Købte 2 menuer til kr. 258,00, hvor kyllingevingerne ikke var med. Kørte tilbage og fik refunderet kr. 25,00 for dem. Burgerne var nærmest rå, selv om vi bestilte gennemstegte burgere.
Menu: Cheesy burger menu. Burgerbollen var godt ristet med lækre pickels. Smagen fra hvidløgene var fraværrende, mens cheddaren passede godt sammen med den saftige bøf. En bedring kunne være hvis ch... Se mere
Helt igennem perfekt burger, hvad angår mængde af råvarer, stegning af bøf og perfekt krydrede fritter! Jeg havde fornøjelsen af, at bestille en menu lige inden lukketid søndag d. 22.8, som var... Se mere
Min kæreste og jeg kom tilfældigvis forbi en nyåbnet butik her til aften, hvor de kørte med åbningstilbud på deres burgere. MUMS deres cheesy cheese burger smagte godt! Dog var der nærmest ingen dres... Se mere
Hos Freddies To-Go er konceptet lige til; Vi serverer den mad til vores gæster, som vi vil servere til vores egene familier. Og det mener vi.
Søren Frichs Vej 52, 8230, Aarhus, Danmark
- kontakt@freddiestogo.dk
- freddiestogo.dk
Super god mad
Super god mad, lækre og friske råvarer - hurtig service efter bestilling.
Specielt virkelig gode fritter🥇
Maden var absolut fantastisk
Maden var absolut fantastisk, kan 100% anbefale det
Har prøvet en enkelt gang indtil…
Har prøvet en enkelt gang indtil videre. Virkelig gode fritter og en fint burger med god smag.
God mad og rigtig god service
Jeg fik en hot chick hos Freddies i…
Jeg fik en hot chick hos Freddies i Silkeborg. Det eneste jeg manglede var bestik til burgeren, da det var lidt grisset. Men ellers var oplevelsen virkelig god. Der gik lidt ekstra tid før min bestilling blev færdig, men af den grund fik jeg 3 løgringe oveni bestillingen som ‘undskyld’.
Klart anbefalet
Lækre burgere🍔🍔
Virkelig gode burgere og helt fantastiske pommes frites med “hemmeligt” krydderi🤩
Smager godt og maden var klar til afhentning på det givet tidspunkt
Lækreste burger til dato
Smager helt igennem fantastisk..
Smager helt igennem fantastisk.. jeg ved ikke om det er deres specielle krydderiblandinger eller ren magi, ihverfald en ordentlig god burger som bare skal prøves..
Super lækre burgere
Super lækre burgere, kan virkelig anbefale stedet. Rigtig god værdi for pengene.
Lækker burger
Lækre burgere og fritter i Åbyhøj…
Lækre burgere og fritter i Åbyhøj 👍👍👍👍👍
Fantastisk oplevelse i Århus
Fantastisk oplevelse i Århus. Havde bestilt online og da jeg ankom til tiden, var maden klar. Blev mødt af 2 gode gutter, med højt humør. Maden smagte fantastisk og man får meget for pengene.
Som bonus fik jeg også lidt tech tips da mobilepay ikke virkede.
Skal prøves!
Bedste chicken burger i byen😃
God fråder 👍🏼