Forlagetbolden Anmeldelser

4,4

Har købt "En visuel guide til musik", hvor der i bogen var angivet et link til lydeksempler. Når man taster linket kommer der ikke nogle lydeksempler. Det er falsk markedsføring og ikke i orden at man... Se mere

Mit barnebarn ønskede sig en bog😯 Godnat dovendyr Som desværre var udgået🥲 Kontaktede forlagetbolden.dk Her fik jeg den bedste hjælp en mormor kunne ønske sig. Nemlig bogen😊😊

Første men ikke sidste handel her! Trods beskeden ordre, fik jeg gratis fragt på første handel/nyhedsbrevrabat. Forholdsvis hurtig levering og endda en håndskrevet note. Tak, vil vende tilbage.

1. Bogforlag

Forlaget Bolden udgiver bøger til børn og unge. Målet med Boldens udgivelser er, at læserne skal have meget mere end bare læsestof – de skal have vækket deres nysgerrighed og have en oplevelse, både ved selvstændig læsning og/eller sammen med deres voksne. Leg, indlæring, hygge og inspiration er nogle af nøgleordene bag Boldens mange bøger.

4,4

Første men ikke sidste handel her!

Første men ikke sidste handel her!

15. juni 2022

Kære Maria,
Tak for din superfine anmeldelse - og dejligt at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

God oplevelse

God oplevelse
Synes fragten ligger i den høje ende.

7. juni 2022

Hej Birte,
Tak for din fine anmeldelse!
Og vi kan kun give dig ret - fragtpriserne er generelt steget meget de senere måneder. Vi har dog valgt at bibeholde vores fragtpris på de 50 kr. (ved bestillinger under 500 kr.), og det kan vi desværre ikke gøre billigere.
Rigtig god fornøjelse med bøgerne!

super god service

super god service, hurtig betjening og gode produkter.

16. maj 2022

Kære Jeanette,
Tak for din flotte anmeldelse!
Mange hilsner Pernille

Fineste forlag med de skønneste…

Fineste forlag med de skønneste børnebøger.
Altid hurtig levering. Jeg er meget, meget glad for
Forlaget Bolden,

11. maj 2022

Kære Birgit,
TUSIND tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du kan lide vores bøger! Og vi lover, at der kommer mange flere :-)

Elsker bøgerne

Det er sådan nogle flotte bøger, jeg har fået derfra. ‘Kig igennem’ - bøgerne er rigtig godt lavet, og godnat bøgerne med lys og lyd i er simpelthen fantastiske. Jeg er vild med dem, og det er min datter også.

8. maj 2022

Hej Anette,
Tusind TAK for din flotte anmeldelse. Så dejlig at høre, at I er glade for bøgerne!
Mange hilsner Lone

Det er et spændende forlag

Det er et spændende forlag. Jeg fik tilsendt mine varer hurtigt.
Dog ærgrer det mig, at man ikke kan få varen sendt direkte hjem.

4. maj 2022

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse! Vi er faktisk ved at etablere en løsning på hjemmesiden, hvor man også kan bestille til sin private adresse. Det er lidt dyrere, men noget som flere har efterspurgt. Forhåbentlig er det på plads, næste gang du kigger forbi vores hjemmeside.

God og venlig service

Altid hyggelige og venlige medarbejdere😊

3. maj 2022

Kære Henriette,
Tusind tak for din skønne anmeldelse - den er videregivet til medarbejderne med et stort smil!
Mange hilsner Lone

God service og hurtig levering

28. april 2022

Besvarelse fra Forlagetbolden

Tak for din fine anmeldelse. Vi håber du får god fornøjelse af bøgerne!

Nemt at bestille

Nemt at bestille god oplevelse.

17. april 2022

Hej K.B.
Tak for din gode anmeldelse. Synd med koden, men vi har lige sendt dig en mail :-)

Fine varer

Fine varer gode priser hurtig ekspedition anbefales

31. marts 2022

Hej Marianne,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Mange hilsner Pernille

Det har været en succes at handle med…

Det har været en succes at handle med forlaget - den bestilte bog blev hurtig leveret.

14. marts 2022

Hej Mary,
Tak for din fine anmeldelse - håber du får rigtig god fornøjelse af bogen!
Bedste hilsner

Gode tilbud

Gode tilbud, gode bøger og hurtig levering 😊 Tak.

13. marts 2022

Hej Christel,
Selv tak - og tusind tak for din gode anmeldelse!
De bedste hilsner
Lone

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Pakken kom hurtigt (2 dage efter bestilling) og i perfekt stand! Jeg var absolut positivt overrasket over den håndskrevne noter fra Lone som takkede for ordren og ønskede god fornøjelse! Handler helt klart her igen hvis behovet skulle komme! :)

8. december 2021

Rigtig god oplevelse

Ifm. en reklamation fik jeg en rigtig god service! Der var forståelse for min henvendelse, og der blev meget hurtigt efterfølgende sendt to nye bøger til mig.

Så jeg kan kun anbefale Forlagetbolden.

6. november 2021

Gode priser, ærgerligt indpakning.

Jeg skulle bruge nogle børnebøger til min datter.
Forlaget Bolden var faktisk den eneste bogforhandler, som havde den ene bog, som jeg skulle bruge.
Priserne er også helt i orden.
Dog skal man have en del tålmodighed, da de først afsender indenfor 5 hverdage, hvilket også fremgår af Deres hjemmeside.
Desværre puttede de bøgerne ind i en alm. bobbelkonvolut, så flere af bøgerne har fået et stort tryk i bunden og i bøgens ryg, lidt ærgerligt når man betaler mange penge for børnebøger.
Man må håbe, at de i fremtiden vil bruge papkasser i stedet.

21. marts 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (89 anmeldelser)