, tænker ikke på borgers ve , velvære men tænker kun på penge og bruger den til noget andet eller andet sted..... Der er heller ikke styr på deres system og bliver flyttet rundt..... De glemmer bare at det er ikke dem det går ud over, NEJ det er sku den borge/dig... går ud over.... FØJ for s.t.n det er usmagelige.... Jeg kan ikke sætte noget dato på som de skriver for det er generelt

1. juli 2025

Forsyningen - uden interesse i miljøet.

Forsyningen. Kommunen nægter at acceptere det faktum at mange af os sommerhusejere i Gl. Skagen har helårsstatus - dette er ikke selvvalgt, men bestemt af kommunen.
Trods dette og vort bidrag til kommunens økonomi er der et svineri mht affald over sommeren, idet Forsyningen kun tømmer ''helårshuse'' hver 14. dag. Kontra ''sommerhusejere'', der får tømt hver uge. Dette resulterer bl.a. i at sommerhuslejere ved afrejse lader plasticsække stå (hvad skal de ellers gøre ?) med det åbenlyse resultat at dyrene splitter poserne af og affaldet spredes - tillige gør varmen at containerne stinker, samt mider/etc udklækkes. Dette kan man ikke som miljøinteresseret kommune tillade sig.
NB har forsøgt dialog med Forsyningen, men de ønsker ikke dialog.

4. august 2020

Værste Kommunale behandling af Handicappede

Frederikshavn er Kommunen der lader deres ledere lyve og bedrage med god opbakning fra politikerne.
Handicappede i Frederikshavn er stavnsbundne for at Kommunen kan tjene ind til deres boligselskab
Udadtil tilbyder kommunen meget til handicappede ,men det øjeblik de er flyttet ind i Kommunens Institutioner er de holdt som malkekvæg for pengenes skyld.
Der manipuleres med ledsager timer, kørsel o.l
Skader på Handicappede beboere forsøges holdt skjulte og uvildige undersøgelser bestilles der forhåndsresultater på.
Frederikshavn Kommune bryder bevist flere love og Internationale Konventioner på Handicapområdet

19. december 2014

dårlig!

tænker ikke altid med hjernen, laver mange dumme beslutninger som ikke gavner nogen. f.eks. lukker de mange skoler og bruger rigtig mange penge på at bygge en ny, det kan jeg ikke se hvad det hjælper når de skal sparer.

18. marts 2011

Er dette din virksomhed?