Madelene Pleijel Fonus TORSÅS
Att ordna med en begravning mitt i sorg och chock är något av det svåraste man kan gå igenom, och därför betyder det oerhört mycket att mötas av människor som verkligen bryr sig. Vi är otroligt tacksamma och nöjda med allt stöd, bemötande och engagemang vi fått genom hela processen.
Från första kontakten kände vi oss trygga, sedda och respektfullt bemötta. Allt sköttes med ett lugn, en värme och en professionalism som gjorde en väldigt tung situation lite lättare att bära. Ni tog er tid att lyssna på våra önskemål, svarade tålmodigt på alla frågor och hjälpte oss genom varje steg med stor omtanke.
Begravningen blev så fin och värdig – precis så personlig och kärleksfull som vi hade hoppats på. Det märktes verkligen att ni bryr er om människorna bakom varje uppdrag och inte bara ser det som ett arbete. Er förmåga att skapa lugn och trygghet i en svår stund är ovärderlig.
Vi uppskattar också all hjälp runt omkring – tydlig information, god kommunikation och att allt fungerade så smidigt och respektfullt. Det gjorde att vi kunde fokusera på att ta farväl och vara med varandra.
Tack för att ni gjorde en av livets svåraste stunder så vacker och minnesvärd som möjligt. Vi kan varmt rekommendera er till andra som behöver stöd och hjälp i sorgen.

Besvarelse fra Fonus - Torsås