Fonus - Ludvika Anmeldelser 83

4,7

Köpmansgatan 7, 77121 Ludvika, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Personalen på Fonus ger precis ett sådant bemötande som man behöver, dom vägleder bra genom alla val man måste göra, ger bra information om allt som behöver skötas, är lätta att få kontakt med och skö... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I denna svåra stund var det så betydelsefullt att vi blev bemötta med värme, omtanke och kunskap. Vi fick bra information och bra vägledning. Vi kändes oss trygga hela tiden och begravningen blev så... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kan inte veta om det är personen Catrine Wåhlberg som är särskilt lämpad för sitt yrke eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet av Fonus. Det var även en mycket varsam och respektfull häm... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt fint bemötande av personalen på…

Väldigt fint bemötande av personalen på Fonus och en väldigt fin begravningsceremoni.

29. april 2026

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Christina, stort tack för ditt omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Mycket bra!

Ett jättefint bemötande med lyhörd personal som hjälpte oss forma begravningen precis som vi ville ha den.

9. april 2026

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej, vad glada vi blir av att höra att ni är nöjda med hjälpen ni fått av oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bra upplägg

Bra upplägg, kunnig och omtänksam personal.

25. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej, tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att du känt dig väl bemött hos oss, och att vi har kunnat hjälpa dig på det sätt du önskat.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Bengt och tack för ditt omdöme.
Det är väldigt fint att höra att allt fungerat väl i dina kontakter med oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Jag väl omhändertagen

Jag väl omhändertagen, och fungerade enligt det vi hade kommit överens om.

10. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Bengt, och stort tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bra bemötande

10. november 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Personlig service

Personlig service, lätt att nå och lyssnade på önskemålen men var ändå inte rädd för att guida oss vid tveksamheter

20. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket proffsiga under hela processen

*Mycket proffsig personal
*Alla beslut tas i samförstånd
*Ingen överförsäljning
*Hela tiden återkoppling
*Kan inte möte bättre personal i denna svåra stund

24. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Conny och stort tack för dina snälla ord. Vi blir verkligen glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått av oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Man känd sig trygg

Man känd sig trygg.
Kände sig så välkommen.

8. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Lena, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Begravning av make, far, svärfar och morfar

Hela omhändertagandet var präglat av medmänsklighet.

9. april 2025

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Stort tack för dina fina ord. Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

En värdig avslutning.

Jag kunde inte ha önskat mig en bättre hjälp med min älskade Christinas begravning. Allting var helt perfekt.
Catrine, du är bäst!

28. november 2024
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Lars, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Catrine i Ludvika hade vi både vid…

Catrine i Ludvika hade vi både vid pappas bortgång för ett par år sedan samt nu när mamma gick bort. Catrine är kunnig, trevlig, hjälpsam och omtänksam. Mötet fungerade fint fast det var digital denna gång. Fick bra information och snabb återkoppling på frågor vi hade såväl på telefon som på mail. Kan verkligen rekommendera Catrine.

21. oktober 2024

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Inger, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dyrt att dö

Dyrt att dö. Mer än en månadslön för att få ner lik i jorden. Synd att det ska vara så. Personalen var dock vänliga och fina människor så inget ont om dem.

4. oktober 2024

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Simon och stort tack för att du hör av dig. Jag är ledsen att höra att du kände att våra priser var höga och att du inte haft en bra upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att vara kostnadseffektiva för att hålla priset så lågt som möjligt. Jag är glad att höra att du ändå upplevt ett fint bemötande från våra kollegor. Men vi skulle gärna vilja tala mer med dig för att se över vad som hänt, så du får gärna mejla till info@fonus.se då vi inte ser dina kontaktuppgifter här.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra mötande.

Jag blev vänligt mottagen Jag fick bara genomgång av hur allt ska gå till. Stort tack.

1. oktober 2024

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Kyllikki, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Omtanke

Omtanken och vänligheten.

30. september 2024

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Hej Kristina, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fick mycket fin hjälp

Fick mycket fin hjälp. Jag fick tröst och stöd i en väldigt svår situation. Catarine var proffsig, snäll och hjälpte mig verkligen.

15. september 2024

Besvarelse fra Fonus - Ludvika

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.