Fonus - Kristianstad Anmeldelser 98

4,7

Nya Boulevarden 6, 291 30 Kristianstad, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var företaget Fonus i Kristianstad med främst Daniel som hjälpte oss otroligt fint hela vägen från hämtning till avslut, samt att detta hände en storhelg. Den personliga bemötandet hela vägen b... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vi blev vänligt bemötta, och kände att personalen på Fonus hade förståelse för situationen och ville/ kunde bemöta de önskemål vi hade. Jag fick intryck av att Fonus jobbar för att vara så hållbarhet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er erfarenhet på Fonus kristianstad blev ett viktigt stöd till oss, som inte hade någon tidigare erfarenhet av att arrangera en begravning, många inspirerande bilder gjorde det bekvämt att välja rätt,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I en svår stund möttes vi av rådgivare på FONUS som var inkännande och som kunde vägleda oss med stöd och trygghet.

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var företaget då de hjälpte när det…

Den personliga bemötandet hela vägen blev för vår del väldigt viktig och som en röd tråd. Eftersom vi bor i andra delar av landet har kontakten via telefon och mail räckt jättebra. Vi är väldigt nöjda och kunde åka hem med ett fint minne.

27. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Agneta, och stort tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bemötandet fyllt av värme och omtanke

Bemötandet som var fyllt av värme och omtanke. Stor kunnighet.

11. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Elisabet. Stort tack för ditt omdöme och för dina fina ord.
Det betyder mycket att höra att du upplevt ett omtänksamt bemötande hos oss i en svår stund.

Bra bemötande.

23. februar 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Anna och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl bemötta hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.

BRA BEMÖTANDE

28. januar 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Ulla, Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Fantastisk Begravninsbyrå ❤️

Allt var från början till slut fantastiskt respektfullt och kärleksfullt.
Vilket känns varmt om hjärtat i all sorg.
Allt precis som vi önskat ❤️

27. januar 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Pia och tack för ditt omdöme.
Vi tackar och uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva dessa rader. Ett professionellt såväl som omhändertagande bemötande är precis vad vi önskar att man ska uppleva hos oss.

????

Hela processen var välplanerad.

20. januar 2026

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Peter, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att ni är nöjda med oss.
Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Värdiga avslut och återkoppling!

Värdiga avslut och återkoppling- om ngt fel rättas det till och bejakas!
Viktigt att bli lyssnad på och få viktigt avslut.
Trevlig personal olika åldrar 🙂

24. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Mary, och varma tack för ditt omdöme.
Det gläder att höra att ni är så nöjda med vår hjälp genom hela processen.

Kunnighet

Kunnighet, vänlighet, god service och varmt bemötande

8. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Christina, stort tack för ditt fina omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund.

Vänligt, serviceinriktat bemötande

Jag fick intryck av att Fonus jobbar för att vara så hållbarhetsmedvetna som möjligt, men är inte närmare insatt i det arbetet, så därför gav jag medelbetyg för det.

6. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Eva, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss. Och du har helt rätt, vi försöker vara så hållbarhetsmedvetna som möjligt. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett väldigt bra bemötande när man va…

Ett väldigt bra bemötande när man va ledsen. Lugn o fin atmosfär. Väldigt bra hemsida där man kunde planera sin begravning hemma i lugn o ro.

17. august 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Anette, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Fint bemötande

Fint bemötande, proffsiga, tålmodiga, empatiska, god lyssnare...bra hjälp i allt. Super nöjd 👍😊

2. juli 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Anna Lena, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Mycket trivsam kontakt med Camilla

Camilla gav en bra kontakt när vi kom dit

30. juni 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Leif-Göran, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, bra kompetens och stort utbud av både digitala tjänster och kringtjänster.

14. maj 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Marie, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

För mycket sälj

För mycket sälj. Vi har stor tung sorg. Kändes som vi skulle köpa en bil.

20. april 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Agneta, stort tack för att du hör av dig, men verkligen tråkigt att ni känner på detta vis, så ska det inte vara. Vi försöker alltid att göra vårt bästa för att anhöriga ska få ett fint sista avsked. Vi vill gärna komma i kontakt med dig, då vi vill veta mer om hur situationen blev på det här sättet. Tyvärr kan vi inte se dina kontaktuppgifter, så har du möjlighet skulle vi uppskatta om du hör av dig till oss. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vi ser fram emot att höra från dig. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fint bemötande och väldigt kunnig…

Fint bemötande och väldigt kunnig personal.

26. marts 2025

Besvarelse fra Fonus - Kristianstad

Hej Anki och tack för det fina omdömet. Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande och med den hjälp du fått. Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.