FRANCK & FISCHER Anmeldelser 102

4,8

Jeg var tilfreds med deres produkter af høj kvalitet og deres imponerende hurtige service. Varerne blev leveret uden forsinkelse, hvilket var meget værdsat. Jeg ville dog ønske, at de også kunne tilb... Se mere

Super hurtig ekspedition og fik igen en nuttet nøglering med - tak! :) Eneste ting er at det kunne være rart selv at kunne vælge pakkeshop, da jeg med mine sidste to køb har fået sendt til en pakkesh... Se mere

Franck & Fischers univers er sødt, farverigt, økologisk og inspirerende smukt. Alt fra deres legetøj til deres Instagram, deres katalog, til deres brugervenlige hjemmeside. Jeg købte aktivitetslegetøj... Se mere

Simpelthen så søde og god service! Jeg har både mailet frem og tilbage med Charlotte og flere andre ansatte. Kan varmt anbefale Franck og Fischer ❤

1. Babyudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danish design with colors inspired by nature and a clear graphic expression stimulate curiosity and learning, and bring hours of fun and happiness to the youngest in the family. Functionality, play value, and safety are focal points in our product deve...

4,8

Lækre produkter og en helt igennem god…

Lækre produkter og en helt igennem god service :-).

27. juni 2020

Hej Janni,

1000 tak for din fine kommentar! Det er så dejligt at høre at du er tilfreds med vores produkter og service. Vi gør vores bedste og vi bliver mega glade når vores kunder er glade 😊 Det er det bedste!

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang i vores webshop 😊.

God sommer!

Rigtig fine produkter

20. juni 2020

Hej Emma,

Stor tak for din fine kommentar! Vi bliver glade, når vores kunder er glade 😊 Dejligt!

Vi glæder os til at se dig igen en anden gang i vores webshop 😊.

Misha

Super søde og hurtig betjening!

9. april 2020

Hej Eva,

Stor tak for din fine kommentar! Det er dejligt at høre at du var glad med vores service. Vi glæder os til at se dig igen på vores webshop 😊.

Super!

Skønne vare og yderst hjælpsom kundeservice

9. april 2020

Hej Cecilie,

1000 tak for din anmeldelse, det glæder os så meget at du er tilfreds, vi gør vores bedste for vores skønne kunder 😊

Misha

Flot design og høj kvalitet

Flot design og høj kvalitet. Det er økologisk og produceret under gode forhold hvilket gør at man gerne vil betale for det.

3. januar 2020

Hej Christine,

Godt nytår!

Stor tak for din fine kommentar! Det er så dejligt at høre. Hep Hep til alle de som deler en vision om kvalitet og ansvarlighed i forhold til de små børn.

Misha

Søde og øko ting til baby

Dejlige produkter uden dumme pftalater eller andet, så man kan trygt købe tingene. Super venlig kundeservice.

20. december 2019

Besvarelse fra FRANCK & FISCHER

Tak Ida for din anmeldelse! Det varmer vores hjerter når dig og din familie er glade for vores produkter og service.

God jul!

Hurting afsendelse

Hurting afsendelse, god og klar kommunikation

20. december 2019

Hej Johanne,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre at du modtog din produkter hurtigt, og at du var glad med vores service og kommunikation. Håber I bliver glad for tingene.

God jul!

Lækre produkter

Lækre produkter
Meget st vælge i mellem

12. november 2019

Hej Benedicte,

Tak for din review! Når du er tilfreds, så er vi super glade! Det er bare det bedste. Håber I bliver glad for tingene. Tak :)

Misha

Vis anmeldelser på alle sprog. (102 anmeldelser)