Købet af en ny Skoda enyaq coupe blev gjort meget nemt og trygt ved snakke med Mads. God behandling. Seriøs omkring det hele og stadig tid til lidt pjat indimellem. Varme anbefalinger deres vej og... Se mere
Karsten fra Fredericia Autoservice er den bedste forhandler ever. Der er altid god service uanset om det er et stort eller lille problem man kommer med. Uanset om man køber en ny eller brugt bil.... Se mere
Vi har igen købt ny Skoda hos Fredericia autoservice Vestballevej Denne gang en elbil og en ny verden åbner sig. Gode snakke fik vi inden vi besluttede os. Ikke på noget tidspunkt følte vi os... Se mere
Fantastisk service! En frisk mekaniker redet min dag. Jeg havde tid til service og skift til vinterhjul i næste uge, men sneen kom først. Drengene i kundemodtagelsen kunne ikke finde tid til presse... Se mere
God oplevelse
God behandling. Seriøs omkring det hele og stadig tid til lidt pjat indimellem.
Varme anbefalinger deres vej og specielt mod Mads.
5 stjerner ✨
5 stjerner ✨. Afleverede bil tll reparation. Perfekt udført.
Fik min bil tilbage. Nyvasket og støvsuget og aftorret indeni. Venlig værkstedsmedarbejder
Bedste oplevelse ever...
Bedste oplevelse ever...
Min søde bil sælger Mads har holdt mig i hånden hele vejen...
Fantastisk service
Fantastisk service
Fantastisk service, imødekommende og venlige. Super god behandling fra Søren, da vi købte vores Octavia.
Karl Tristan stod for udlevering af bilen. Utrolig dygtig elev. Meget behagelig oplevelse. Kan absolut anbefales 😊
Ny Elrog
Vi har igen købt ny Skoda hos Fredericia autoservice Vestballevej
Denne gang en elbil og en ny verden åbner sig. Gode snakke fik vi
inden vi besluttede os. Ikke på noget tidspunkt følte vi os for meget med alle vores spørgsmål. Beslutningen om elbil blev taget og sikke en modtagelse vi fik da vi skulle hente den nye bil.
Den stod med sort klæde over og stor rød sløjfe på og en meget sød velkomsthilsen på et skilt ved siden af.
Endnu en god snak med Carsten inden vi var ude at køre den nye bil sammen med Carsten
Vi fik virkelig en god information om bilens “kunnen”
Kan kun anbefale dette firma til indkøb af bil. Meget smilende og utrolig imødekommende personale
Helt igennem en fantastisk oplevelse at…
Helt igennem en fantastisk oplevelse at handle bil hos Skoda Fredericia.
Fra første besøg og frem til aflevering af bilen, super service og vejledning vi fik den bil der passer til os.
Nu har vi haft bilen i en uge, og wauuuuu hvor er vi glade for den.
Tak til alle hos Skoda Fredericia, altid et smil når vi kom der op og altid tid til at svare på spørgsmål. Særlig tak til Karsten Christensen for alt den hjælp og vejledning som vi har fået.
Har modtaget min nye Škoda ELROQ i dag
Har modtaget min nye Škoda ELROQ i dag, Mads er en meget seriøs sælger, altid glad og tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Fredericia Autoservice
Så gjorde Mike det igen!!
Endnu engang en femstjernet oplevelse at handle bil hos Fredericia Autoservice.
Når man træder ind af døren, bliver man mødt med smil og imødekommenhed - af alle ansatte.
For ca. et år siden købte vi en Skoda Fabia,men grundet forskellige uheldige omstændigheder måtte vi desværre afhænde denne og købe anden bil.
Selve processen var træls- men dette blev håndteret på allerfineste vis af Mike Thygesen.Han gjorde alt for, at vi fik den bedst mulige oplevelse ud af det- og i købet af den nye bil , var det også Mike ,som var meget lydhør overfor vores behov og vejledte os på allerfagligste vis .
Han har bl.a. taget sig rigtig god tid til at forklare os om vores nye elbil,tilbyder ekstra tid ,hvis vi har behov. Vi har følt os meget trygge ved, at det igen var Mike, der hjalp os igennem. Han følger op på alle mail, alle aftaler lige med det samme . Rigtig stor ros til Mike - ham kan vi anbefale på det varmeste , hvis du vil have en ærlig,tryg og kompetent behandling.
Super service!
Vi har netop købt vore nye Skoda Enyaq hos Fredericia autoservice. Vi kunne ikke være mere tilfredse med både bil, den service vi blev mødt med, og den generelle behandling vi modtog igennem hele forløbet. Vi vil gerne give vores varmeste og uforbeholdne anbefalinger til Skoda Fredericia. Vores bilkøb hos dem har været ikke mindre end fremragende!
Mads gav os en fantastisk service i…
Mads gav os en fantastisk service i forbindelse med overdragelsen af vores nye Skoda Elroq first edition. Dejlig oplevelse
Super god service og behandling
Min kæreste og jeg har i denne uge købt en ny Skoda Enyaq (L&K) hos Fredericia Autoservice A/S, og det har været en helt igennem god oplevelse.
Vi har fra dag ét været i dialog med Søren som vi blev mødt af i butikken første gang vi trådte ind, og bestilte også bilen gennem Søren da vi havde besluttet os.
Til trods for at vi bor på Sjælland, valgte vi at købe bilen hos Fredericia Autoservice A/S, da man som kunder blev mødt med et smil og en god dialog.
Bilen var klargjort og var lige præcis som den skulle være samt stod pænt klar ved afhentning. Hertil brugt vi næsten 2,5 time sammen med Søren ved afhentningen, som var yderst behjælpelig med at sætte os ind i bilen samt at få opsat den korrekt.
Afslutningvis er vi rigtig glade for bilen og den lever op til alle forventninger.
Fredericia Autoservice A/S samt Søren kan varmt anbefales. En god og meget positiv oplevelse vi har haft der.
Super service fik leveret min Elroq i fredags og sikke en dejlig oplevelse, de levere bare varen til ug
Fik min bil retur efter 150.000 km…
Fik min bil retur efter 150.000 km service, 4 nye helårsdæk og nye viskerblade🤗👍
Som at få en ny bil😎💪
Sød og meget venlig betjening i modtagelsen og hos Kenneth, der løste opgaven - Tsk
Fantastisk service!
Fantastisk service!
En frisk mekaniker redet min dag.
Jeg havde tid til service og skift til vinterhjul i næste uge, men sneen kom først. Drengene i kundemodtagelsen kunne ikke finde tid til presse mig ind så jeg måtte hente hjulene og selv skifte. Da jeg står og får dem udleveret kommer en frisk mekaniker springende og tilbyder at skifte mine hjul med det samme.
Mange tak🙏
Håbløs service efter køb
Håbløs service. Jeg har købt en fabriksny skoda enyaq, og selve købsoplevelsen og udleveringen var fin nok, men deres service efter udlevering har været helt og aldeles håbløs og mangelfuld. Skoda connect virker ikke i min nye bil, og selvom det er en mindre ting, skal det sgu bare virke. Problemet blev allerede konstateret ved udlevering, hvor man jo så skulle tænke, at vi kunne få sat en løsning hurtigt i værk. Men nej. I stedet har jeg selv skulle række ud til Skoda Fredericia flere gange for at finde en løsning for blot at blive ignoreret og mødt med en ligegyldighed. Og at finde en hurtig løsning, når man så endelig trænger igennem til dem, kan heller ikke lade sig gøre.
Det er muligt, jeg er naiv, men når jeg køber en ny bil til 400.000 kr, så forventer jeg sgu det hele virker fra 1. sekund, og ellers at man som virksomhed i det mindste prioriterer at finde en hurtig løsning, så man også får lyst til at komme retur til service og reparationer fremover. Det er så i hvert fald ikke tilfældet her.
Jeg kan helt klart anbefale at købe bil hos Fredericia Autoservice
Jeg kan helt klart anbefale at købe bil hos Fredericia Autoservice og særligt ved Johan og Mads!🌟
I forbindelse med, at jeg stod og manglede en bil inden for kort tid, kom jeg tilfældigt forbi Fredericia Autoservice. Allerede fra start oplevede jeg en god og professionel service, hvor jeg blev guidet igennem de forskellige muligheder af Johan. Som tidligere nævnt skulle jeg bruge en bil relativt hurtigt, hvilket Johan sørgede for, og jeg fik allerede bilen en uge efter. Da jeg kom for at hente bilen, havde Mads gjort den rigtig fint klar med flag og en lille gavekurv, hvilket gjorde oplevelsen helt speciel🥰. Derefter fik jeg en grundig gennemgang af bilens funktioner, så jeg var klædt godt på til at komme ud og køre i min nye bil.
Hvis jeg skal købe bil, vil jeg helt klart vælge dem, da de var yderst professionelle og meget personlige i deres salg. Man kunne tydeligt mærke, at både Mads og Johan gjorde lidt ekstra for at sikre, at hele forløbet blev så nemt og behageligt som muligt. Deres indsats gjorde virkelig en forskel, og det var tydeligt, at deres mål var at skabe en god oplevelse for deres kunder🥰.
Jeg har netop købt min nye Skoda Enyaq…
Jeg har netop købt min nye Skoda Enyaq hos
Fredericia Autoservice og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Fra start til slut var oplevelsen helt fantastisk.
Salgsprocessen var glat og professionel. Salgsteamet hos Fredericia Autoservice var utroligt venlige og Hjælpsomme, og de tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og gå i detaljer med bilens funktioner. Jeg følte mig virkelig taget hånd om og godt vejledt i hele processen.
Skoda Enyaq'en køre som en drøm!
Jeg kan varmt anbefale at handle med Mike Thygesen hos Fredericia Autoservice til alle, der overvejer at købe en ny bil, og især en Skoda Enyaq. En stor tak til hele teamet for en fremragende oplevelse!
Jeg har nu købt min 2.bil af Søren
Jeg har nu købt min 2.bil af Søren. Jeg har følt mig hørt og taget seriøst i forhandlingerne om bilen.
Har fået foretaget alt service på deres værksted og kun oplevet det som værende kompetente medarbejdere der gerne hjælper med at skifte en pære hvis man lige svinger forbi. Kan varmt anbefale både salgsafdelingen og værkstedet
Bestil aldrig en dækskifte hos VW i…
Bestil aldrig en dækskifte hos VW i Fredericia. Dyrt, tager lang tid og bil viser fejlmeddelelse bagefter. Den dyre service glemte igen at indtaste dækskifte i Bordcomputer. Så jeg var på vej i weekenden og havnede på motorvejen med dæktrykfejl. Weekend var spoleret og reklamation blev ikke besvaret. Ingen kompensation.
Service en rodet omgang
Har nu i flere år brugt dem til service på mine 2 biler Passat og Seat Mii. Og har været super tilfreds Men må sige det nok er slut . Man vil mene når man kontakter et mærke værksted vil man nok gå ud fra man møder personale der er i stand til og råde og vejlede en omkring sit køretøj . Der kan jo ske en smutter ind i mellem og det har jeg også forstået og har fuld forståelse for men når det bliver ved er det ikke med ro maven man afleverer sin bil der . Ting som og ringe tilbage til en når man vil aftale tid til service på sin bil sker ikke og når man så får en tid og aflever bilen og ringer 3 dage efter ja så ved de knap nok om de har din bil og når de så finder den ja så har de glemt og lave den! Synd en ellers så god service er blevet skubbet til side og et godt råd drop også jeres selv tjek in det er for upersonligt . Håber i får styr på ….butikken