Vi är mycket glada över att ha en så begåvad och erfaren bröllopsfotograf. Fotografen var mycket ansvarsfull och gav oss professionella råd. Mycket bra upplevelse!
Virksomheden har svaret
Smidig kommunikation och enkelt att boka. Perfekt att kunna boka en timme! Diego var proffsig, lugn och behaglig och vi är väldigt nöjda med bilderna från vår vigsel i Rådhuset.
Virksomheden har svaret
Fin service att komma hem till oss och fota! Fotografen var trevlig och glad och hon fick oss att känna oss avslappnade. Det var inte stressigt även om vi var många. De flesta av korten blev mycket... Se mere
Virksomheden har svaret
Vår fotograf Diego var på plats i god tid och var mycket vänlig och kom med fina förslag då vi som brudpar själva var lite lätt stressade och förvirrade. Vi fick bilderna igår och vi var mycket nöjda... Se mere
Virksomheden har svaret
Fotalla är en svensk fototjänst tillgänglig för alla. Snabbt, enkelt & smidigt. Föreviga dina stunder med Fotalla! Vi fotograferar alla människor i sin egen miljö. Hemma, på jobbet eller utomhus. Boka en fotograf till ditt bröllop, firande eller nästa event smidigt via hemsidan.
Göteborg, Göteborg, Sverige
Jättebra fotograf Sara trygg lugn, fina bilder spontana och efter önskemål.

Besvarelse fra Fotalla
När vår inplanerade gravidfotografering (med annan fotograf) blev inställd tänkte vi att det var kört med ca 2 veckor kvar till beräknad förlossning. Tog kontakt med Fotalla via mejl och fick svar efter en knapp timme. Fick också en tid för fotografering samma dag på vår önskade plats. Vi träffade fotograf Diego som var mycket trevlig och professionell och han tog förutom gravidbilder på oss som par även familjebilder med våra barn.
Vi är så otrolig tacksamma och nöjda med Fotalla och dess personal! Bilderna är vi supernöjda med, så vackra!
Tusen tack!

Besvarelse fra Fotalla
Vi hade en underbar fotograf och hela upplevelsen var toppen.

Besvarelse fra Fotalla
Trevligt bemötande! Proffsigt! Fina bilder. Snabb leverans!

Besvarelse fra Fotalla
Lätt att boka tid genom webbsidan. När vi behövde boka om den bokade tiden möttes vi av mycket tillmötesgående och förstående personal. Snabb service och fina bilder. Stort tack till Diego som var mycket professionell och gjorde fotograferingen mycket bekväm.

Besvarelse fra Fotalla
Diego erbjöd en härlig energi och proffsigt bemötande. Tydliga instruktioner men på ett fint sätt.
Vi är väldigt nöjda med resultatet.
Mvh
Talangutforskarna

Besvarelse fra Fotalla
Jätteproffsig fotograf! Jag fick fina bilder och snabbt gick det!

Besvarelse fra Fotalla
Duktig fotograf tog fantastiska bilder på vårt bröllop! Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Fotalla
Fantastic experience with Fotalla! Professional, creative, and captured stunning images. Highly recommend!

Besvarelse fra Fotalla
Det var de bästa investerade några tusen lappar för att föreviga min sons bröllopsdag. Bra service, lyhörd och duktig fotograf, finfina bilder! Rekommenderar starkt!

Besvarelse fra Fotalla
An Amazing Experience with Diego/footall!
It was a fantastic experience, and I would absolutely choose Diego/ footall again for any special event I want to remember through stunning photos. He was incredibly professional, talented, and a pleasure to work with.
Despite our short booking (just one hour), I never felt rushed at all. Diego was so helpful and supportive, guiding us to beautiful spots near the city hall while also being open to our own location suggestions. He made sure everyone in the family felt comfortable, and his warm, professional approach made the entire session enjoyable.
I am beyond happy with the photos he captured they are truly amazing! I highly recommend footall to anyone looking for a skilled and accommodating photographer.

Besvarelse fra Fotalla
Bra service, andra gången jag använt dem och väldigt nöjd båda gångerna rekommenderar starkt!

Besvarelse fra Fotalla
Mycket bra lyhördhet för våra önskemål och väldigt fina bilder!

Besvarelse fra Fotalla
Supertrevlig och duktig fotograf!

Besvarelse fra Fotalla
Jättenöjd med hela upplevelsen! Det var smidigt att boka och det kändes tryggt att kunna stämma av med fotografen redan innan bröllopet per telefon. Fotografen var lyhörd, jättetrevlig och flexibel när det började regna. Bilderna levererades snabbt och var fina. Det enda jag hade önskat är att några bilder hade varit tagna mer som porträtt (inte bara med mycket bakgrund). Stort tack för en prisvärd och bra service!

Besvarelse fra Fotalla
Otroligt smidigt bokningsformulär, en trevlig upplevelse och ett fantastiskt resultat. Stort tack för att ni kunde föreviga dagen åt oss, så att vi själva kunde fokusera på att njuta av ögonblicket!

Besvarelse fra Fotalla
Professionella, flexibla och supersnabba på att leverera ett färdigt resultat! Mycket nöjd!

Besvarelse fra Fotalla
Riktigt duktig, lyhörd fotograf som gjorde ett mycket bra jobb trots vädret. Rekommenderar starkt Fotalla!!

Besvarelse fra Fotalla
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.