Fonus - Gävle Anmeldelser 152

4,7

Ruddammsgatan 21, 80320 Gävle, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

jag kände mig trygg...förstådd...fick all hjälp jag behövde.....fick tillåtelse att vända mig till henne i fall det var något mer jag behövde hjälp med....fick en fantastiskt råd om att vända... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med genomgång av alternativ som gavs och råd i den mån vi behövde. Ingen stress. Vi hade god tid på oss att tänka igenom hur vi vill ha det hela. Allt fungerade utmärkt från för... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bemötandet, aldrig några problem med alla frågor som dyker upp eftersom.Alltid en lugn och trygg återkoppling.Det och mycket annat,tex mottagandet i kyrkan, allt så välordnat och fint på alla sätt.Lol... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fonus Gävle och i synnerhet Åsa gav en oerhört professionell hjälp. Lyhörd, vänlig och förstående precis när livet ställts upp och ner. Jag är evigt tacksam för alla goda råd hela vägen och för det f... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Lugn.

Lugn ingen stress tid fanns.

3. maj 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Kent, och stort tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Arrangemanget med lokal ,präst och…

Arrangemanget med lokal ,präst och kantor blev ett värdigt farväl efter 55 år tillsammans.

24. april 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Per-Olov och tack för ditt omdöme.
Det gläder mig verkligen att vi, tillsammans med våra samarbetspartners, har kunnat hjälpa dig ordna ett fint sista farväl.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Okunskap

Okunskap, inte insatt i vissa frågor.. otrevligt bemötande

15. april 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Susanne, vad tråkigt att du har upplevt ett dåligt bemötande från vår sida. Vår målsättning är att skapa trygghet för de anhöriga och ge dem ett fint sista avsked. Om du har haft en dålig upplevelse vill vi gärna att du i första hand vänder dig till den begravningsbyrå du varit hos. Om ni inte kommer fram till någon lösning är du välkommen att mejla oss på info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bemötande och lyhördhet är nyckeln till upplevelsen

Det vänliga bemötandet och lyhördheten för våra behov och önskningar gjorde oss bekväma trots den sorgliga situationen.

11. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Birgitta, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bästa servicen

Väldigt trevlig och ett bemötande som var varmt och allt har funkat väldigt bra

18. februar 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Henrik. Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad att höra att du känt dig väl bemött hos oss och att allt har fungerat som ni önskat.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är jättenöjd med Åsa Carlsson på…

Jag är jättenöjd med Åsa Carlsson på Fonus i Gävle. Hon var med under hela resans gång och lätt att få tag på om man undrade något.

Maria

11. februar 2026

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Maria, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vår kontakt på Fonus är den bästa.

Vi blev så fint och tryggt omhändertagna av bästa Ann-Helen Engström. Det är verkligen rätt person på rätt plats.

12. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Lena, tack snälla för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma för förtroendet och glada att ni var så nöjda med Ann-Helens hjälp. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jätte trevlig värd som tog emot oss.

Jätte trevlig värd som tog emot oss.
Enda nackdelen är att det inte finns billigare och enklare och en liten begravnings alternativ

2. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Maria, tack för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bra och värdig personal

Bra och värdig personal , som kom snabbt och hämtade personen i fråga. Bra bemötande på kontoret snabba tider så man dra ut på det hela , mycket nöjd

9. november 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Per! Stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Bra känsla

Bra känsla att man kan höra av sig vid problem

22. september 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Vänligt och varmt bemötande

Vänligt och varmt bemötande. Inget var något problem. Lösningsorienterad

15. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Carola, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Ömsesidig lyhördhet.

Ömsesidig lyhördhet.
Bra erfarenhet av kontakten Åsa C.

8. oktober 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Hugo. Tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen att läsa det du skriver - jag ska hälsa det vidare så att Åsa C får veta hur nöjda ni var med hennes hjälp.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med genomgång av…

Jag är mycket nöjd med genomgång av alternativ
som gavs och råd i den mån vi behövde. Ingen stress.
Vi hade god tid på oss att tänka igenom hur vi vill ha det hela.
Allt fungerade utmärkt från första mötet med Fonus, begravningsakten i kapellet och planeringen/genomförandet av Minnesstunden efteråt.

1. september 2025

Besvarelse fra Fonus - Gävle

Hej Berit, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.