2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Det er under alt kritik.

Det er under alt kritik.
Jeg bestilte 2 T-shirt om søndagen. Skulle bruges til en gave ugen efter.
Da der er gået 3 dage ringer jeg til kundeservice for at høre hvor forsendelses oplysninger bliver af. Får så af vide at de slet ikke er sendt endnu?! Trods der står 2-3 dages levering, hvilket var afgørende for valget at købe hos dem.
4 dage efter får jeg så af vide at kun den ene T-shirt er på vej.
Dagen efter igen får jeg så af vide at den anden er annulleret.
De svarer ikke på mails.
Det er under alt kritik!

16. april 2026
Fransa-logo

Besvarelse fra Fransa

Hej Jonas,

Vi beklager meget din oplevelse – det er bestemt ikke tilfredsstillende, og vi forstår fuldt ud din frustration, især når bestillingen skulle bruges som gave.
Det er selvfølgelig ikke i orden, at din ordre ikke blev afsendt som forventet og lovet, og at du først senere fik besked om både delvis afsendelse og annullering.
Vi beklager også, at du endnu ikke har fået svar på dine mails. Over påsken modtog kundeservice en større mængde mail, som de fortsat arbejder hårdt på at besvare hurtigst mulig. Der er derfor lidt længere svartid end normalt.

Dette er selvfølgelig ikke den service vi stræber efter at levere og vi beklager meget ulejligheden.

Fransa

Overholder ikke Købeloven og svarer ikke på mails

Jeg har 22/2 sendt en pakke retur til Fransa. Nu har vi 13/3 og jeg har ingen mail fået om at den er modtaget og ingen refundering. Jeg har sendt mails flere gange og der bliver konsekvent aldrig svaret. Eftersom de ikke svarer på mails, ringede jeg 4/3 og rykkede for refundering. Der fik jeg at vide, at pakken var modtaget for noget tid siden. Så havde jeg forventet, at der ville ske noget efter jeg havde rykket telefonisk. Men nej. D. 10/3 sendte jeg så endnu en mail om at deres frist iht. Købeloven er overskredet og at jeg giver dem yderligere til 13/3 for at refundere mig og ellers laver jeg en indsigelse. Jeg gensendte for god ordens skyld mailen 12/3. Det har de ikke reageret på på nogen måde, så nu må jeg desværre gå videre og lave en indsigelse.
Næste gang finder jeg hellere varen på Zalando.

22. februar 2026
Fransa-logo

Besvarelse fra Fransa

Hej Sidsel,

tak for din anmeldelse og beklager dette sene svar.
Vi beklager meget den oplevelse du har haft. Det er selvfølgelig ikke vores normale bearbejdningstid.
Jeg kan se, at returen endelig er blevet behandlet og beklager igen den lange behandlingstid.

Team Fransa

Handler der ALDRIG igen.

Dårlig Kundeservice der ikke besvarer mails. Jeg har returneret en vare. Jeg har nu snart i 2 uger ventet på at få mine penge retur, men intet sker. Jeg har skrevet til kundeservice, men der bliver ikke svaret.
Jeg handler der ALDRIG igen.

4. maj 2025

Fransa som butik er sådan set fin og…

Fransa som butik er sådan set fin og tøjet er fin kvalitet. Men, jeg havde 2 ordre og skulle desværre sende begge tilbage og jeg pakkede tøjet i den samme pakke og brugte kun 1 label, da tøjet jo skulle samme vej. Alligevel bliver jeg opkrævet for 2 forsendelser, tror næppe jeg køber noget der igen.

16. januar 2025

Dårlig returhåndtering, venter stadig på mine penge

Da bestilte varer ankommer er pasform ikke god. Jeg returnerer derfor med det samme med gls som Fransa har foreskrevet (31.10)
Da jeg intet har hørt den 8.11 kontakter jeg dem pr telefon og får besked, at beløb skulle blive returneret ca. 11.11

Jeg modtager ikke returbeløb.
Jeg kontakter dem igen 18.11. de kan se, at returpakke er modtaget, men penge ikke refunderet. Kundeservice vil lige vende retur til mig.
Jeg beder specifikt om, at det ikke er telefonisk men via mail. Alligevel ringes jeg op.

Jeg bliver lovet, at der laves returførsel med det samme, så jeg får mine penge med det samme. Nu har jeg fået besked via mobilepay, at jeg vil få tilbageført mit beløb inden for 10 hverdage.

Virkelig dårlig returhåndtering. Virkelig dårlig kommunikation. Handler der aldrig igen

19. november 2024

Tilfreds med forløbet

Ret hurtig levering. Måtte desværre returnere 1 stk tøj, der ikke passede. Nemt at gøre p.g.a returetiket m.m. Retur beløbet blev sat ind på min konto i løbet af få dage, og jeg blev informeret undervejs, så jeg er meget tilfreds med forløbet.

15. maj 2024

Handel ikke på deres hjemmeside

Har bestilt tøj på deres hjemmeside og der gik mellem 6-8 dage før mit tøj ankom. Jeg har skulle sende tøj retur da ikke alt tøj opfyldte mit ønske. Der er nu gået 9 dage og har hverken hørt fra dem eller fået mine penge retur. Har prøvet kontakte dem på mail ift hvornår jeg kan forvente mine penge retur men høre intet... Det er bare IKKE i orden. Virkelig dårlig service kan ikke anbefale nogen at handle online. Og når det er sagt så har jeg stadig ikke set mine penge for mine retur vare

26. januar 2024

Fransa Kolding..

Fransa Kolding... Den 6 nov køber jeg en jakke med 20 % rabat . Der bliver lovet at jakken ikke bliver sat yderligere ned til Black Friday. Den 26 nov besøger jeg butikken igen. Den samme jakke i farven grå har de nedsat kr 900 og min jakke der er brun sætter de yderligere 5 % ned . Jeg snakker med ekspedienten og fortæller dem at det ikke er okay at de har løjet for mig. Hun lover mig at lægge besked til chefen og hun vil kontakte mig . Der sker intet -jeg får intet opkald fra dem . Jeg skriver så til hovedkontoret . Hun lover mig at chefen nok skal kontakte mig . Der går en uge og jeg hører intet og intet opkald. Jeg skriver igen til hovedkontoret. Hun svarer mig retur . De har sikkert travlt i Kolding. Jeg ved ikke hvad chefen i Fransa Kolding laver. Hun er ikke tilstede i butikken når man spørger og hun svarer ikke på mails der sendes til hende. Virkelig dårlig stil . En episode fra 26nov til d.d 15dec intet sker der .

25. november 2022

Fuldstændig ufatteligt

Fuldstændig ufatteligt, at det ikke er muligt at afmelde deres spam til min sms uagtet jeg har sendt stopbeskeder utallige gange og skrevet til kundeservice uden ringeste held eller respons. Sådan en møgbutik, der ikke vil behandle kunderne som lovet. Det siger noget om, at forretningen i det hele taget ikke har styr på deres ting. Jeg køber ALDRIG et stykke FRANSA igen - ringe tøj.

29. maj 2022

Fransa

Fransa, Kolding
Købte en bluse i butikken i Kolding, da jeg kom hjem til Christiansfeld opdager jeg, at der stadig sidder en farvepatron på blusen. Håndteringen af sagen fra Fransa's side er dybt skuffende. Da jeg afleverede blusen blev bonnen gennemtjekket - jeg følte mig som en tyv til trods for at jeg havde ringet og gjort opmærksom på fejlen på forhånd. Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik, og ligger ikke så meget som en krone i denne butik igen.
Øv en skuffelse.

27. oktober 2021

Fransa, Kolding

Købte en trøje i butikken i Kolding, da jeg kom til Esbjerg, opdager jeg, at der stadig sidder en alarm på, håndteringen af sagen fra Fransa's side, er helt hen i hegnet, trøjen er smidt ud, og jeg kan ikke på nogen måde anbefale denne butik.

26. oktober 2021