Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppen! Inget att klaga på bra support med hyffsat snabba svar på mail. Leveransen gick hyffsat fort ungefär 4 dagar och hade önskemål om att få det skickat till ett specifikt ombud som jag skrev i... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Förutom att mejlet till den här sajten gick ut innan produkten levererats är Forever flora ett toppen bolag. Mosstavlan jag beställde var över förväntan, super snygg, bra färger. Handgjord i Sverige.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt fina växer jag köpte. Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra fö... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde en box med evighetsrosor på en fredag kväll och på måndag ringde en trevlig kille från Forever Flora och erbjöd sig att köra hem boxen till mig samma dag. Rosorna är jättefina och mottagaren... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med tørrede blomster
  2. Leverandør af kunstige planter
  3. Butik med kunstige blomster

Skrevet af virksomheden

Torkade och konserverade blommor, samt mossväggar och växtväggar, är vår passion! Sedan vår start 2019 har Foreverflora strävat efter att leverera torkade blommor av högsta kvalitet, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din unika kreativitet, stil och personlighet. Vår expertis och engagemang inom dessa områden gör oss till ditt självklara val för allt som rör blommor och växtinredning. Vi är ett ständigt växande företag som sätter kundservice i främsta rummet. Vårt mål är att göra det både enkelt och roligt att handla hos oss, med en smidig och inspirerande köpupplevelse från början till slut. Vi värderar varje kund och arbetar hårt för att säkerställa att dina behov och önskemål alltid möts på bästa möjliga sätt. Låt Foreverflora hjälpa dig att skapa vackra, hållbara och kreativa miljöer med våra torkade blommor och växtväggar. Oavsett om du är en entusiastisk hemmafixare eller en professionell inredare, står vi redo att förverkliga dina idéer och visioner. Välkommen till Foreverflora – där din kreativitet blomstrar!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Mycket bra

Fin kvalité och fantastiskt med blomdekor som håller länge

1. december 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för er uppskattning! Vi är så glada att ni uppskattar både kvalitén och hållbarheten. Hoppas ni fortsätter att njuta av er blomdekor :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Riktigt dålig kvalitet tyvärr.

Riktigt dålig kvalitet tyvärr.

24. november 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Vi är verkligen ledsna att höra att du upplevde kvalitetsproblem. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet och bästa möjliga service. Hör gärna av dig till oss direkt, så gör vi vårt bästa för att lösa detta och säkerställa att du blir nöjd :)

Det var ett jätte fint

Det var ett jätte fint. Bar service.

18. november 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack igen för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt fina växer jag köpte

Fantastiskt fina växer jag köpte.
Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra förpackade och leveransen var snabb.
Eva B

26. oktober 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Stort tack för din fina kommentar! Vi är glada att du är nöjd med dina torkade växter och att de överträffade dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet och snabb service. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Superfina blommor

Superfina blommor. Snabb leverans. Välpaketerat. Perfekt helt enkelt.

6. oktober 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du uppskattar blommorna, leveransen och förpackningen. Hoppas att se dig snart igen!

Jättenöjd

Jättenöjd med produkterna, snabb leverans och bra förpackat!

14. oktober 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar snabb leverans. Välkommen tillbaka!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Svar

Företaget har tydliga leveransproblem.

2. oktober 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Hej Yvonne, tack för att du hörde av dig. Vi har haft ett problem med vår checkout-sida, vilket gjorde att vi missade din beställning. Normalt sett är vi kända för våra snabba leveranser, vilket tydligt framgår i våra recensioner. Alla beställningar skickas samma dag från vårt lager, men tyvärr kunde vi inte skicka din. Vi har mejlat dig för att förklara och bett om ursäkt, samt skickat en bukett som kompensation. Vi hoppas på din förståelse och ser fram emot att hjälpa dig smidigare nästa gång!

Bra service

Fina blommor och krukor. Så nöjd.

14. september 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack så mycket! Vi är glada att du är nöjd med blommorna och krukorna. Hoppas att se dig igen snart!

Trevliga produkter

Jag är supernöjd med mina beställningar, har både en mosstavla och pampas gräs. Företaget håller vad de lovar.

6. maj 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att du är supernöjd med dina beställningar och att vi lever upp till dina förväntningar. Välkommen tillbaka!

Bra Produkt ,

Bra Produkt ,
Snabb Leverans &
Bra Pris
Nöjd Kund

3. september 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med produkten, leveransen och priset. Hoppas att se dig snart igen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning

Riktigt dåliga illaluktande blommor! Och helt förfärlig kundservice - varning!

15. januar 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Vi är ledsna att höra att du fortfarande är missnöjd. Vi har försökt hjälpa dig så gott vi kan, och vi uppskattar din feedback. Om det finns något mer vi kan göra, tveka inte att höra av dig direkt.

Bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet. Kvistarna kom fram helt oskadda :)

15. april 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och leveransen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nice packaging with good quality…

Nice packaging with good quality product!

26. april 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Thank you for your kind words! We're pleased to know that you appreciated both the packaging and the quality of our product :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, bra paketerat och det bästa av allt var det fina innehållet

25. marts 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du uppskattade både leveransen, paketeringen och produkten :)

Jätte fina blommor

Jätte fina blommor. Snabb leverans också. Toppen

25. marts 2024

Besvarelse fra Forever Flora

Tack för din feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med produkten och leveransen :)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.