4,3

Min bedste anbefaling til Fotoplanet, som har en super dygtig fotograf i Svetlana!

Jeg har anvendt Fotoplanet i forbindelse med portrætbilleder som jeg skal bruge i en professionel sammenhæng.

Jeg er super tilfreds lige fra tidsbestilling til fotoshoot og herefter levering.

Svetlana er professionel, serviceminded og forstår hvad det jeg vil have.

Mange tak til Svetlana for de fine billeder.

Jeg vil helt sikker kontakte Svetlana næste gang, jeg skal have bruge en fotograf, som jeg ved, leverer varen.

1. november 2014

Sjovt og kreativt

Jeg vil klart anbefale Svetlana til andre. Vi var tre der skulle have taget gruppebillede, og hun havde rigtig mange gode ideer, men gav også plads til vores egne ideer. Vi købte fotoshooten over spotdeal hvor vi ville få 5 gratis digitale billeder, men billederne blev så gode at vi ente med at købe alle 124 styks. Så alt i alt, en rigtig god oplevelse!

14. juli 2014

Service, omhu og masser af tid til mig som kunde

Jeg kan varmt anbefale Svetlana Sølvason som din næste fotograf, hvis du skal have taget nogle professionelle billeder.
Jeg fik en behandling ud over det sædvanlige. Først blev jeg hentet fra toget, blev budt velkommen i privaten og tilbudt kaffe og vi talte kort om mine forventninger til de billeder jeg gerne ville have.
Så tog vi ned på Svetlanas private strand, hvilket var en fantastisk location til mine billeder og der brugte hun, alt den tid det krævede, at få nogle gode billeder i kassen. Der var intet tidspres. Jeg vil klart anbefale Svetlana Sølvason til alle mine venner og bekendte.

30. juni 2014

Meget kreative og professionel fotograf.

Vi haft en super dejlig oplevelse hos Svetlana. Vi er meget tilfredse med billederne. Hvor er de blevet gode!
Børne har haft det super sjovt og vi er glade for at kunne forevige denne sommer som jo har været utrolig fantastisk.
Svetlana fik det bedste frem i os alle.

Klart anbefales.

17. august 2013

Imponerende uprofessionelt

På trods af Sølvasons prangende cv er hun muligvis den dårligste fotograf jeg er stødt på.
Selve fotosessionen var en farce uden lige, hvor vi blev hundset rundt med af en fotograf der virkede decideret uforberedt og stresset (brokkede sig blandt andet over folks tøj og havde ikke tid til at skifte baggrund til noget der matchede).
Da billederne så ankom nogle uger senere, var lyssætningen helt skæv på flere af dem, så ansigter f.eks. lå i skygge på gruppebilleder.
På et andet billede dækkede baggrundslærredet ikke helt ud til kanten.
Grundlæggende bar hele oplevelsen præg af en amatørisme der ikke var pengene værd.

28. marts 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)