FoltvedAnmeldelser

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

2 bakker jordbær købt i Østergade i…

2 bakker jordbær købt i Østergade i Nørresundby.
Cirka 1/3 del var uspiselige og de tilbød mig en ny bakke fordi de ikke ville gi mig pengene tilbage. For jeg var f gal og kaldte det svineri og at det f ikke var iorden . Så endelig ikke blive sur på den . Vil du se dine penge igen skal man tale pænt og være sød og rar og bøje sig i støvet for føltved .
Har efterfølgende mailet mere med dem og det blev kun værre og værre De skulle bruge koderne i bakkerne Det fik de. Så ville de vide hvad tid på dagen jeg havde købt. Mellem 12 og 14 skrev jeg og sagde at jeg ikke var sikker. Hvem husker sådan noget :).
Ja jeg var ikke på overvågningen blev der sagt og så ringede jeg derop og nåede at tale med ham i 1 min før han erklærede at det hele var mig der var galt med !! Herefter klappede han røret på. Jeg ringede så op 30 gange igen intet svar.
Fandt så et andet telefon nummer hvilket var hans mor . Hun var om muligt endnu med skør og ville ha at dårlige bær og gode bær skulle sorteres og så havde jeg måske kunnet få penge for de dårlige bær HVIS jeg ikke havde formastet mig til og blive ved med og maile til dem . For de ville da sandelig ikke betale mig for de bær de havde spist.
De folk er helt lost .
Kundeservice min r..

16. juni 2026

Kan ikke anbefale dem

Kan ikke anbefale dem. Jeg købte deres jordbær for først gange for mange år siden, fordi jeg gerne vil støtte et dansk firma. Men det er tydeligt, at jordbærrene bliver ringere og ringere for hvert år, fordi der skal profitmaksimeres for enhver pris. Jordbærrene er pæne visuelt, men de smager af vand, det er hver eneste gang, og jeg har dælme købt mange af dem i årenes løb. Jeg er stoppet med at støtte dem for længe siden.

17. juni 2026

Dårlig oplevelse

Jeg har købt jordbær hos jeg i et par år med god service af de unge mennesker ved Gug Plante skole så kommer vi forbi i går den 17-06-2025 til en selvbetjenings bod hvor man kan se halve tom bakker og folk roder i kartofter trist syn kommer ikke til at købe før der er betjening igen
Torben

18. juni 2025

Udsøgte Føltved jordbær, hele 2018 sæsonen.

Hele sommeren 2018 har vi besøgt Føltveds boder, dels i Aalborg, dels i Nørresundby.

Alle gange med rigtig god service, og ligeså vigtigt - nogle helt fantastiske og særdeles gode jordbær.

Produkterne som vi har købt har - for os - været bedst på markedet, i vores nordjyske lokalområde. Og ja, en del andre - danske - jordbær er prøvet. Uden dog helt at nå op på Føltved jordbær’s gode niveau.

25. juli 2018

Dårlig behandling

Dårlig behandling. Og ingen respons på min mail.
Købte 3 bakker jordbær, hvoraf ca 70% var dårlige, til trods for at pigen i boden sagde, at de var friske.

28. juni 2018