Ik heb heel veel maaltijdbezorgers uitgeprobeerd, en Freasy steekt er voor mij met kop en schouders bovenuit! 😍 Groot assortiment, heel lekker (ik kruid dikwijls bij met chili kruiden en zout), pur... Se mere

Ik werk veel savonds en moet dus elke keer een warme maaltijd meenemen. Echter heb ik niet altijd zin om te koken, dus dacht ik freasy te proberen. Ik heb de sunshine curry geprobeert. Zelf ben i... Se mere

Voor de tweede keer de Sweet & Spice chicken gehaald bij de Albert Heijn, vorige keer goeie smaak maar weinig kip, deze keer twee stukjes kip, 5 stukjes rubber vel, bijna geen saus/nare nasmaak, nul s... Se mere

Freasy is Fresh+Easy ! Bijzonder lekker voor diepvriesmaaltijd en erg makkelijk klaar te maken met 1 druk op de knop. Heb meerdere maaltijdbezorgservices gebruikt, maar deze is mijn favoriet. Ook... Se mere

1. Madudbringning

Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd.

4,3

Svarer typisk inden for 2 uger

Er was een probleem met de levering…

Er was een probleem met de levering waardoor ik het pakketje niet had ontvangen. Dit werd snel opgelost door Freasy (en was uiteraard niet hun schuld) en ik werd zelfs persoonlijk opgebeld over hoe en wat.
Het eten zelf is ook heerlijk. Qua portie formaat is het afhankelijk van hoeveel honger je hebt, sommige gerechten zullen minder vullen dan andere.

25. september 2023

De verzending etc

De verzending etc. was snel en goed verzorgd. Jammer was dat de bezorger niet even wachtte totdat de deur open ging. Hij was DIRECT vertrokken met alleen de doos voor de deur. Verder vonden wij de maaltijden niet zo lekker hetgeen betekent dat wij geen verdere bestellingen meer zullen plaatsen

15. august 2023

Makkelijk en gezond

Er werd één maaltijd verkeerd geleverd. Dit werd sympathiek opgelost door een tegoedbon te geven. Inmiddels hebben we drie maaltijden gegeten en twee daarvan vonden we wat droog en saai. De derde was niet droog en was wel smakelijk maar we vonden het een kleine portie. De service is dus goed en het is een makkelijke optie als je niet wil koken en wel gezond wil eten maar het haalt het niet bij een versgemaakte maaltijd.

9. august 2023

Tot nu toe verrassend

Tot nu toe verrassend. Ik dacht eerst “wat een kleine bakjes” maar eenmaal opgewarmd is het een gewone goed maaltijd, niet te weinig en niet te veel. Wat ik tot nu toe heb geproefd is lekker en met soms een verrassende smaak.

31. juli 2023

Besvarelse fra Freasy

Hi Marja, wat fijn om te horen dat de porties en maaltijden goed bevallen! Mochten er specifieke verbeterpunten zijn waar we aan kunnen werken zijn we hier altijd mee geholpen! Met vriendelijke groet, Marlot van Freasy

Ondanks smaakvolle gerechten toch ook wat aandachtspuntjes.

Smaakvolle gerechten.

Aandachtspuntjes:
- De zalm met groenten noedles dreef in heel veel vocht afkomstig van de groenten noedles.
- In de Beef Stroganoff pasta zat een flink groot stuk zeen wat niet bepaald lekker was.

Verder handig dat je de gerechten ook voor langere tijd in de vriezer kunt bewaren.

1. august 2023

Besvarelse fra Freasy

Bedankt voor de feedback! Beide punten zijn opgepakt met mijn collega's in ontwikkeling en zullen we verder uitwerken. Met vriendelijke groet, team Freasy

Veel keuze in vegetarische, gezonde maaltijden

Veel keuze in vegetarische maaltijden die origineel zijn samengesteld. En gelukkig zonder al dat namaak-vlees. Alles is zoutarm, dus een stuk gezonder dan de kant-en-klaar maaltijden van de supermarkt. En als je er toch behoefte aan hebt, er wordt een klein potje zout bij geleverd. Verpakkingen zijn eco verantwoord (kan zelfs bij het compost) en zijn, net als de gerechten, geschikt voor oven én magnetron, zelfs met deksel. De oven heeft mijn voorkeur, maar dan kun je het toch beter wel ontdooien. Het wordt bevroren vervoerd en bij bestellingen boven 50 euro is de bezorging gratis.
Kortom, een echte aanrader!

23. juli 2023

In de mangocurry was geen mango te…

In de mangocurry was geen mango te bekennen. Absoluut niet. Een tweede vega currygerecht was "pittig", maar bij het eten zelfs na toevoeging van joghurt zo scherp dat het niet lejk meer was. Jammer! De paddenstoelenrisotto was top.

23. juli 2023

Besvarelse fra Freasy

Hi Sabine, bedankt voor de feedback! Ik heb de mango verhouding en de pittigheid van pindacurry met de keuken besproken en beide punten zullen aangepast worden voor toekomstige producties! Met vriendelijke groet,
Marlot van Freasy

Positieve eerste ervaring

Website is overzichtelijk, bestelling prima op tijd geleverd. Heb nu 2 maaltijden genuttigd en die waren heerlijk. Goed gekruid, niet te zout en prima qua hoeveelheid. Ik liep tegen 1 klein dingetje aan: sommige maaltijden moet je eerst ontdooien, daar had ik me op verkeken. Nu ik het weet, houd ik daar rekening mee

17. juli 2023

Besvarelse fra Freasy

Hi Chantal, fijn om te horen dat de levering en producten goed zijn bevallen. Voor sommige producten is vooraf ontdooien de aangeraden bereidingswijze, maar in principe kan je alles direct van uit de vriezer bereiden! Voor meer opwarmtips verwijs ik je graag naar www.freasy.nl/opwarmen.
We hebben aan de hand van je feedback ook een extra filterfunctie toegevoegd voor bereidingswijze, gerechten die geschikt zijn voor de magnetron zijn altijd direct goed om te eten! :)

Met vriendelijke groet,
Marlot

Prijs/Kwaliteit enorm goed!

Prijs/Kwaliteit enorm goed!

De maaltijden zijn heel lekker en zeer gevarieerd (vegetariër hier)!
De levering is elke keer heel snel en correct volgens afspraak

9. juli 2023