Jeg var virkelig utryg ved handlen da pengene blev trukket fra min konto inden jeg nåede at få et track and trace nummer, så troede jeg var blevet snydt. Men har hermed modtaget det, så selvom leverin... Se mere

Denne hjemmeside er en helt klar efterligning af den originale hjemmeside Freddystore.. Ikke alene ligner navnet, men hjemmesiden er også lavet, så det er mere end muligt at tage fejl af de to hjem... Se mere

Jeg har idag modtaget en mail, om at min ordre er blevet annulleret, da deres betalings system, ikke var forsikret, hvis der skete en fejl under leveringen. Jeg undre mig meget over at man overhovedet... Se mere

Vedr. ordre 1226 hos Freddyshop.dk Det er et snydefirma. De trækker pengene for ordren og skriver derefter til en: Freddyshop.dk Order #1226 er nu annulleret. Din betaling blev fortaget, men... Se mere

1,8

Under middel

Snydefirma

Vedr. ordre 1226 hos Freddyshop.dk

Det er et snydefirma. De trækker pengene for ordren og skriver derefter til en:
Freddyshop.dk
Order #1226
er nu annulleret. Din betaling blev fortaget, mens betalingssystemets 3D secure ikke var godkendt til Mastercard/Visacard (Mobilepay). Det betyder, at ordren ikke vil være forsikret af forsikringsselskabet, hvis der nu skulle opstå problemer med ordren. Vi har tilbageført beløbet på din konto, og vil være tilgængeligt inden for 5-8 bankdage. Systemet er nu godkendt til 3D secure, så du kan genbestille ordren både før og efter din tilbagebetaling. Vi beklager forsinkelsen.

Men du får aldrig dine penge igen

12. marts 2019

SNYD!

Ikke alene ligner navnet, men hjemmesiden er også lavet, så det er mere end muligt at tage fejl af de to hjemmesider!
Pengene har nu været reserveret på min konto i snart en måned, og jeg har ikke set skyggen af min pakke.. Har forsøgt mange gange at kontakte kunde"service" på både mobil og mail, selvfølgelig uden held..

12. marts 2019

FUSK !!!!

Som alle andre her ! Hvorfor i alverden tjekkede jeg ikke trustpilot først.
Freddystore er den rigtige hjemmeside.
Fusker hjemmeside, der bare river penge ud af ens konto.
Der er trukket penge fra min konto i februar 2019, aldrig har jeg fået bukserne og heller ej fået fat på kundeservice.
Jeg har ringet flere gange/ skrevet flere mails.
Nu har hjemmesiden fået andet navn, nok i håb om at få folk til at sende dem flere penge.
Føj for en ulækker opførsel ! Håber sku de bliver taget af politiet, og deres kontier lukket ned, så ingen andre falder i deres fælle.

10. marts 2019

Jeg har samme oplevelse som alle jer…

Jeg har samme oplevelse som alle jer andre :( hvorfor tjekkede jeg kkke trustpilot :(. Bestilte 2 bukser for 800 kr. De tog pengene og skrev min pakke var på vej. Senere skrev de der var gået noget galt og pengene var retur på konto efter 5-8 hverdage. Jeg har heller ikke set pengene eller fået svar på mails.
Hold jer væk

9. marts 2019

FALSK hjemmeside

Jeg bestilte nogle bukser som ikke kom, de skrev at pengene ville blive refunderet inden for 5-8 dage. Jeg har da aldrig set en krone🤬🤬
Hvor er jeg træt af, at jeg ikke kiggede trustpilot inden jeg bestilte.
Jeg forstår slet ikke, at der sidder et mennesker bag skærmen og snyder folk på denne måde. Hold kæft hvor er det usmageligt🤬🤬

6. marts 2019

Svindel ‘forretning

Svindel ‘forretning

Bestilte desværre 2 par bukser til en samlet pris på ca. 950,-
Først for jeg en mail om at pakken er på vej, flere dage senere, henvender jeg mig igen, da jeg ikke har fået det lovede tracking nr.
Får så besked om at nummeret vil komme søndag aften (ca 4 dage senere), 2 dage senere annulleres min ordre dog og jeg får oplyst at pengene vil blive refunderet indenfor 3-8 hverdage... jeg henvender mig igen igår og nu her til aften.
Jeg politianmelder herfra og kontakter banken og håber jeg kan få pengene retur den vej.

Jeg burde have reageret da jeg opdagede afsender mailen er en anden en outlook mm.
SVINDEL firma.

Helt fuldstændig UACCEPTABELT

Helt fuldstændig UACCEPTABELT! Jeg laver en ordre, hvor de trækker penge på mit kort, nogle dage senere får jeg en E-mail hvor der står, at min betaling ikke er godkendt at deres sikkerhedssystem, og at jeg skal lave en ny, hvis de har trukket penge vil jeg få dem tilbage efter 8 hverdage. Jeg venter og venter men modtager hverken bukser eller penge retur! Jeg kan ikke få fat på dem på tlf eller E-mail. Nu må jeg se om banken vil, "blackliste" dem.

Fusk :(

Bestilte desværre 3 par bukser til en samlet pris på ca. 1500,-
Får først mail om at pakken er på vej, 2 dage efter annulleres min ordre dog og jeg får oplyst at pengene vil blive refunderet...jeg har desværre aldrig fået mine penge retur og får heller ikke svar fra firmaet :(

5. marts 2019

Ingen vare og ingen refundering!

Jeg har ligesom de andre skrive afgivet en ordre fået den bekræftiget og fået at vide fra gls at den er på vej, hvorpå den er annulleret. Har efterfølgende afgivet ordren en gang til og fået den bekræftiget. Denne gang er pengene dog ikke trukket men de første penge er heller ikke tilbagebetalt og der er ingen udsigt til at modtage ordren?
Det er nu næsten tre uger siden jeg afgav første ordre!
Ingen vare og ingen penge!

Fup!!!

Øv er også en af dem der er blevet snydt😡 man får aldrig varen og pengene ser du heller ikke igen!

Fusker-firma

Fusker-firma. Hold jer langt væk. Jeg kan kun gentage nedenstående oplevelser.
Pengene bliver hævet men varerne ser man aldrig!!!!

2. marts 2019

Handel aldrig på den hjemmeside

Handel aldrig på den hjemmeside!
Man modtager ikke varerne - oven i får man en besked om at ordren er annulleret pga deres system har været nede! Så man vil få pengene retur inden for 5-8 dage! Men der kommer intet!
Og de vil ikke svare på mails og opkald!
På mandag får de en politianmeldelse her fra 😁

De er anmeldt - og vil råde alle jer andre til at gøre det samme! Det kan gøres igennem politiets hjemmeside... Jo flere der anmelder, jo bedre er sagen 👌🏻

Elendigt fuskerfirma

Elendigt fuskerfirma, trækker penge, sender ikke varen og svarer ikke på mails. Det er simpelthen så dårlig stil - jeg er SÅ træt af det ! Havde glædet mig sådan til mine nye bukser ! Laver indsigelse til min bank mandag samt anmelder det her firma for de svarer ikke på nogen henvendelser.

1. marts 2019

Regulær svindelfirma

Regulær svindelfirma - FUP FUP FUP - Bestil aldrig derfra.

Bestilte 1 par bukser (troede jeg) men det var shorts i stedet. Skyndte mig samme aften at annullere ordren, men fik hurtig mail om, at varen var afsendt fra lageret og ikke kunne annulleres. Jeg skulle derfor blot sende varen retur, når den dukkede op.
Har intet modtaget - de svarer ikke på mails m.v., men pengene er trukket på min konto.
Jeg politianmelder dem, og opfordrer alle til at gøre det samme.

1. marts 2019

Jamen som beskrevet af så mange andre…

Jamen som beskrevet af så mange andre så er dette nok det værste køb jeg har gjort!
Mangen til svindel firma skal man lede længe efter!

Jeg har som, andre også anmeldt dette firma, og håber virkelig på at der er nogen der kan sætte en stopper for dem!

28. februar 2019