Fonus - Huddinge Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Sjödalsvägen 14, 14147 Huddinge, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När man befinner sig mitt i en av livets största sorger har det varit ovärderligt att ha Annika på fonus, Huddinge vid sin sida. Jag o min bror har känt oss omhändertagna o upplevt att hon verkl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Värme och kunskap ger trygghet. Lyssnade och informerade på ett empatiskt sätt. Där det var svårt att ta in information i sorgen så vägleddes vi med omtanke. Ceremonin blev helt enligt uppställda öns... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Annikas värme, närvaro, struktur och ledning, var A och O under den första kaotiska tiden efter mammas bortgång. Allt har skötts utan minsta anmärkning från min sida. Jag är helt igenom nöjd med Fonus... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande, och engagerade medarbetare. Känner sej väl omhändertagen med allt som behöver ordnas i samband med en begravning.

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.729 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Fint bemötande och stöd

Fint bemötande och stöd. Tack bästa Karin!

20. august 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Carolina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd och att Karin tog väl hand om dig.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt bra bemötande och proffsiga

Väldigt bra bemötande och proffsiga. Rekommenderar Fonus Huddinge varmt.
/Therese

4. juli 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Jag skall vidarebefordra detta till Huddinges kontor Stort tack! Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Mycket tacksam

Mycket trevliga, professionnella och hjälpsamma personaler. Jag är mycket tacksam och nöjd för allt.

5. april 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Molly, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva dessa rader om oss. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Hjälp med många frågor

Fick mycket stöd av personalen när jag ställde massa för mig lite konstiga frågor angående begravning men fick alltid svar på mina frågor snabbt både på plats och mail/ telefon. Mycket bra service vi är så nöjda hur begravningen blev.

29. marts 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Marie, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Bra bemötande, återkoppling, sammarbete

2. marts 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Theodore tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket vänligt och lugnt bemötande

Mycket vänligt och lugnt bemötande. Påminde om bra saker som vi pratat om till begravningen

4. februar 2022

Hej Eva!
Tack för din vänliga återkoppling. Det gläder oss att det blev ett bra möte.
Hälsningar
Eva på Fonus

Bra bemötande

Bra bemötande, information, uppläggning m m

7. januar 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Britt! Vad roligt att höra, det blir vi glada av! =)
Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Proffsigt bemötande och bra hjälp med alla alternativ som man ska ta ställning till.
Kan varmt rekommendera dem.

6. januar 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Härligt att höra! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. =) Tusen tack för ditt omdöme!
Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Väldigt mycket att ta ställning till på en gång men det är väl oundvikligt.
Det gick lätt att få kontakt via telefon eller mail.

5. januar 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Härligt att höra Pia! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Tusen tack för ditt omdöme! Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kompetent omhändertagen i hela processen.

Sakligt, kompetent och vänligt bemötande från planeringsmöte till begravningen.
Stort tack för hjälpen i min svåra situation
Vänliga hälsningar
Leif Liljeqvist

5. januar 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Stort tack för dina fina ord Leif! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Ha en fortsatt fin dag! Vänliga hälsningar, Henrik på Fonus

Bra bemötande , Personlig dialog , tog våra önskemål på stort allvar
Snabb återkoppling, Bra information
Annika T
Ett stort tack till dig
Mvh Kicki / Syskonen

3. januar 2022

Besvarelse fra Fonus - Huddinge

Hej Christel, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till och att ni är nöjda med oss. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiska Annika Taikon som i vår…

Fantastiska Annika Taikon som i vår svåra stund gjorde allt enkelt med bra samtal, tillgänglighet, information och ett så vänligt bemötande...

12. november 2021

Hej Irene!
Tack för ditt omdöme! Så fint att vi kunde vara ett stöd i er svåra stund.
Med vänlig hälsning
Eva på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.