En på alle måder dårlig oplevelse at høre Carsten Sommerskov og hans foredrag "Glade børn". Forventningerne var høje og vi var klar til at blive inspireret og lære, men skuffelsen var stor da aftenen... Se mere
Vi er en kommune der havde booket Carsten Sommerskov til at afholde en kursusdag for vores plejefamilier med titlen: ”Børns selvværd, trivsel, angst mm." Vi havde desværre en rigtig dårlig... Se mere
Foredraget bærer stærkt præg af at det er lavet for ca 15-20 år siden og aldrig opdateret siden. I den digitale verden vi lever i bør det være muligt for manden at invistere et par timer i at lave nog... Se mere
Vi var til fordrag i Valby i marts og vi var desværre ikke særligt henrykte over fordraget. Det var usammenhængende og der manglede en rød tråd. Der blev talt om emner i øst og vest, med mere eller mi... Se mere
"Tank op - Tænk positivt" og "Glade børn og voksne" Carsten Sommerskov har mere end 35 års erfaring med positiv tænkning, styrkelse af selvværd til både børn og voksne. Han har holdt foredrag for over 250.000 mennesker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Tyskland m.fl.
Mortenstrupvej 25, 4174, Jystrup, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Inspirerende, humoristisk, rammende opbyggeligt foredrag med aha-oplevelser.
Jeg var til foredrag "glade børn og voksne" og sikke et herligt foredrag. Carsten er alletiders foredragsholder og vi kunne sagtens have brugt meget mere tid på at lytte og få gode råd. Det var en rigtig god oplevelse og mange af idéerne er taget i brug ;-)
Fantastisk foredrag. Humoristisk og virkelig en øjenåbner 😃
Et foredrag med Carsten Sommerskov er virkelig anbefalelsesværdig! Jeg har fået en helt anden måde at se tingene på og bliver gang på gang mindet om nogle ting derfra når jeg står i givende situationer med mine børn. Tak Carsten!!
Jeg hørte foredraget glade børn og voksne og blev meget inspireret til at gøre nogle ting lidt anderledes. Samtidig så jeg nogle udfordringer som jeg før syntes ville blive svære at løse til at nu kan jeg se en mulighed... Dejligt måske at kunne hjælpe et bar til at få det bedre...
Ærligt og morsomt. Sætter tingene på spidsen og er skarp.. Og alligevel pakket ind i god humor og fortællelyst..
Jeg var d. 9. April sammen med 3 skønne kollegaer så heldige at være inde i Valby Kulturhus og hør Carsten's foredrag "Tank op - Tænk positivt". Hvilken skøn aften vi havde, vi gik derfra med et helt fantastisk humør og med en følelse af indre ro 😊
Vi har foreslået ledelsen på den SFO/skole vi arbejder på, at få Carsten ud og holde foredrag om arbejdsglæde. Det kunne vi nemlig godt trænge til ovenpå et år med den nye skolereform, så nu håber vi bare at de lytter til os. 😉
Mvh. Lone Askelund
Disse materialer er simpelhen en god mentaltræning for barnet og des udvikling. Jeg har anvendt dem i forhold til skole regi g til andre sociale kontekster og der er sket en god udvikling for min brugere. Jeg har også anvendt dem til min egen dreng da han har haftvlidtvsvært ved en anden dreng og ikke kunne forstå hvordan den dreng blev ved med at drille og han kunne ikke forstå han bare skulle finde sig under. Her brugte jeg cd erne og det gav en større forståelse for mit barn og han indså han var god nok
Intet nyt virkede kedeligt dårlige praksis eksempler
Lidt hurra sekt agtig stemning
En aften i selskab med Carsten er som at være til stand-up. Det er hylende morsomt! Men tag ikke fejl, manden har noget på hjerte, som vil sætte sig i din bevidsthed - og underbevidsthed. Få dig til at grine af ting, du før har fået et dilemma ud af. Min varmeste anbefaling - hvis du kunne tænke dig mere glæde end bøvl :-)
Et underholdende foredrag med en del tankevækkende oplysninger og en optimisme på at man kan gøre noget ved at have en positiv holdning
Satte nogle tanker igang omkring hvordan jeg kan styrke mine børn til den verden vi lever i.
Carsten har en fantastisk evne til at få kogt essensen ud, af det vi måske allerede viste! Han gør det tilgængæld med humor og glimt i øjet, og det gør at han, på ingen måde, kommer til at fremstå bedrevidende eller belærende; men evner at sætte refleksioner og tanker om egne mønstre igang! Tak for det Carsten😃
Super godt og inspirerende foredrag. Satte tankerne i gang.
Vi var til foredrag på Gråsten Landbrugskole, og Carsten var forrygende. Når man går fra et foredrag med Carsten, ser man tingene fra en helt anden vinkel og dette giver virkelig stof til eftertanke. Jeg kan varmt anbefale hans CD' er og foredrag.
Jeg har fulgt Carsten Sommerskov igennem mange år efterhånden, og mine 4 børn har alle (haft) stor glæde og gavn af hans mentaltrænings-historier, både i forbindelse med at give slip på dagen og til elitesport. Endvidere er Carsten en fremragende foredragsholder, der med et glimt i øjet holder publikum fanget, når han deler ud af sine guldkorn.
En dejlig og behagelig aften. Hvor der blev lagt vægt og belyst det at holde fokus på det positive ig det man har og er istedet for det andet (hullerne i osten)
Meget tankevækkende foredrag, som også giver dig mange små øvelser du kan gøre brug af i din hverdag, super vil klart anbefale til andre.
Ja man kan finde mange ord for foredraget glade børn.
Tænk man kan vende tingende i så mange holdninger, tanker, oplevelser som her.
Det er helt klart en oplevelse værd.
Du får brugbart og tankevækkende oplevelse med dig Højer.
Vi var tre afsted og følte os alle glade, opløftet efter dette foredrag.
Mvh helle