Banner for Fototiles.dk

Fototiles.dk Anmeldelser 187

4,6

Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Se mere

Min kone har købt en håndfuld fotos, og de er ganske fine. Men de klister der er bagpå dem er virkelig dårligt. Af vores 32 billeder falder der hyppigt nogle ned fra væggen på skift, næsten som om d... Se mere

Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Se mere

Har idag modtaget nogle rigtig flotte tiles. Og sindsyg hurtigt, bestilte tirsdag formiddag og kunne allerede hente i pakkenshoppen onsdag eftermiddag. Det er ikke sidste gang jeg bestiller der

1. nr. 22 af de 36 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt

En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️

4,6

Super nemt og hurtig levering!

Nemt at uploade mine billeder og gode produkter

Jeg har for nylig bestilt fototiles til kontoret, og jeg lagde bestillingen om onsdag, og jeg fik besked om at de var klar til afhentning allerede om torsdagen. Vanvittig service!

24. april 2025

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Mads! Mange tak for de 5 stjerner! Jeg håber at de kommer til at pynte på din væg!

Nemt at uploade billeder

Nemt at uploade billeder - god kvalitet og hurtig levering. Kan anbefales

22. april 2025

Besvarelse fra Fototiles.dk

Tak for den flotte anmeldelse! :-)

Billederne er fine

Billederne er fine. Det eneste problem er,at det klister der skulle holde billederne fast på væggen mister effekten. 🥴 Efter flere opsamlinger fra gulvet hvor hjørnerne bliver trykket på billedet har jeg opgivet at sætte billedet op igen

14. april 2025

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Martin! Det skal vi da have fixet! Vil du ikke skrive til support@fototiles.dk - Så har jeg helt sikkert en løsning til det, og jeg kan lige få lavet de billeder igen, der er gået i stykker :-)

Med venilg hilsen
Fototiles

Super tilfreds😍har bestilt derinde fra…

Super tilfreds😍har bestilt derinde fra 2 gange og de kom dage efter og de var så flotte😀virkelig god service og serviceminded. Det er slet ikk sidste gang at jeg bestiller billeder fra fototiles☺️❤️

27. marts 2025

Hej Camilla!

Mange tak for de 5 flotte stjerner! Håber at den sidste nye til samlingen kommer til at pynte sammen med de andre :-)

Allan fra Fototiles

Bestilte onsdag, leveret fredag 💪

Ringede til kundeservice for lige at tjekke op på de negative anmeldelser, der har været i efteråret 2024. Talte med den nye ejer, som sagde at alt gerne skulle fungere nu.
Beroliget bestilte jeg så 17 fototiles onsdag d.18-2 2025 og jeg har lige i dag, d.20-2 2025 hentet mine fototiles. 🤩💪
De er blevet som jeg ønskede, så 👌👍 herfra

20. februar 2025

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Susanne! Dejligt at høre at de blev præcist som du ønskede dem og mange tak for anmeldelsen :-)

Mangler min bestilling

Mangler min bestilling. Købte nogle billeder for lige knap 500 kr D.1/12. Der står levering 2-3 hverdage. Har stadig ikke modtaget min bestilling og de svarer ikke på mail. Har forsøgt at ringe til firmaet men kan desværre ikke ringe dem op. Pengene er trukket. 👎

1. december 2024

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej! Jeg er ny ejer af Fototiles, og jeg prøver lige at se om jeg kan rette lidt op på oplevelsen på de kunder, der ikke føler, den har levet op til det, de forventede. Hvis der stadig er problemer, vil du så ikke skrive til os på support@fototiles.dk? :-)

Mangler mine billeder

Mangler mine billeder, de ved ikke om det er dem eller gls der har smidt dem væk, jeg få engang imellem svar på mail, men man kan ikke ringe dem op, jeg har været glad for dette sted og fået billeder fra dem før. Men dette er sidste gang, trist jeg mangler mine julegaver 😡

9. december 2024

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Louise! Jeg er ny ejer af Fototiles, og jeg prøver lige at se om jeg kan rette lidt op på oplevelsen på de kunder, der ikke føler, den har levet op til det, de forventede. Hvis der stadig er problemer, vil du så ikke skrive til os på support@fototiles.dk? :-)

Fototiles.dk

Har bestilt et hunde portræt for nyligt…

Har bestilt et hunde portræt for nyligt og da jeg ikke hørte noget eller fik nogen tracking på det skrev jeg, jeg fik at vide at de forventer det bliver sendt torsdag senest, men har stadig intet hørt, kan ikke få fat på dem telefonisk og de svarer ikke på mine seneste mails virkelig irriterende...

4. december 2024

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Sofus! Jeg er ny ejer af Fototiles, og jeg prøver lige at se om jeg kan rette lidt op på oplevelsen på de kunder, der ikke føler, den har levet op til det, de forventede. Hvis der stadig er problemer, vil du så ikke skrive til os på support@fototiles.dk? :-)

Fototiles.dk

Vil ikke anbefale dette sted

Sammen som tidligere har skrevet. Har tidligere været glad for produktet, nu sender de forkerte billeder og tapen som holder billederne virker ikke som tidligere. Billederne falder ned. Har forsøgt at kontakte pr mail og telefon - ingen kontakt

6. december 2024

Useriøs firma

Useriøs firma.
Svare ikke, ligemeget hvor du prøver at kontakte dem. Skriver 2-5 dages levering i ordrebekræftelse, den holder ikke en meter.

Nu står jeg desværre uden gave til en 60 års fødselsdag, nøj hvor er jeg skuffet.

1. juni 2024

Besvarelse fra Fototiles.dk

Hej Nadja! Det beklager vi virkelig meget. Hvis du endnu ikke har fået svar, så må du gerne lige skrive en enkelt gang mere til support@wallstickerland.dk, for umiddelbart ser svarene på mailen fine nok ud med at overholde svartider, så jeg tror desværre at din er blevet væk et sted :-(

Godt tilfreds

Jeg havde bestilt 5 billeder i hexagon form. De er lige ankommet og er i super god kvalitet.

Der var udsolgt af dem, så det tog lidt længere tid før de kom, men dette blev kommunikeret godt ud. Derudover havde jeg glemt at indtaste en rabat, som de gerne ville give alligevel.

31. maj 2024

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice.
Bestilte i starten af december nogle billeder, fik ingen ordrebekræftigelse, og fik ingen respons fra dem da jeg spurgte efter denne. Pengene var heller ikke trukket. Jeg gik ud fra min ordre ikke var gået igennem. Ugen før juleaften bestiller jeg igen billederne, får en ordrebekræftigelse med det samme på dette. Samme dag pengene bliver trukket for dette, bliver der også trukket penge fra den første bestilling jeg lavede, og jeg modtager to pakker med billeder et par dage efter.
Jeg har så en pakke billeder for meget nu, men de vil ikke svare mig på mail, hverken ang. kvittering på den første bestilling eller, varen retur.
Det er temmelig ringe kundeservice

1. december 2023

Ringe kundeservice

Jeg har den 3 december bestilt mange fototiles hos jer. Og har siden den 5 december ventet på at de skulle flytte sig fra jeres lager med gls.

Jeg har kontaktet jer fire gange (support på hjemme siden, messenger og to gange på mail) uden at få andet, end de samme standard mails med, at jeg skal glæde mig over min ordre er på vej, og så et link til den pakke, som har været på jeres lager siden den 5 december.

I skriver 3-5 leverings dage. Det er ikke korrekt og i er umulige at få fat i.
Virkelig ringe kundeservice.

17. december 2023

10++

Hvis jeg kunne så havde i fået 10+ stjerner herfra.
Ikke nok med at selve produktet er helt igennem fantastisk- så ydes der også en kundeservice man sjældent oplever og det er ment godt! Helt igennem fantastisk kundeservice!
Jeg lavede tidligere en anmeldelse angående mine billeder som desværre blev ved med at falde ned, herefter blev jeg kontaktet af en rigtig sød mand som ville hjælpe med at finde en løsning på problemet og efter nogle mails frem og tilbage endte det med at jeg fik tilsendt nyt tape til at hænge billederne op med, denne gang en anden slags og nu hænger de som de skal og sidder fast.

Tak for en virkelig god behandling!! Det er helt bestemt ikke sidste gang jeg handler ved jer

27. november 2023