Tack Michael för det vänliga, lättsamma, personliga och professionella bemötandet i en annars svår och ledsam stund. Ingen stress utan vi fick bra med tid att gå igenom allt och bestämma blommor m m... Se mere
Virksomheden har svaret
Fonus gav all behövlig ,finstämd hjälp där kunden i en känslig situation behöver alla råd för att få en värdig ceremoni och inte minst teknisk hjälp .Kontakter med präst, organist och lokalpress är av... Se mere
Virksomheden har svaret
Stort tack till personalen på Fonus Strängnäs. Ni stod för kunskap, lugn och trygg vägledning i samband med begravningsplaner för vår mor. I samband med begravningen fanns ni på plats med fantastisk p... Se mere
Virksomheden har svaret
Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.
Hospitalsgatan 18, 64530, Strängnäs, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Väldigt bra begravning. Allt från planeringen och minnesstunden! Och omtänksam personal.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Vänligt och väl avvägt bemötande personligt utan att bli för ”närgången”. Kände mig sedd på ett respektfullt sätt.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Allt var bra, från första kontakten med Fonus till att allt var klart. Vi i familjen är väldigt nöjda.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Jag hade ingen information att så många kände som jag gjorde, men nu efter att ha läst alla recensioner kan jag inget annat än att hålla med. Detta skedde alltså i Fonus Strängnäs. Som 23-åring är det inte jättelätt att planera en begravning, som tur har jag haft stöd av nära anhöriga och redan under planering av begravningen kändes mycket cirkulera kring dyra tilläggskostnader och administrativa avgifter, sälj och pengar. Värden/kundrådgivaren var trevlig, men kände starkt att det inte fanns någon hänsyn till sorgen och stressen och planeringssamtalet kändes mer som att det försöktes säljas på massa grejer som jurister och inventeringar. Begravningen var fin och som tur var prästen verkligen 10/10. Blev en del missförstånd kring det personliga avskedet, då vi informerades alldeles försent gällande plats för detta, något som borde ha bekräftats innan på mejl eller telefon och vi fick ta den stafettpinnen själva. Efteråt har en nära anhörig till mig valt att kontakta jurist via Fonus på rekommendationen av nära vänner som fått hjälp med inventering och bouppteckning. Något vi klargjort sedan innan att det inte behövs, men att vi iallafall ville ha lite klartecken inom vissa områden. Däremot möttes jag av sälj återigen, det blev tal om bouppteckning direkt, när vi sedan innan klargjort att det mesta administrativa kan vi sköta själva. Bemötandet där var att jag inte borde gett ut fullmakt m.m, men också att man inte borde hört av sig över huvudtaget om man inte ville ta emot hjälpen med just detta. Blev riktigt besviken för min anhöriges del, eftersom hen ville ha rådgivning och hjälp + att hen (min anhöriga) inte förstod själv att juristen direkt börjat prata om bouppteckning och involverat sig i den processen förs att jag blev kontaktad och stoppade det hela.
Jag säger inte att det inte finns rum för förbättring, för det gör det.
Men om Fonus som företag ska fortsätta så här och involvera dyra tilläggskostnader, dålig kommunikation och missförstånd och som jag läst utifrån andra recensioner (ganska kasst sätt att hantera människor i stor sorg) så är det ganska oroväckande. När hela situationen för de flesta som anställer Fonus är i stor sorg. Jag har noll problem med att begravningar kostar, det får man såklart förvänta sig. Men ändra riktning hos personalen i hur man hanterar människor som är i stor sorg och inte bara fokus på sälj, borde vara gediget i en sån här branch.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Bäst på alla sätt, glad och tacksam för att vi valde Fonus Strängnäs

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Otroligt fint bemötande från Michael från första till sista kontakt.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Trevligt bemötande på telefon, allt gick smidigt med begravningen.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Snabb återkoppling och mycket lätt att få kontakt.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Fonus i Strängnäs med Gabriella gjorde att jag kände mig väl omhändertagen och trygg genom hela processen! Otroligt proffsigt bemötande, med snabb återkoppling och kloka råd på vägen. Hon var både flexibel och in-lyssnande. Jag är så tacksam för att jag valde Fonus i Strängnäs till min fars begravning.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Fonus har agerat mycket professionellt och motsvarat våra förväntningar.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Mycket bra bemötande och omhändertagande genom hela processen. God nåbarhet.

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Proffsigt och värdigt bemötande på alla plan.
Tack!

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Fantastiskt och proffsigt bemötande!

Besvarelse fra Fonus - Strängnäs
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.