Freddys Udlejning Anmeldelser 9

2,2

1. Festudstyrsudlejning
  2. Forlystelsescenter
  3. Teltudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Leje af telt hos Freddys Telt- & Serviceudlejning Aps. Leje af telt, service, borde & stole, popcorn maskiner mm i Kolding, Vejle, Fredericia og Middelfart

2,2

Under middel

Jeg oplevede en vagt sige til mig at…

Jeg oplevede en vagt sige til mig at det skulle være sidste gang jeg kom herinde. Jeg sad på en bænk og hyggede mig med mine kammerater. Det er absolut den værste klub jeg har været på. Jeg skal ikke ind til vagter der siger sådan noget. Det er alfa vagter. De hiver en rundt, som det lyster

6. juli 2025

Tja... HOLD jer væk. der er flere på markedet.

(Trekantens service udlejning / Freddy's)

Tja...

Vi havde barnedåb i weekenden for 60 mennesker. Vi havde lejet borde bænke sæt. flere af bænkene/bordene var løse i stellet.

Vi havde også lejet en softice maskine som var PIV utæt, så den ikke kunne holde på væsken. Der står ingen steder at de har en "Vagt Email". prøvede at ringe forgæves flere gange.

Svaret var at de havde testet den, inden den kom og at den var 100% tæt... var den sikkert... men det kan vores 60 gæster ikke bruge til en døjt. De skrev blot tilbage at de havde testet den og den fejlede intet efter den var afhentet hos os..... tak for god service........ Så vi fik ingen refusion/kredit. MEN lov til at betale hele regningen. så der fløj der 1500,- lukt ud af vinduet. og lov til at bære på en 50kg tung
uduelig maskine.

Kan laaang fra RÅDE folk til at benytte denne virksomhed. Aldrig har jeg oplevet en så dårlig forståelse/service.

17. august 2024

Som forventet men VIRKELIG dyr erstatningspris

Vi lejede tallerkener hos Freddys udlejning, og alt var som forventet. Vi afhentede og afleverede selv, og det var dejligt med hjælp til af og pålæsning.
Dog er erstatningsvarer VIRKELIG og urimeligt dyrt.
Det er tydeligt billige tallerkener, men de tager 63.50kr pr erstatningstallerken. Det svarer til leje af over 36 (!) tallerkener.

22. juni 2024

0 stjerner hvis muligt

0 stjerner hvis muligt.
Jeg fortryder inderligt at jeg ikke tjekkede trustpilot inden vi bestilte en masse duge til vores bryllup. Det er den værste oplevelse vi har haft med et andet menneske. Det er som at snakke med en chat-bot. Total mangel på menneskelighed.

Kvinden vi har haft kontakt med, er løbet fra samtlige aftaler vi har indgået, og nægter at tilbagebetale det beløb som hun havde lovet.

1. De leverer forkerte størrelser på 9 af dugene til vores bryllupsarangement
2. Vi dækker bordene så godt vi kan med de duge de har leveret, og betaler ekstra for ekspreslevering fra et andet selskab så der kommer duge på bordene til vores bryllup.
3. Bliver lovet at vi bliver krediteret for de duge vi ikke har bestilt. Her informerer jeg om, at vi har forsøgt at dække op med deres halve duge så godt vi kunne. Men
selvfølgelig bliver vi krediteret, siger hun i telefonen.
4. Lover at videresende mail til chefen, så vi kan få vores penge igen. Jeg har rykket for det, og det er stadig ikke sket.

Hun er ubehøvlet i telefonen, og prøver at lade som om det er min skyld at dugestørrelserne er forkerte. Det er så langt ude, at man næsten ikke ved hvordan man skal forholde sig.

Dernæst sender de ud af den blå luft et screenshot af deres reklamationspolitik, som absolut intet har med denne sag at gøre.

Jeg vil fraråde ALLE at leje hos dem. Der findes masser af andre.

Lejtelt, freddys og teltudlejning er det samme firma.

1. maj 2024

Har sjældent oplevet en dårligere…

Har sjældent oplevet en dårligere service! Vi lejede duge ifb. vores bryllup og da vi skulle dække borde, fandt vi ud af, at nogle af dugene var leveret i forkerte mål. Grunden til vi valgte at leje hos dem, var fordi de kunne skaffe store duge fra deres fjernlager, som havde de mål, som vi skulle bruge.
De kontaktes da vi opdager at nogle af dugene er i forkerte mål men de har lukket, hvorfor vi ringer til et andet udlejningsselskab for at sikre os, at vi har duge til vores bryllup. Dagen efter kontakter de os og siger, at vi kan få refunderet pengene for de forkerte duge. Sagen er så den, at da vi leverer dugene vil de ikke refundere noget fordi dugene har været brugt. Vi lavede en lappeløsning med de duge de havde sendt forkert og derudover lejede vi andre duge (fra et andet sted) for at få det til at passe. Dette blev de informeret om i telefonen. Korrespondancen har efterfølgende været enormt ringe fra deres side og de har trukket penge for alle dugene (også dem de havde leveret forkert). Jeg vil fraråde alle at leje hos dem!

25. april 2024

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse
Vi modtog vores duge og servietter til aftalte tid, stort set alle dugene var enden beskidte, ikke lige lange eller med huller, de kunne først levere nye dagen efter, så vi blev meget tidspresset i bryllupsforberedelse.

16. april 2024

Telt i haven til 90 mennesker

Telt i haven til 90 mennesker

Har i weekenden haft fornøjelsen af at holde bryllup i haven med telt og service fra FreddysTelt- & Serviceudlejning. Alt var bare så fint, og servicen var helt i top. Personalet er meget hjælpsomme og imødekommende, og man kan virkelig mærke, at de ønsker at skabe den bedste oplevelse for deres kunder. Vi har af flere omgange måtte rykke datoen for brylluppet grundet corona og er blevet mødt med fuld forståelse og venlighed hver gang. Så stor anbefaling herfra.

Tak for hjælpen

Lukas

15. september 2021

Det har været en rigtig dårlig…

Det har været en rigtig dårlig oplevelse hos freddys udlejning.

Jeg vil dog sige at de har været super behagelig at snakke med over telefonen og de var også rigtig søde at hjælpe med at bære ud i bilen da vi skulle afhente.
Men der var beskidte tallerkner, glas med skår og revner, og glas der ikke var ens plus at alle vinglas var støvet på bunden.
Jeg fik en gratis opvask på de tallerkner, men alt andet var hun uforstående overfor og mente at det måtte man forvente. Jeg vil mene at når man bruger penge på at bestille service udefra så skal man ikke stå at bruge tid på at tørre glas af og mangle glas i løbet af aftenen.
Det har været mere bøvl end det har hjulpet af leje service.

6. juli 2020

Vi lejede en jukebox til vores fest og…

Vi lejede en jukebox til vores fest og glæde os til at gæsterne kunne få lov til at vælge det musik de ønskede det viste sig at det var en ipad der lå inde i den og dette var ikke oplyst vi kunne næsten ikke se hvad der stod på den syntes godt at dette kunne skrives eller siges når man lejer dette vi sagde til ham da den blev afleveret at dette kaldes ikke en jukebox men han var ret ligeglad

25. juni 2018

Er dette din virksomhed?