Fonus - Alingsås Anmeldelser 36

4,4

Nygatan 10, 44130 Alingsås, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Med Jennys Anvegårds otroliga varma vackra bemötande stöd värme och engagemang hjälpte hon mig och min familj i den svåraste o smärtsamma tid att skapa den finaste stund och ceremoni för min älskade... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi gick till Fonus i Alingsås. Vi var vilsna mina systrar och far. Vår mor gick mycket hastigt bort. En varm välkomnande personal tog oss igenom den jobbigaste tiden i vårt liv. Allt från blommor til... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så omtänksam personal, tog den tid som behövdes för oss. Lugn miljö att vistas i då tankarna kan vara svåra att samla. Vi är så tacksamma och nöjda. Gästerna tyckte sermonin var väldigt ljus och f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidig, effektiv, professionell och mycket vänlig kontakt från början till slut. Allt förlöpte helt utan bekymmer, och begravningen blev en fin och minnesvärd ceremoni.

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Allt var bra.

Allt var bra.

1. september 2025

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Jenny, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

mer eller mindre har ingen o tänka…

Alla mer eller mindre har ingen o tänka med vill man bli idiot flytta hit dom växer på träd hela skogen är full av idioter dom kan inte ens tänka hä iq amöba

28. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej och tack för att du lämnar ett omdöme. Vi förstår inte helt vad du menar, men vi uppfattar att du inte är nöjd med oss och är väldigt ledsna att höra det. Du får väldigt gärna höra av dig till info@fonus.se så vi får dina kontaktuppgifter och kan talas vid om vad som har blivit fel. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var en oerhört fin begravning

Det var en oerhört fin begravning, jättefina blomsterarrangemang, fin musik och bra genomförd. Vi hade ett jättebra hemmamöte innan begravningen.

24. april 2025

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Martin. Stort tack för ditt omdöme och så fint att läsa det du skriver här. Jag är glad att vi kunde bemöta er på det sätt som passade för er och att ni är så nöjda med hur begravningen genomfördes.

Bra bemötande

Bra bemötande. Lätt att komma i kontakt

20. februar 2025

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Sven-Olof, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Väldigt bra bemötande

Väldigt bra bemötande, så i helhet får Fonus ett bra betyg. Men det var en del opersonlig försäljning utav annat, och det kändes som att Fonus försökte sälja på oss mer än nödvändigt i en redan väldigt jobbig situation.

19. januar 2025

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Johanna, vad snällt att du tar dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss och vi tar åt oss av det du beskriver. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Min trygghet Jenny Anvegård på Fonus Alingsås

Med Jennys Anvegårds otroliga varma vackra bemötande stöd värme och engagemang hjälpte hon mig och min familj i den svåraste o smärtsamma tid att skapa den finaste stund och ceremoni för min älskade mamma,
Hade aldrig anat att något så svårt samtidigt kunde bli så vackert , kommer vara henne evigt tacksam 🙏🌸🫶🏻❤️

25. november 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Jennie, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Jag hälsar Jenny dina värmande ord! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Så omtänksam personal

Så omtänksam personal, tog den tid som behövdes för oss.
Lugn miljö att vistas i då tankarna kan vara svåra att samla.
Vi är så tacksamma och nöjda.
Gästerna tyckte sermonin var väldigt ljus och fin, den speglade personen väldigt värdigt och fint!

18. november 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Eva Christina. Stort tack för ditt omdöme.
Det betyder mycket för oss att höra att ni är så nöjda med våra kollegor, med planeringen och med själva begravningen.

Fantastiskt fint bemötande

Fantastiskt fint bemötande! Jenny fick mig att känna mig så väl omhändertagen både före och efter begravningen.

3. september 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Birgitta. Vad glad jag blir att läsa det du skriver. Jag ska hälsa till Jenny att du var så nöjd med hennes hjälp, det värmer verkligen att höra.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En öppen och rak process

En öppen och rak process. Inga dolda kostnader.
Trevlig personal.

10. juni 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Mr Karl, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Fantastiskt fint bemötande

Fantastiskt fint bemötande! Proffessionella och man blev lotsad igenom en svår process. Så fint!

31. juli 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Kaisa, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Varmt mottagande

Pernilla som skötte mitt ärende var både en varm och proffsig person.
Allt flöt väldigt bra och jag fick svar på mina många frågor som jag hade.

11. august 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Håkan, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är den underbara personalen som gör…

Det är den underbara personalen som gör allt för att det skall bli så bra som möjligt.

14. juli 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Siv, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, David på Fonus

Proffsigt och varmt omhändertagande

Lugnt, tryggt och mycket proffsigt bemötande och omhändertagande!

22. april 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Jeanette, Tack snälla för att du tagit dig tid att dela din upplevelse hos oss, din trygghet betyder mycket för oss och det är de vi strävar efter. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Omhändertagen

Omhändertagen av personalen

19. februar 2024

Besvarelse fra Fonus - Alingsås

Hej Li, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss och att du kände dig väl omhändertagen. Vänliga hälsningar, Mio på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.