Football Mystery Box Anmeldelser

4,3

Ich habe mein Trikot am Montag bestellt und gestern pünktlich erhalten. Zudem finde ich das die Website sehr einfach zum bedienen ist. Der Preis spricht für sich, besonders die Versandkosten hielten s... Se mere

Geweldig shirt! S zit prima, las eerdere recensies met aan de kleine kant, maar dat lijkt niet zo te zijn hoor! Compleet rekening gehouden met het aangegeven verzoek. Wat ons betreft 5 sterren, wel... Se mere

Via een vriend kwam ik terecht bij Football Mysterybox. Ik besloot een jaarabonnement te nemen en hier heb ik geen seconde spijt van. Elke maand keek ik uit naar het moment dat het volgende shirt binn... Se mere

Hi, I haven't received any confirmation email about my purchase of the CR7 Mystery Box and I don't have any information about my order that order was placed under a different name And what is... Se mere

1. Sportstøjsbutik

Football Mystery Box is het adres voor het bestellen van een Mystery Voetbalshirt. Bestel een box en laat je verrassen.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,3

I‘m waiting now over 2 weeks for my…

I‘m waiting now over 2 weeks for my delivery where is it

24. april 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Hello, how annoying to hear. Feel free to send an email about this and we would have checked where the package is at the moment.
We immediately went after it with DHL. We will send you the current status in the mail.

Mystery tickets

Heb de mystery tickets gewonnen via een giveaway. Snel de tickets ontvangen. Hadden hele goede plaatsen in het stadion. Zeker een aanrader

27. april 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review en fijn dat alles goed is bevallen! Hopelijk tot snel

Tolles Trikot

Tolles Trikot, prompte Lieferung.
Danke für den Klasse Service

20. marts 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Vielen dank für die schöne review. Viel Spaß mit dem Trikot!

Trikot aus Kriegsland

Wir haben ein Trikot aus Weißrussland. (Minsk). Weißrussland, Russland, Ukraine und Israel gehen in Kriegszeiten auf keinen Fall. Wie könnt ihr so geschmacklos sein, so etwas zu verschicken?

20. marts 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Vielen Dank für die Rezension.
Könnten Sie uns bitte unter info@football-mysterybox.com kontaktieren?

prima levering

prima levering, leuk concept + een leuk shirt

15. februar 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Bedankt voor de mooie review!
Heel veel plezier met het shirt.

Super leuk om een shirt te ontvangen…

Super leuk om een shirt te ontvangen van een ander land en competitie.
Snelle levering en duidelijke communicatie.

29. januar 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat alles naar wens was.
Veel plezier met het shirt.

Besvarelse fra Football Mystery Box

Wat jammer om te horen dat het shirt niet naar wens was.
Wanneer je contact met ons had opgenomen over de bestelling dan hadden we gezamenlijk naar een oplossing kunnen zoeken.

Perfect

Perfect ingepakt ook een briefje van alle stats van de voetbal club

14. januar 2024

Besvarelse fra Football Mystery Box

Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier met het ontvangen shirt!

2e aankoop

Vlugge levering en mooie shirt. Prijs waard!

19. december 2023

Besvarelse fra Football Mystery Box

Bedankt voor de mooie review. Heel veel plezier gewenst met het shirt!

Great shirt

Great shirt, great transaction. reliable, punctual delivery.
Thank you!

18. december 2023

Besvarelse fra Football Mystery Box

Thanks for the lovely review. We are glad that everything went to plan.
Have fun with the shirt!

La camiseta genial!pero esperaba que…

La camiseta genial!pero esperaba que viniera en la caja que anuncian porque era un regalo y tardó bastante en llegar.

10. december 2023

Thanks for your review.
Glad to hear the shirt was to your liking. However, we are curious to know what was different about the packaging obtained? We ship our shirts in the box that is also shown on our site.

Enjoy the shirt

Geweldig shirt

Compleet rekening gehouden met het aangegeven verzoek. Wat ons betreft 5 sterren, welverdiend!

14. december 2023

Besvarelse fra Football Mystery Box

Super bedankt voor de mooie review.
Fijn om te horen dat alles naar wens was en het shirt goed zit!

Veel plezier met het shirt.

Super tof shirt sokken vallen tegen…

Super tof shirt alleen de sokken vallen erg tegen. Ik dacht het sokken waren matching met het shirt of in ieder geval voetbal sokken en geen gewone sokken

14. december 2023

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat het shirt in de smaak is gevallen. Het is natuurlijk jammer dat de sokken niet naar verwachting waren. Wij proberen om duidelijker op de site te gaan vermelden dat het hier om 'normale' sokken gaat.
Veel plezier met het shirt!

Helaas niks met verzoek gedaan. Verder goede, snelle levering. Helaas valt het shirt klein

Het product was snel geleverd, leuk ingepakt en goede informatie over de club waarvan het shirt is.

Ik had om een Spaanse club gevraagd omdat het cadeau van sinterklaas was en dus een Spaans cadeau mij wel leuk om te krijgen. Helaas niks met mijn verzoek gedaan.

Het shirt valt helaas ook erg klein dus hij kan het nu nog heel even aan. Het was mooier geweest als deze iets groter geweest was dan hadden we er langer iets aan.

28. november 2023

Bedankt voor je review.
Jammer dat jullie niet helemaal tevreden waren met het shirt. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met verzoeken die worden gedaan. Helaas kunnen wij niet altijd aan verzoekjes voldoen (bijv. in verband met beschikbare voorraad).
Hopelijk hebben jullie wel plezier van het verkregen shirt.