Folktandvardenskane - Helsingborg C Anmeldelser 24

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

Har varit hos Kevin Faili

Har varit hos Kevin Faili
Jag tycker det har gott bra och han hanterar oroliga patienter bra.

29. april 2026

Härligt att höra, tack för den fina recensionen Leif! 🌺

I met Kevin faili for removing bacteria…

I met Kevin faili for removing bacteria formation near my tooth bones. Within short period of time he removed all bacteria deposits which was very hard and in many placed . He did a superb job. Thank you dr Kevin.

8. april 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Thanks you Vani for the lovely review 💜 Hope to see you again soon!

Bra undersökning

Jag blev trevligt bemött och hade en bra upplevelse. Tack Kevin!

27. marts 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Tack för den fina recensionen, Anders!

Kom in efter att ha skjutit upp mitt tandläkarbesök

Kom in efter att ha skjutit upp mitt tandläkarbesök efter att ha havt en jobbig upplevelse sist där dem sa till mig ”om du inte tänker ta hand om dina tänder så finns det ingen anledning att komma”. Jag har nu bestämt mig att vara större än min rädsla och tidigare upplevelser och komma in för att se hur pass dåligt mina tänder och munhälsa va. Hade Kevin Faili som min tandhygienist och efter mitt besök så var jag extremt nöjd med mitt val att besöka just Kevin. Han var mycket trevlig, respektfull och lugnande vilket fick mina egna nerver att lugna ned sig. Allt gick utmärkt och jag kände mig bra och säker tack vare Kevins trevliga bemötande och varma personlighet

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Tack för den fantastiskt fina recensionen, Christian! Vi blir så glada. Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Grundlig behandling och bra tips

Grundlig behandling och förtroendeingivande personal. Hjälpsamma med tips och råd kring munhälsa.

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Tack för den fina recensionen, Edin! Varmt välkommen tillbaka.

Träffade Kevin under mitt besök

Träffade Kevin under mitt besök. Väldigt lugn, tydlig och pedagogisk. Gjorde ett mycket bra intryck. Har andra i min närhet som träffat honom också, och de håller alla med.

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Tack för den fantastiskt fina recensionen, Anton! Vi blir så glada. Varmt välkommen tillbaka! 🌸

Kevin

Kevin, superbra, lugn pedagogisk

9. marts 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Tack för den fina recensionen, Emelie!

Jag är toppen nöjd med mina 2 besök hos…

Jag är toppen nöjd med mina 2 besök hos Kevin Faili
Proffsigt och mycket trevligt bemötande
Seriös uppföljning
Lasse Göransson

27. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Lasse! Så fint att höra, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Var hos Kevin

Var hos Kevin. Allt var jättebra. Han var noggrann, jätteduktig, lyssnade, och förklarade allt på ett pedagogiskt sätt. Han kom också med rekommendationer som andra tandläkare jag gått till missat.

26. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Joakim! Så fint att höra, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Kevin Faili super duktigt

Kevin Faili super duktigt, allt löste sig på 2 dagar från kontroll till rengöring. Snabba puckar uppskattas alltid!

24. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Vilken underbar läsning, stort tack för att du delar med dig av din upplevelse Edin!

Jag träffade Kevin som tog hand om min…

Jag träffade Kevin som tog hand om min tandvård och tyckte det kändes mycket bra, alla som jobbar här är också mycket trevliga. Är mycket nöjd med det hela.

19. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Joel! Vad roligt att höra, stort tack för den fina recensionen.

Sök Kevin Faili!

Kevin faili, varit på undersökning där jag fått mycket info på min tandstatus. Tack vare hans rekommendation har jag slutat dricka energidrycker, Mycket bra råd. Känns väldigt tryggt. Jag är väldigt nöjd att gå på Folktandvården Hbg, där jag träffar Kevin

18. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Liam! Så fint att höra, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi skickar berömmet vidare till Kevin. Varmt välkommen tillbaka!

Var hos Kevin F som var otroligt duktig…

Var hos Kevin F som var otroligt duktig och noggrann. Han var också väldigt pedagogisk och förklarade hela tiden vad han gjorde och skulle göra i nästa steg.

17. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Emelie! Så fint att höra, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi skickar berömmet vidare till Kevin. Varmt välkommen tillbaka!

Jag har vait hos Kevin Faili

Jag har vait hos Kevin Faili, mycket trevlig och super bra service!

16. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Härligt att höra - tack för den fina recensionen Elvora!

Jag går hos Kevin(tandhygenist) väldigt…

Jag går hos Kevin(tandhygenist) väldigt bra och saklig,jag har stort förtroende för honom liksom tandläkare Paulina. Jag har alltid gått till folktandvården, jag har haft tur med mina tandläkare och tandhygenister + tjejerna i receptionen är alltid trevliga🌹🌹🌹🌹🌹

13. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Birgitta! Vilken underbar läsning, stort tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi skickar berömmet vidare till Kevin och Paulina. Varmt välkommen åter! 💜

Jag har träffat Kevin faili under ett…

Jag har träffat Kevin faili under ett par år. Han har hjälpt mig med inflammation i tandköttet. Och han har hjälpt till att få bra resultat och och visat hur man själv ska göra för bästa resultat. Super bra bemötande.

6. februar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Andreas! Vad roligt att höra, tack för den fina recensionen. Vi ser till att Kevin får ta del av berömmet.

Har gått hos folktandvården i alla år

Har gått hos folktandvården i alla år, alltid varit nöjd. Mycket tillmötesgående. Har haft en del tandhygienister genom åren och märker att det blir bättre med alla nya instrument och kunskap . Framförallt ett stort tack till min tandhygienist Kevin Faili som gör ett fantastiskt jobb. Är så nöjd.

30. januar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Anette! Vad roligt att höra, tack för den fina recensionen. Vi ser till att Kevin i Helsingborg får ta del av berömmet.

Jag var hos Kevin Faili och han är…

Jag var hos Kevin Faili och han är mycket noggrann och duktig och jag fick ett bra bemötande.

8. januar 2026

Besvarelse fra Folktandvardenskane - Helsingborg C

Hej Johanna! Så fint att höra, tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi skickar berömmet vidare till kliniken. Varmt välkommen tillbaka!