Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Se mere
Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Se mere
Virksomheden har svaret
Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.
Kontaktoplysninger
Alblasstraat 7-9, 3044AA, Rotterdam, Holland
- 010 2613662
- hi@freasy.nl
- freasy.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De maaltijden zijn natruim arm.
De maaltijden zijn natruim arm, zoals ik moet eten. De levering was op de afgesproken tijd. De maaltijden, die ik tot dusver heb gegeten kregen van mij een 6 tot 9,5. De 6 was voor Cottage pie met polderlam - te veel aardappel te weinig vlees. De 9,5 was voor de bierstoof.

Chronisch ziek
Chronisch ziek, kan zelf niet koken omdat ik niet lang genoeg kan staan en dan mijzelf trakteren op een verrukkelijke verse maaltijd van Freasy. Ik heb veel kant en klaar maaltijden geprobeerd maar Freasy steekt er met kop en schouders (en smaak en keuze) bovenuit! Top!!
Heerlijk eten
Voedsel wat werd gebracht kwam via…
Voedsel wat werd gebracht kwam via bezorger eerst in de modder , dozen waren vol met zand etc etc
Bezorger gaf wel excuses voor

Besvarelse fra Freasy
Goed en lekker eten op tijd bezorgt.
Goede kwaliteit, beetje te spicy voor mij
De maaltijden zijn prima bereid en smaken niet naar 'diepvrieseten', dat is top. Ik vind veel maaltijden wel behoorlijk pittig gekruid, terwijl dat er dan m.i. niet zo duidelijk bij staat. En dat terwijl er met het zout wel voorzichtig wordt gedaan (naar eigen smaak toe te voegen). Mag wat mij betreft met de peper ook!
Beste kant en klare maaltijden online…
Beste kant en klare maaltijden online verkrijgbaar
Live-saver en nog lekker en gezond ook!
Lekkere, gezonde, verantwoorde diepvriesmaaltijden zodat er altijd een 'het wordt wat later dan verwacht en de winkel is al dicht'-optie in huis is. Handige levering, je weet precies wanneer je de deurbel mag verwachten. En... als er eens iets mis gaat of niet voorradig is, dan wordt dat netjes opgelost! Vaak met een handgeschreven boodschap en een extraatje (of zelfs grote extra) erbij. Je merkt echt dat er mensen achter Freasy zitten, heerlijk!
Eindelijk bestaan er gezonde, lekkere kant-en-klaar maaltijden
De maaltijden van Freasy zijn ongelooflijk lekker! En dan ook nog eens licht, gezond, zonder onnodige toevoegingen, niet te zout en betaalbaar (ongeveer de prijs van een kebab en goedkoper dan afhaalpizza) en duurzaam. Ik was al jaren op zoek naar zo’n maaltijden voor dagen dat je geen tijd of zin hebt om te koken en ik dacht dat het gewoonweg niet bestond. Echt waar, geef die mensen een award :D Gewoon 1x proberen en je bent overtuigd!

Dure prakjes
Wel aardige maaltijen, maar opwarmen is een uitdaging. Hoe je ook opwarmt, er loopt water uit de maaltijden. Daarom moet je ook roeren, maar dat komt de presentatie niet ten goede. Uiteindelijk heb je steeds een prakje op je bord. Het opwarmen van de hachee, rode kool en pofaardappel was echt lastig. Hachee en rode kool goed warm, maar de pofaardappelwas nog bevroren. Dat moet dus anders. Omdat de maaltijden niet goedkoop zijn ben ik tot de conclusie gekomen dat deze prakjes het geld niet waard zijn.

Besvarelse fra Freasy
Als chef-kok ben ik kritisch
Als chef-kok ben ik kritisch. Door omstandigheden niet meer in staat om zelf te koken. Diverse aanbieders geprobeerd en was teleurstellend. Bij Freasy ziet het er technisch goed uit, nadeel hoofdzakelijk vegetarisch waardoor er voor iemand die vlees eet weinig keus is.

Lekkere maaltijden
Lekkere maaltijden. Goede service. Hopelijk is dagbezorging binnenkort ook weer mogelijk.

Top kwaliteit!
Inmiddels meerdere malen besteld, goede kwaliteit diepvriesmaaltijden en ideaal als back-up in vriezer.
Perfect
Snelle levering, alerte helpdesk die de postcode corrigeerde.
Lekkere maaltijden en volledig plastic vrij verpakt. de kartonnen koelbox is eigenlijk te mooi om weg te gooien.

Besvarelse fra Freasy
Ik word geen vaste klant.
Vandaag tweede maaltijd gebruikt. En net als de eerste voor ons niet te doen. Groente niet gaar. Weinig smaak. Vlees smaakte of het oud was. Bord niet leeg gegeten. Ben wat eten betreft snel tevreden, maar dit hoef ik niet weer.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.