1. Marketingvirksomhed

Fourian er et førende social media og kommunikationsbureau placeret i København, der specialiserer sig i krydsfeltet mellem kreativitet og teknologi. Vi arbejder med virksomheder, organisationer og topledere både lokalt og globalt og tilbyder vores ekspertise inden for digital marketing, social media-strategi, branding og kommunikation.

4,3

Kan klart anbefales

Jeg er godt tilfreds med Fourians ekspertise inden for Facebook og Google annoncering. Deres stærke kompetencer har virkelig boostet vores online tilstedeværelse. Fra strategi til eksekvering har Fourian vist dedikation og leveret imponerende resultater. En pålidelig samarbejdspartner, hvis specialisering i disse områder gør dem uundværlige for enhver virksomhed, der ønsker synlighed og vækst. Fem stjerner hele vejen!

7. januar 2024

Sarah er en fænomenal samarbejdspartner

Sarah er en fænomenal partner at have, når du vil bygge et stærkt brand. Sarah er ikke kun fantastisk på det strategiske niveau, hvor hun er en sand idégenerator - men hun er også fantastisk til at eksekvere og få tingene gjort!

Det vigtigste ved Sarah er dog hendes stærke overbevisning om, hvad der er rigtigt og forkert. Hun går aldrig på kompromis med sine værdier, og det gør hende til en betroet partner og et fantastisk menneske at arbejde sammen med.

2. oktober 2023

Fabelagtige Fourian

Sarah var some-ansvarlig under Moderaternes første valgkamp, hvor resultatet outperformede alle forventninger. Det gjorde Sarah også. Hun er en slider og dygtig både som rådgiver og hands-on. Samtidig er hun et meget behageligt menneske, som det altid er værd at tage en samtale med.

31. oktober 2022

Kæmpe anbefaling

Sarah er engageret, nytænkende, inspirerende og en fryd at arbejdende. Hun rykker med det samme og jeg vil bruge hende anytime igen! Tak🙌🏻kæmpe anbefaling herfra

23. marts 2023

Yderst tilfreds, tak igen

Med en klar forståelse af, hvem jeg er, samt hvordan jeg vil fremstå. Mine sociale medieplatforme er nu udstyret med en solid og brugbar strategi fra Sarah. Sarah er utroligt inspirerende og innovativ. Jeg vil til enhver tid anbefale hende

29. juni 2022