Købte 2 menuer til kr. 258,00, hvor kyllingevingerne ikke var med. Kørte tilbage og fik refunderet kr. 25,00 for dem. Burgerne var nærmest rå, selv om vi bestilte gennemstegte burgere.

Menu: Cheesy burger menu. Burgerbollen var godt ristet med lækre pickels. Smagen fra hvidløgene var fraværrende, mens cheddaren passede godt sammen med den saftige bøf. En bedring kunne være hvis ch... Se mere

Helt igennem perfekt burger, hvad angår mængde af råvarer, stegning af bøf og perfekt krydrede fritter! Jeg havde fornøjelsen af, at bestille en menu lige inden lukketid søndag d. 22.8, som var... Se mere

Min kæreste og jeg kom tilfældigvis forbi en nyåbnet butik her til aften, hvor de kørte med åbningstilbud på deres burgere. MUMS deres cheesy cheese burger smagte godt! Dog var der nærmest ingen dres... Se mere

1. Fastfoodrestaurant

Hos Freddies To-Go er konceptet lige til; Vi serverer den mad til vores gæster, som vi vil servere til vores egene familier. Og det mener vi.

4,2

God

Fantastisk burger

Et af de meget få steder i Aarhus hvor man kan få en vellavet fried chicken burger. Kyllingen var 10/10, savner måske lidt mere mayo. Ellers en latterligt god burger.

15. april 2021

Hey Kristiano! 😁👊

Du skal have en kæmpe tak for din ærlige anmeldelse! Næste gang du craver efter vores sprøde kyllingeburger, så skal vi nok sørge for at smide noget mere hjemmerøret burgermayo i din burger!

See ya! 👊😎

/FTG

Venligt personale og god mad

Personalet er virkelig venlige, og maden jeg bestilte smagte perfekt (burger menu). Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Freddies To Go skal smages, da det er svært at beskrive en 5-stjernes oplevelse i tekst.

5. april 2021

Hej Anders! 😋

Tusind tak for en mega cool anmeldelse!

Personalet elsker oprigtigt deres arbejde og ligger mange krafter i at Freddies To-Go kan levere et stykke produkt vores kunder er tilfredse med.

Du ønsker en super god sommer! 👊😎

Super gode burgere

Super gode burgere - fedt med det i Aarhus N

20. marts 2021

Yo Ninna! 👊😎
Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg ved at gutterne i Åbyhøj sætter stor pris på din ros og glæder sig til at byde dig velkommen en anden gang du craver efter burger!

See ya! 🙌😋

/FTG

God og meget venlig betjening!

Vi fik for første gang burgere derfra i weekenden og det var en rigtig sød og god betjening, kort ventetid og rigtig dejlige burgere og fritter + tilbehør!
Der var dog en lille fejl i bestillingen, men det blev hurtigt og smertefrit håndteret af det søde personale - tak for det! :-)
Bestiller med glæde derfra igen!

8. marts 2021

Hey Pernille 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at du var tilfreds med både maden og de seje drenge som tryller hver eneste dag i køkkenet😎!

Du er altid velkommen.

See ya! 👊

/FTG

Jeg fik mad derfra i åbningsweekenden

Jeg fik mad derfra i åbningsweekenden, og på trods af det var travlt, håndterede de det godt! Super lækre burgere og pommes!

28. februar 2021

Hey Kamilla! 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Du er altid velkommen såfremt, burgertrangen melder sig 😎

Vi står klar alle dage fra kl. 16-22.

See ya! 👊

Fremragende burger

Fremragende burger, sløje fritter og forkert sodavand - burgeren er dog nok til en høj karakter

28. februar 2021

Hey Henrik 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er beklageligt at du fik den forkerte sodavand og fritterne var i mandags-mode.

Vi håber at se dig igen, så du kan se at vores fritter er blevet top-tunede siden sidst hvad angår smag samt sprødhed 👊!

De havde god mad :)

27. februar 2021

Hey Simon 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi kan love dig for, at den bliver endnu bedre for hver dag der går (selvom det er svært at arbejde på noget, der er ''perfekt''!)

Jeg håber at se dig igen til en lækker omgang mad!

/FTG

Det var en okay burger til 39 kr.

Det var en okay burger til 39 kr.. Pomfritterne var badet i salt så de nærmest var uspiselige. Ville jeg køre 5 km. Og vente 1,5 time i minus 10 grader og betale 90 kr. For det samme? Nej, det ville jeg ikke.

20. februar 2021

Hey Jens! 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Det skal ikke være en hemmelighed, at i tog os med storm - langt over forventningen!

Det skal du og alle i andre have et KÆMPE TAK FOR! 😎

En foodtruck har desværre begrænsninger i form af plads, strøm og generelt kapacitet., hvilket forårsagede at længere ventetid og vejret var desværre ikke med os..

Vi håber at se dig igen, under bedre vejrforhold og mere ''normal'' travlhed 👊!

/FTG

God burger og rigtig fedt koncept!

19. februar 2021

Hey Frederik! 👊

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad, at du kan lide konceptet og ikke mindst maden 😎

Vi tager dig på ordet og ser frem til at se dig igen snart! 👊

Du ønskes en god uge.

/FTG

Nice burger, til nice pris

Fed oplevelse, og de gik os i møde i øjenhøjde. God oplevelse

Yo Alexander! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad, at du fik en god service, og at det skinner igennem, at alle i vores FTG-FAMILIE elsker deres arbejde 😎

Vi ses snart igen!

/FTG

Rigtig fin burger og venligt personale

Rigtig fin burger og venligt personale! Jeg kommer helt sikkert igen!

Hey Emma! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad, at du fik en god service og en fin burger 😎

Vi tager dig på ordet og ser frem til at se dig igen snart! 👊😎

Nyt favoritsted

Fantastisk service og endnu bedre mad. Sågar hyggeligt med et lille meme i posen. Kan klart anbefale, og jeg skal helt sikkert have en menu derfra igen.

Hey Utility! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad, at du fik en god service og endnu bedre burger 😎

Vi arbejder benhårdt for, at vores mad skal gøre alle glade og den lille meme i posen giver et bonus-grin 😄

God burger

God burger. Lidt for dyrt imo

17. februar 2021

Hey Magnus! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Lækkert at du kunne li' vores burger! 😎

Sammenlignet med andre burgerjoints, synes vi at vores priser ligger meget gennemsnitligt ift. den kvalitet vi servere alle vores gæster. Alle vores burgere består af friskbagte burgerboller fra den lokale bager, hjemmelavet dressing, frisk grønt hvor ekstra grønt ikke koster $, frisk hakket kød på min 200G som kun er tilsat masser af kærlighed og krydderier - intet andet!

/FTG

Behagelig betjening og lækker burger

Behagelig betjening og velsmagende burger. Dog med lidt for meget kød efter min smag.

17. februar 2021

Hey Lis! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad, at du fik en god service og en velsmagende burger 😎

Alle vores burgere består af 100% friskhakket Dansk oksekød på min. 200gram kun tilsat masser af kærlighed samt vores speciale Freddies krydderi. Det er dog muligt for dig, at bede om en mindre bøf næste gang du bestiller, det kan vi sagtens hjælpe med 😎

Burgere får 5 stjerner

Rigtig god burger med knasende salat, god bøf, mv. Fin online bestilling og maden klar til tiden. Fem stjerner til burgere MC HAMMERBERG og CHEESY CHEESE.
Samlet får anmeldelsen fire stjerner da CHICKEN NUGGETS var noget kedelige i smagen og tørre (fx set i forhold til McDonald). Men burgere i topklasse.

Hey Morten! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad for, at du synes om vores MC Hammerberg og Cheesy Cheese - de er også nogle lækre banditter! 😎

Jeg har noteret din kommentar om vores nuggets, som jeg vil drøfte med vores leverandør på vores ugentlige møde 👊

Det er ikke en hemmelighed, at vi stadig er ''Newbie'' og derfor konstant udvikler os, så vi kan blive endnu bedre!

Håber du kommer forbi en anden gang og prøver en af vores andre lækre burgere eller din favorit igen! 😎

Kanon service

!!!!!!!!!!!!

Yo Emre! 👊

Tusind tak for den gode anmeldelse!

Lækre Burgere!

Fantastisk åbningstilbud og god service.
Dejlige burgere med massere af pomfritter, som smagte lækkert. Hvad mere kunne man ønske sig? Klart en anbefaling herfra!

Hey Daniel! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Jeg er rigtig glad, at du fik en lækker oplevelse, da vi gøre en kæmpe indsats for kun, at indkøbe friske og kvalitetsråvare.

På gensyn en anden dag! 😎

God sans for kvalitet

God kvalitet og fin pris og super service. Sådan et sted kommer man sjællendt. Hvis man trænger til en god burger eller nogle fantastiske fritter er det klart her man skal søge hen. Klart anbefales værdigt.

Hey Burak! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Og fordi du tog dig tid til at anmelde os!

Jeg er rigtig glad, at du fik en lækker oplevelse, da vi gøre en kæmpe indsats for, kun at indkøbe friske og kvalitetsråvare.

/FTG

Solidt bud på en klassisk burgermenu

Solidt bud på en klassisk burgermenu. Både fritter, burger og dip var lækkert!
Dog, uheldige omstændigheder med åbningen, hvor der simpelthen var for mange mennesker og resulterede i mere end en times ventetid. Men sådan går det, med gode åbningstilbud :-)

14. februar 2021

Hey Jacob! 👊

Tusind tak for den gode og ærlige anmeldelse!

Og fordi du tog dig tid til at anmelde os!

Jeg kan desværre ikke løbe fra, at de første 3 dage var lidt kaotiske, fordi i alle tog så godt imod os. Jeg er enig med dig, tilbuddet var ret skarpt 😎

Håber du kommer forbi en anden gang og prøver vores burgere på en mere ''rolig'' dag! 😎