Freddy's café Anmeldelser 22

4,3

1. Café

Vi sælger håndplukket etiopiske kaffebønner, friskristede i Danmark. Vi sender hverdag og du kan også få en kaffeabonnement, så du sørger for, du aldrig løber tør af kvalitetskaffe.

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Freddy's har noget, som de andre ikke har - autencitet, nærvær og kant

Freddy's har noget, som Kolding har brug for: Autencitet, nærvær og kant.

Der er noget helt specielt ved at træde ind fra perronen og blive mødt af en cafe, hvor de altid smiler bag baren - om det er Alfred, Diana eller de søde ansatte.

Kaffen er god, maden er god, og man får virkelig en følelse af, at her støtter man noget helt særligt og lokalt.

Så er det kun et plus, at man bogstaveligt talt bare skal åbne døren og træde ind i toget - Hvis altså du også er træt af 7/11 kaffen og Koldings grå ventehal.

19. marts 2026

simpelhen så skønt et sted

simpelhen så skønt et sted. høj kvalitet på alt. deres kaffe er virkelig virkelig skøn og kvaliteten på bønnerne er høje! kagen er lækker, og jeg tror ikke man finder bedre kage i nærheden 🥰 nogle skønne unge mennesker der arbejder dernede.

2. april 2026

Altid lækkert

Min mand og jeg fik i dag morgenmadstallerken og cheesecake. Maden var supergod, fint anrettet og rigtig god betjening. Det er nok gang nummer 10, vi besøger Freddys - anmeldelsen kunne være den samme hver gang. Mange hilsner fra Mogens og Hanna, Kolding

21. februar 2026

Kvalitet matcher ikke pris

Fint og uformelt lokale/stemning. Venlig, men langsom betjening - ventede 3 kvarter på simpel menu. Flere borde var ikke afryddet efter tidligere gæster på trods af, at personalet på ingen måde så fortravlet ud 😳.

Madoplevelsen; salater & avokado- mad matchede bestemt ikke prisen 😏.

9. august 2025
Freddy's café-logo

Besvarelse fra Freddy's café

Hej Mette

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger – især når vi normalt får ros for netop de retter, du nævner, men også for vores service og kvalitet.

Vi tager din oplevelse alvorligt og har snakket med med vores medarbejdere omkring episoden, så det ikke gentager sig en anden gang.

Beklager igen, og jeg ønsker dig en god dag.

Vh Diana / Freddy’s

Overdådig brunch til fordelagtig pris

Vi har besøgt Freddy’s flere gange, og valgte at fejre vores søns barnedåb på caféen.
Vi fik serveret en overdådig brunchbuffet, til en virkeligt fordelagtig pris.
Personalet er søde og imødekommende.
Legehjørnet blev virkeligt værdsat af selskabets børn og deres forældre.
Vi kommer helt sikkert igen!

27. april 2025

God oplevelse helt tæt på banegården

Hyggeligt sted med mulighed for god vegansk mad.
Min veninde og jeg bestilte hver en vegansk brunchmenu, og oplevede menuen som gennemtænkt og fint tilberedt. Venligt personale, god placering og stemning.
Mange af de indbydende ting på menukortet ville også være oplagte at tage med på farten fx ifm. togfart.

15. juli 2024

Enormt hyggeligt sted!

Enormt hyggeligt sted, med virkelig rare og imødekomne medarbejdere. Deres kager er altid lækre og de laver den bedste is-latte i verden. Ikke for sød, ikke for bitter og med den perfekte mængde is. Vanvittigt godt sted!

2. maj 2023

Fantastisk oplevelse

Virkelig søde mennesker, der besvarede mine spørgsmål meget hurtig. Meget hurtigt leveret i en rigtig fin pakke. Fantastisk oplevelse!

18. december 2021

Virkelig god service

Virkelig god service! Personlig hilsen og lækker emballage, som kaffen kommer i. Støtter gerne de etiopiske kaffebønder, og elsker tanken om at kaffen er økologisk og fairtrade, uden at stemplerne er der! Glæder mig til at nyde kaffen i julen sammen med familien!

14. december 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)