3,0

Middel

🚨 SCAM ALERT – Lost $60 to Fake Forex Robot from Kalinka Capital OU

I was scammed out of $60 by a company pretending to be a software development firm called Kalinka Capital OU. They claimed to sell a forex robot named HEDGE GATE (version 5.9) for MT4/MT5 terminals. After I made the payment via PayPal, they sent me a download link for an outdated version (5.7), and no valid license or serial key was ever provided.

Despite repeated emails to their so-called "technical support", I received no response whatsoever. My trading account was never connected to their robot, and the software has done nothing — no trades, no activation, no updates.

They have now blocked all my access to their communication channels. Their websites soft4forex.com and forexrobot.com appear to be part of the same fraud network.

This is a well-disguised scam targeting forex traders looking for automated solutions. Please stay away from Kalinka Capital OU and anything related to HEDGE GATE or their other fake forex bots. I’ve reported them to PayPal, econsumer.gov, and my local cybercrime unit. I urge others to stay away from this company and their fake non existing products.

2. maj 2025