Fonus - Boden Anmeldelser 153

4,8

Kungsgatan 19, 96161 Boden, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett omtänksamt och tryggt bemötande hela vägen, från första kontakt till uppföljande samtal efter begravning. Vid frågor var ni alltid snabba på att återkomma med svar. Det blev en jättefin begravning... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min far gick oväntat bort vid 70 års ålder varpå jag föga förvånande blev förkrossad. Dessutom var han nere i Stockholm och besökte mig och behövde komma hem igen närmare 100 mil upp till Norrbotten.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack Fonus och speciellt Lotta som var så proffsig och personlig redan när hon hämtade min man. Hon tänkte på att ta barnbarnens teckningar och sängkläderna han låg i. Det kändes så fint när man själv... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fantastiskt bemötande och…

Fantastiskt bemötande och omhändertagande. Rekommenderar varmt fonus i Boden

28. maj 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Elisabeth, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Mer än nöjd!

Supernöjd med avskedet av min mamma. Lotta som officiant gjorde den tråkiga dagen till nåt fint. Toppbetyg till Fonus Boden!
Mvh Fredrik

23. maj 2023
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Fredrik, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Jag tar detta vidare o berättar för Boden kontoret.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det som gjorde att upplevelsen blev så…

Det som gjorde att upplevelsen blev så bra var den kunniga personalen som hjälpte oss, som hade svar på alla frågor & som var hjälpsam gällande allt som rör en närståendes död, allt från sorgarbete till praktiskt tänkande.

22. maj 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Amanda, tack snälla för ditt väldigt fina omdöme!
Vi är så tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

professionellt bemötande med hjärta

Jag fick tydlig och bra information om hur allt går till före, under och efter begravningsgudstjänsten.
Jag fick reda på vilka val jag kunde göra och även hjälp när jag var osäker.
Jag har kunnat ringa och fråga om vad som helst och alltid fått ett bra bemötande.

11. maj 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Bästa officianten

Vi hade en borgerlig begravning och det hade inte kunnat bli bättre än att få Lotta som officiant. Vi planerade allt tillsammans och ceremonin blev bättre än förväntat. Så nöjda.

30. april 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Stort tack för dina fina ord!
Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått.
Patrik på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Proffsigt men också personlig ceremoni

Proffsigt men också personlig ceremoni, fonus levde verkligen upp till våra förväntningar av akten,levnadsberättelse ihop med personlig musik var fantastiskt, alla var jättenöjda.

10. april 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Mona, Hej Mona, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Tryggt omhändertagande

Tryggt och omhändertagande

15. marts 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Jättebra

Jättebra, är mycket nöjd

7. februar 2023

Hej Britt,
Tack för ditt omdöme
Vänligen
Petter på Fonus

Fin personal

Fint bemötande, mycket medmänsklighet och omtanke.

15. januar 2023

Tack för dina värmande ord. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionellt och personligt på samma gång

Strukturerat och fint stöd i en svår tid. Blev varmt men ändå professionellt omhändertagna av Lena på Fonus i Boden. Tyvärr blev gravdekorationen en helt annan färg än vi beställt, men den var korrekt beställd hos floristen så det kan vi knappast lasta Fonus för. Vi behövde självklart inte betala något för den och den var vacker ändå, men jag vet att några nära anhöriga tog illa vid sig då dekorationen var vald utifrån vår bortgångna anhörigas preferens.

24. oktober 2022

Besvarelse fra Fonus - Boden

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett extra Tack för personligt…

Ett extra Tack för personligt engagemang och omtänksamt bemötande av Lotta Vesterberg såväl vid planering, genomförande av vår fars begravning.
Lotta har dessutom kontaktat och hälsat på vår mamma efter genomfört avslut av begravningsgudstjänsten på ett älskvärt sätt i vårt föräldrahem.

23. januar 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Kjell, tack för dina fina ord om oss och Lotta! Fint att höra att du upplever ett sådan personligt engagemang från oss. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra samarbete med proffsiga medarbetare…

Bra samarbete med proffsiga medarbetare i en svår stund.

2. januar 2023

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Maso, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Jag var nöjd med allt.

8. november 2022

Besvarelse fra Fonus - Boden

Hej Pia, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss.
Patrik på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.