1. Bryllupsfotograf
  2. Fotograf

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bryllupsfotograf, Tager portrætter og laver reklamefotografering og dronefoto.

4,3

Super-dygtig fotograf

Fremragende billeder med børnene i fokus. Fotoeksperten har taget billeder af ungerne i Fuglereden, hvert år de gik der, og Henrik får altid det bedste ud af det :)

25. april 2024

Bedste fotograf

Jeg må simpelthen give min varmeste, største og bedste anbefaling til Henrik som er intet mindre end fotoeksperten. Henrik er så mega dygtig. Han får det fineste frem i sine billeder. Vores pige på 2 år nævner stadig ham med Pluto. Han var bare mega sjov. Har fået taget billeder med mine to piger og er SÅ tilfreds. Jeg vil altid bruge fotoeksperten.

30. november 2022

Vi har gennem børnehaven fået taget de…

Vi har gennem børnehaven fået taget de skønneste billeder af vores dreng, kan give de varmeste anbefalinger herfra.

12. november 2022

Besvarelse fra Fotoeksperten

Tusind tak; for en dejligt stund under fotografering, det glæder mig høre at i kan lide billederne 😃

Helt fantastiske billeder i børnehave!!

Vi har netop fået taget billeder i børnehaven af vores 3årige og vores dreng med autisme.
Vi har været ved fotograf mange gange før, men ingen har formået at skabe så god stemning og få glimtet SÅ meget frem i øjnene. Jeg GLÆDER mig så meget til at se billederne, men jeg tør allerede nu sige, at jeg på sidelinjen kunne se, at billederne bliver fantastiske!!

29. oktober 2022

Hej Lea.

Det var en fornøjelse at fotografere din dejlige dreng. Jeg regner bestemt med at kunne lave nogle rigtig fine billeder til dig. Mange tak for de dejlige ord 🤗

Kanon billeder

Fotoeksperten har taget de bedste billeder af vores døtre på henholdsvis 3 år og 9 måneder. Under fotograferingen fik Henrik begge piger til at grine og føle sig trygge - det kom der nogle kanon gode billeder ud af! :)

18. december 2018

Besvarelse fra Fotoeksperten

Ja, det er altid dejligt at få den til at grine og løsne lidt op, så man kan få glimtet i øjet ;-) TAK ;-)

Bedste fotograf i Odense

Henrik hos fotoeksperten har taget billeder af vores datter i børnehuset Fuglereden alle 3 år (+/-) hun har gået der og det er uden sammenligning de bedste billeder vi har fået taget af hende. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund med at kontakte Henrik, da hun fik taget nogle knap så gode billeder hos skolefotografen. Det blev nogle sindssygt flotte billeder af hende og hendes lillebror, hvor det i øvrigt var første gang at han var til fotograf.
Henrik er så super god til sit arbejde og hans håndtering af børn er bare eminent. Priserne er heller ikke at kimse af. Vi er så glade for at have fået kendskab hertil og vi er ikke et øjeblik i tvivl om at vi skal have taget billeder af vores børn hos fotoeksperten minimum én gang om året fremover :-)

12. december 2018

HEJ Heidi

Mange tak for de dejlig ord ;-) Det er rart at høre at i er tilfredse med jeres billeder. Med venlig hilsen Henrik Jensen

Kæmpe anbefaling!

Vi har fået så gode portrætbilleder af vores to-årige datter, som ellers ikke er let at få et billede af. Men på billederne smiler hun helt op i øjnene og de er bare blevet så fantastisk gode!
Vi har fået flere forskellige med hvert sit udtryk og jeg er lige imponeret over dem alle. Jeg er meget imponeret over hvad Fotoeksperten kan få ud af en toårig med krudt i måsen, normalt vil hun slet ikke stille op til billeder.
Jeg kan kun anbefale Fotoeksperten og jeg er så tilfreds!

11. december 2018

HEJ Julie

Det er altid dejligt at arbejde med så dejlige børn, det er mig en glæde at gør forældre tilfredse med mine billeder. 1000 tak ;-)

Kreativ, venlig, imødekommende og tålmodig

Mine søskende og jeg ville lave et portræt af børn og børnebørn til min mors fødselsdag.
Vi ringede til Fotoeksperten og fortalte om ideen, hvorefter vi fik hjælp til billedets indhold, opsætning samt, hvor vi kunne skyde billederne. Specielt håndteringen af børnebørnene blevet klaret med glans.
Lækkert at man kan se og vælge billeder online inden endeligt køb.
Kun ros her fra.

18. december 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)