Fonus - Eskilstuna Anmeldelser 162

4,8

Kyrkogatan 1 B, 63219 Eskilstuna, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

trevligt och bra bemötande i en svår stund.eftersom det var första gången som jag var tvungen att hantera en anhörigs bortgång fick jag bra hjälp

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hans Stipek ledsagade mig med stor vördnad och respekt genom hela processen efter min älskade frus bortgång. Från första mötet till begravningsceremonin som Hans själv höll i med den ära. Allt i den... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi blev snabbt kontaktade efter att vi mailat och kunde boka möte på kontoret som är enkelt att ta sig till och bra med parkeringsmöjligheter. Flexibla , lyhörda och måna om att det skulle bli... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har fått ett mkt ödmjukt och respektfullt bemötande och god service av Hans Stipek på Fonus i Eskilstuna. Viktigt att man blir bemött på ett ödmjukt och respektfullt sätt när man som nära anhörig... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

trevligt och bra bemötande i en svår…

19. april 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Thomas och tack för ditt omdöme.
Vi är väldigt tacksamma att ni känt er väl bemötta hos oss, och att vi har kunnat hjälpa er på det sätt ni önskat.

Mycket professionell personal

Mycket professionell personal, med hjärtan av guld, har nyttjat dem många gånger ❤️

18. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Taina. Stort tack för ditt så fina omdöme, det värmer verkligen att läsa dina ord om mina kollegor.
Vi är så tacksamma för att ha fått ditt förtroende och för att ha kunnat hjälpa dig flera gånger när livet varit svårt.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fint bemötande och utmärkt…

Fint bemötande och utmärkt omhändertagande från början till slut. Stort tack till Hans Stipek.

15. marts 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Danielle, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Duktig att berätta

Duktig att berätta, lugn, stress inte fram man hinner tänka. Man känner bra förtroende. Varm o glad Tack

17. februar 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Roland, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Mycket professionellt ordnat

Mycket professionellt ordnat
Anlitar aldrig någon annan

17. februar 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Linda, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Helheten

Feedback,förslag, blev lyssnad på, proffsigt
Och ett bra bemötande.

15. januar 2026

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Sven och tack för ditt fina omdöme.
Vi tackar och uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva dessa rader. Ett professionellt såväl som omhändertagande bemötande är precis vad vi önskar att man ska uppleva hos oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att komma i kontakt

Enkelt att komma i kontakt, trevlig bemötande.

28. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Agnetha, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, David på Fonus

Väl bemötande

Väl bemött och lätt att förstå vad som kommer hända.

16. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Per och tack för ditt omdöme.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket varmt och fint bemötande i lugn…

Mycket varmt och fint bemötande i lugn och trygg miljö. Ingen stress.

16. december 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Pia, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra och trevligt bemötande i en svår…

Bra och trevligt bemötande i en svår tid. Fick bra information och hjälp. Fick även hjälp med att boka bouppteckning. Det är mycket värt när det ändå är en tuff tid med mycket att tänka på.

18. november 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Marie, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var ett jättefint bemötande och…

Det var ett jättefint bemötande och vägledning av Hans Stipek under hela processen. Vi fick ett jättefint stöd med samtal och rådgivning när vi var som mest sårbara. Begravningen blev så vacker och som vi önskade med stillhet, musik och alla vackra blommor. Hans Stipek var borgerlig officiant under begravningen av vår pappa och tog oss igenom hela cermonin på ett fantastiskt fint sätt. Hans höll talet för vår pappa på ett jättefint och vördnadsfullt sätt och vägledde oss genom dagen. Tack också till cermonivärd Caroline Bentsen som var med och var ett fint stöd. Varma hälsningar Maria och Fatima

24. august 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Maria och Fatima. Stort tack för ert omdöme och för dessa fina ord.
Det värmer verkligen att höra att ni har fått så god hjälp av Hans och Caroline att ordna ett sista farväl för er pappa, och att det blev precis som ni önskade det. Jag ska hälsa det vidare till dem.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Allt fungerade mycket bra

Allt fungerade mycket bra. Från första bemötandet, begravningscermonin musik mm
Jag är mycket nöjd

26. august 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Kerstin, tack för ditt fina omdöme. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus.

Tacksamhet i sorgen!

I den svåraste av tider var Caroline Bentsen den finaste, varmaste och tryggaste person som man någonsin kunnat be om! Mammas begravning blev bättre än vad vi kunnat förstå innan. Officianten Mikael Wretholm gjorde också ett strålande jobb! Det kändes som att han kände mamma när han pratade om henne!

24. juni 2025

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Malin, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Omtanke känsla !

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Peter och tack för ditt omdöme.

Kände oss välkomna

Kände oss välkomna. Trevlig personal.

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Kristina, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Proffsigt, familjärt, genuint, äkta

Proffsigt, familjärt

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej Gunilla och tack för ditt omdöme.

Gott bemötande

Besvarelse fra Fonus - Eskilstuna

Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.