Fotknabutiken Anmeldelser 17

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Välkommen till Fot & Knäbutiken.se – en butik som föddes ur personlig erfarenhet, envishet och en vilja att hjälpa andra. Jag som driver butiken har haft ett aktivt idrottsliv sedan unga år, med fotboll, handboll, friidrott och pingis som stora passioner. Men med åren kom också skadorna – slatter i knäna, skadad menisk och återkommande stukningar i fötterna. Det har satt sina spår, och även om viljan att träna fortfarande är stark, har kroppen ibland sagt ifrån. Under lång tid letade jag efter produkter som kunde hjälpa mig att träna och röra mig utan smärta – men jag hittade aldrig riktigt det jag behövde. Det blev starten på en resa där jag själv började söka efter beprövade hjälpmedel som verkligen fungerar. Produkter som ger stöd, lindrar smärta och gör det möjligt att leva ett aktivt liv – trots tidigare skador. Fot & Knäbutiken.se är resultatet av den resan. Här har jag samlat det jag själv önskade fanns – noggrant utvalda produkter för dig som vill ta hand om dina knän och fötter, oavsett om du är idrottare, motionär eller bara vill må bättre i vardagen till priser som är riktigt bra. Min ambition är enkel: att du ska känna dig trygg, sedd och hjälpt. Här hittar du inte bara produkter – du hittar omtanke, erfarenhet och en vilja att göra skillnad. Varmt välkommen till min butik – jag hoppas den kan hjälpa dig lika mycket som den har hjälpt mig. Bra produkter till riktigt bra priser!

Kontaktoplysninger

4,3

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nöjd efter tre dagar

Efter tre dagars användning kan jag konstatera en förbättring.

15. januar 2026

Hej Peter
Vad kul att du är nöjd med din produkt från oss. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig på info@fotknabutiken.se
Med vänlig hälsning,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

För lång leveransproblem köper strumpor…

För lång leveransproblem köper strumpor på t håll behöver strumpor i dag annullerar orden

19. december 2025

Hej Margit
Det låter inte bra att du haft lång leveranstid! Jag har tittat på din order och den skickades med PostNord samma dag som du gjorde din order. Har du inte fått ditt paket? Kontakta gärna mig på info@fotknabutiken så får vi undersöka vad som hänt och se till att det blir rätt.
Mvh

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans

Snabb leverans. Jag beställde fel storlek men det var inga problem att få byta. Jag behövde inte ens betala returfrakten.

26. november 2025

Hej Marie
Tack för ditt fina omdöme!
Mvh
Fot & Knäbutiken

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.