1. Alternativ behandler

Holistisk behandling - ro, balance og livsglæde I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i et holistisk menneskesyn; krop og sind er uadskillelige. Jeg arbejder med tankegang og livssyn, hvilket jeg ofte med stor succes fletter ind i mine behandlingsforløb. Nøgleord for mig i mit arbejde er gensidig respekt og tillid, ærlighed, åbenhed, nærvær og imødekommenhed. Gennem min behandling hjælper jeg den enkelte til at genfinde ro, balance og glæde samt større livskvalitet💗 Jeg tilbyder forskellige behandlinger: Zoneterapi Allergi- og Fobibehandling Traumebehandling (PTSD) Stresskonsulration m.m.

4,1

God

Malene hjalp mig med min pollenallergi

Malene hjalp mig med pollenallergi

For 5 år siden tog jeg til Malene da intet medicin havde virket på min allergi - jeg var allergisk overfor næsten alle former for planter..

Intet hjalp, udover Malene. Hendes behandling og ekspertise gjorde at jeg ikke tog nogle remedier mod pollenallergi i 5 år. Nu har jeg lige været forbi igen fordi allergien pludselig blussede op endnu engang og jeg er helt sikker på at der går mange år igen før jeg mærker det mindste.

Mange tak for hjælpen 😊😊

8. april 2026

Kære Oliver.
Mange for din anmeldelse😊 Jeg er rigtig glad for at have hjulpet dig🙏🏻😊

Malene hjalp min datter og jeg med flere traumer

Min datter og jeg har begge gået i behandling ved Malene.
Vi tog for mange år tilbage fat i Malene pga min datter havde en angst for at gå på toilet og efter et par behandlinger lykkedes det min datter at smide bleen og gå på toilet. Nu flere år efter tog jeg kontakt til Malene igen da min datter kæmpede med psyken og følelsen af ikke at være noget værd. Malene udviste som altid en ro og en tillid overfor min datter, hvilket gjorde at hun åbnede op om rigtig mange ting foran Malene. Malene gav hende behandling og hun fik nogle sætninger med hjem som hun skulle sige højt for sig selv flere gange om dagen. Allerede efter 1 uge oplevede vi en stor fremgang hos vores datter og hun gav selv udtryk for at hun følte sig mere lettet og at mange af de symptomer hun havde inden vores besøg ved Malene var helt eller delvist forsvundet. Vores datter havde 4 samtaler med Malene og vi er Malene evigt taknemmelig for hvordan vores datter har det den dag idag🥰 Jeg selv tog 4 samtaler/behandlinger ved Malene også for at få behandlet nogle af de traumer jeg som mor havde stået med ift vores datter. Malene har vores STØRSTE anbefaling og jeg fortæller gerne til alle jeg møder, hvor meget Malene har hjulpet os og vores familie. Tak er kun et fattigt ord når man står i en svær periode i livet...

Ligeledes har Malene hjulpet mig med at fjerne et traume i min fod fra en gammel skade som jeg ikke rigtig kunne komme over.

Så..... Har du noget der presser dig og som kan sidde som et traume i din krop så er Malene hende som kan hjælpe dig og få din krop og dit sind i balance❤️

22. december 2025

Besvarelse fra Foreverbalance

Kære Mette❤️ Hjertelig tak for din hjertevarmende anmeldelse🙏🏻🥰 Jeg er meget taknemmelig for både din og Nannas tillid🙏🏻💕

En god oplevelse

Jeg har været i behandling hos Malene, hvor jeg er blev mødt med et smil og en imødekommenhed, der med det samme gjorde at jeg følte mig hjemme. Jeg er gået med en følelse af at være lettere, end jeg var da jeg kom. Jeg føler mig set og hørt, og ikke mindst hjulpet. Jeg har fået konkrete redskaber med hjem, som jeg kan hive frem og bruge igen og igen, når jeg har brug for dem. Malene har givet mig en ny måde at anskue ting på, og en ny måde at håndtere mine tanker og følelser, på en måde så jeg faktisk er kommet tættere på mig selv, end da jeg før fortrængte nogle ting.

17. juni 2025

Besvarelse fra Foreverbalance

Tak for dine varme ord, kære Anne💗 og tak for din tillid🙏🏻💚

Fobibehandling

For flere år siden hjalp Malene min datter af med en dyrefobi. I forhold til behandlinger vi ellers har opsøgt er prisen særdeles fin. Min datters største ønske om at få en hund gik i hurtig i opfyldelse og har overhovedet ingen problemer med dyr af nogen art mere! Så dybtfølt tak fra
I øvrigt sælger Malene nogle skønne produkter fra Forever

1. januar 2024

Tak, kære Berit🙏🏻💗

Allergibehandling

For omkring 14 år siden hjalp Malene mig med af slippe af med en del generende pollen allergier, birk, elm, hassel, græs og også nogle ret irriterende fødevare allergier.
Jeg er glad for at jeg nu igen er blevet hjulpet med behandling efter symptomer på græspollen var blusset op igen.

15. maj 2024

Besvarelse fra Foreverbalance

Det var en fornøjelse at se og hjælpe dig igen😊
Tak for din anmeldelse, kære Bo🙏🏻💚