1. Kurértjeneste
  2. Rederi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er FragtDanmark, Danmarks nye Fremtids transport service, Service Garanti, Pris Garanti, Forsikrings Garanti, Aftale Garanti, Hos FragtDanmark er du 100% procent i tryggehænder, Du som kunde kan med bero overlade dine ting til os. VI LEVERER MED ET SMIL :)

3,5

Middel

Virkelig søde og dygtige

Virkelig søde, virkelig effektive, virkeligt hjælpsomme. Meget professionelle og dygtige flyttemænd, som gjorde vores flytning let og effektiv. Vi kan varmt anbefale dem.

6. juni 2019

Virkelig god behandling og gode priser

Virkelig god behandling og gode priser. Der er intet at sætte en finger på. Fragtdanmark fortjener i højeste grad at få en god anmeldelse. Mange tak for en vellykket flytning.

4. marts 2019

Hej Laila.

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Vi takker dig, for du valgte at bruge FragtDanmark, som dit flyttefirma.
Det glæder os, at du som kunde har været tilfreds med din flytning hos FragtDanmark. Og at vi både kunne give dig en god service og en god pris ;-)

Du ønskes en god formiddag.

flytning med 🤗🤗🤗🤗🤗

Har været utrolig tilfreds med en privat flytning fra København til Nord-Vestjylland, hvor vi fik en fast pris fra en meget venlig koordinator. Professionel og personlig service fra tilbud til ordrebestilling, ukomplicerede, flinke og dygtige flyttefolk! Passede godt på alt og var fleksible med at der lige kom noget mere med og der skulle tages et andet skab med retur! Vil til hver en tid anbefale at bruge FragtDanmark, fordi der leveres virkelig med et smil🤗 tusinde tak for god service!

25. februar 2019

Sublim service...

Perfekt valg til speciel transporterne som de store fragt firmaer ikke kan håndtere.. Du føler at du er en unik kunde og ikke bare en i mængden...

19. februar 2019

Hej Gitte.

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os!

Det glæder os, at du som kunde har følt dig unik og ikke en i mængden, da det er det vi i FragtDanmark, bestræber os efter at gøre, for alle vores fantastiske kunder.

Du ønskes en dejlig eftermiddag.

FragtDanmark Teamet

Jeg kan kun anbefale fragt Danmark

Jeg kan kun anbefale fragt Danmark. Vi fik tre tilbud og fragt Danmark lå en god sjat under de andre. Vi kontaktede dem for at høre om det kunne passe ind da det lød for godt til at være sandt.
Men den var god nok. Jeg er SÅ imponeret over hvor søde, venlige, professionelle, hjælpsomme og tålmodige de var.
Vi var ikke en gang tilnærmelsesvis klar til det aftalte tidspunkt, og der var ingen sure miner fra deres side, i stedet hjalp de med at skrue ting ned fra væggene og skille vores møbler ad.
Effektive, søde, og professionelle er uden tvivl det første man tænker når man hyrer fragt Danmark.

12. februar 2019

Hej Danny.

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Vi er altid klar, til at give en super god pris, og service til vores kunder :-) Vi går op i vores kunder, flytter med et smil, og det vil vi bestræbe os efter, så alle vores kunder kan få en ligeså god oplevelse som i har fået.

Tak fordi i deler jeres, oplevelse med andre, og tak for du valgte os.

FragtDanmark Teamet

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet. Jeg fik et godt bud. Fik opgaven udført på den ønskede dato, og flyttemændene var meget kompetente og hjælpsomme.

11. februar 2019

Hej Pia

Tak for din fine stjerner og anmeldelse - det betyder meget for os!

Hvor glæder det mig at læse, at vi har kunne være behjælpelig med din flytning. Det er netop dette vi ønsker at yde og det glæder os derfor at læse, at vi har været kompente i vores arbejde.

Vi håber, at du bliver glad for din nye bolig. Du ønskes en dejlig aften.

Super oplevelse

Super god oplevelse, da jeg skulle flytte fra Aarhus til København.
Pga. den lange tur, ringede de og tjekkede op på alle tingene for at sikre, at alt kunne komme med. Desuden var de meget fleksible i forhold til mine behov - vi fik endda lov at køre med til København.

Det eneste men var, at chaufføren var lidt svært at forstå og enkle gange var vi i tvivl om han forstod os. Men det gik meget fint alligevel.

23. januar 2019

Hej Tine.

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os!

Det glæder os, at du som kunde har været tilfreds med din flytning. Vi er glade for vi altid kan stå klar, til at yde en ekstra service, så i kunne komme med :-)

Udover dit men, er vi glad for du/i stadigvæk har følt at i har haft, en super oplevelse :-)

FragtDanmark Teamet

Fragt Danmark kan helt klart anbefales

Fragt Danmark kan helt klart anbefales.
Jeg fik flyttet min lejlighed og fik alle mine ting i god stand.
Tak for super god service!

Hej Özlem.

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for du vil anbefalde os, og at dine ting har været i gode hænder hos os! Vi takker dig for at have valgt at bruge os.
Og tillykke med din nye lejlighed. :-)

Perfekt service!

Perfekt service! Jeg vil klart anbefale FragtDanmark til alle!

Hej Meltem.

Tak for dine fine stjerner - det betyder meget for os!

Det glæder os, at du vil anbefalde os til alle, og at du har været tilfreds med din service. :-)

FragtDanmark Teamet

FragtDanmark i forbindelse med flytning

Vi har anvendt FragtDanmark i forbindelse med flytning og har været yderst tilfredse. De arbejder hurtigt men sikkert og viste ekstra forsigtighed ved håndteringen af genstande af særlig betydning.

Hej Ceren.

Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Det glæder os, at du som kunde har været tilfreds med den service, vi har givet hos FragtDanmark.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig med din flytning, vi vil altid stå klar :-)

Flytning til UG

Min oplevelse med Fragt Danmark er uden noget at bemærke. Der var god kommunikation både før og under flytningen, og gutterne var profesionelle og effektive i håndteringen af mine ting, så flytningen fra Danmark til Sverige tog kun få timer. Jeg var ikke i tvivl om, at mit indbo var i gode hænder og jeg giver Okan og hans firma mine bedste anbefalinger.

2. december 2018

Hej Anne Sofie.

Tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os!

Det glæder os, at du som kunde har været tilfreds med din flytning, både med vores kundeservice medarbejder og med vores flyttemænd.
Tak for du valgte at bruge os. :-)

Kan anbefales!

Rigtig behagelige fyre. Flyttede alle vores ting hen til en lejlighed på 4. sal uden elevator. Bestemt ikke et let job, men de gjorde det bare super godt.

29. oktober 2018

Hej Anne

Tak for dine fem stjerner og fine anmeldelse!

Det glæder os, at vi har kunne være behjælpelig med jeres flytning. Vi er altid klar til at hjælpe, også når trapperne er den eneste vej :-)

Endnu en gang tillykke med den nye lejlighed. Vi ønsker Jer en dejlig dag.

Mange hilsner

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Til tiden, omhyggelige, behagelige og til en god pris! Giver dem mine varmeste anbefalinger og ville helt sikker vælge dem igen.

16. oktober 2018

Hej Lene

Tak for din anmeldelse

Det glæder os at læse, at vores pris og service har matchet dine behov. Vi ønsker altid at yde den bedste service med en rimelig pris, da vi mener, kvalitet og pris går hånd i hånd :-)

Du ønskes en dejlig aften

FragtDanmark

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)