Maden dårlig = dårlig mave= uoverskueligt spisekort
det er på ingen måde værd at anbefale.
Maden dårlig = dårlig mave= uoverskueligt spisekort
det er på ingen måde værd at anbefale.
Har i dag holdt min 50 års fødselsdag hos john og hans fantastiske personale.
Som altid smagt maden som at sidde på en fortov restaurant i Thailand
Alt var klar da vi kom og har brugt 4 fantastiske timer hos Foodstation
Vil til en hver tid anbefales stedet
Mvh kim og Gitte
Har været der i aften. Super god mad dejligt smilende og hjælpsom personale. Fortalte ejeren at min mor kom hertil ca i 1921 som wienerbarn og boede i købmandsgården. Wupti så fandt han en masse jeg kunne slå op og læse om wienerbørn og købmandsgården. Tak tak tak god oplevelse. Mvh Aase Pedersen
En hyggelig restaurant med et stort udvalg af thairetter samt lækkert oksekød. Har nydt lækker brunch med skønne hjemmelavede produkter.
Virkelig godt og til en meget fornuftig pris. Kan varmt anbefales.
Sødt personale 😊
Besøgte Foodstations Thai og Steakhouse. Et lille sted i en sidegade til gågaden. Vi fik…Forårsruller, Pad Thai og Panang. Virkelig lækkert tilberedt, venligt personale og til at betale. Og heldigvis uden koriander selv om jeg glemte at sige det ved bestillingen. Rigtig godt menukort med Thai retter og også et menukort med steaks og burger til fornuftige priser. Faktisk en restaurant hvor maden er et niveau over hvad jeg plejer at få serveret i andre byer. Kan helt klart anbefales. Klogt at bestille bord for der var fuldt besat på vores fredag aften.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.