Folkhemmet Möbler & Inredning Anmeldelser 99

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde ett matbord med leveranstid på 6-8 veckor. Efter 8 veckor kom det till deras lager, men jag fick ingen leverans förrän en vecka senare (trots att jag bor i närområdet) då Folkhemmet menade a... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag köpte ett matbord från folkhemmet som var sprucket rakt över! Man ser att det har spruckit vid skruvinfästningarna! Nu har vi väntat 2dagar på svar och det är tyst. Väldigt tråkigt då bordet ä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter att ha jämfört flera möbelförsäljare så valde jag till slut Folkhemmet och det ångrar jag inte en sekund. Otroligt bra kundtjänst som svarade snabbt och var väldigt hjälpsamma. Tack till Frida o... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen trevlig köpupplevelse. Produkten kom senare än beräknat. Den var konstigt paketerad, utan emballage. Jag ville returnera, eftersom jag inte hunnit använda produkten till ett speciellt tillfälle... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning
  2. Dagligstuemøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Varmt välkommen till Folkhemmet! Hos oss handlar du enkelt möbler och inredning till bra priser. Alla butiker bjuder dessutom på personlig charm och kompetent service.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställt ett marmor matbord med 6…

Beställt ett marmor matbord med 6 stolar, leverans skulle ske efter 2-3 veckor. Efter att leveransen blivit uppskjuten 4 gånger och totalt 12 veckor, bad vi om pengarna tillbaka..
Dem vägrar lämna kompensation. Detta gäller folkhemmet i Heron.

12. maj 2021

Usel kvalitet på teakmöbler

Utemöblerna i teak håller inte den höga kvalitet de utlovar. Efter två år har solsängarna vi köpte gått sönder i ryggen trots att vi förvarar dem inomhus i en bod på vintern. Teaken har spruckit och vid användande när de togs fram knäcktes ryggen i dess fästen på båda solsängarna. När jag vänder mig till Folkhemmet för att fråga om de kan reparera stolarna och bifogar bilder i mitt email får jag till svar att vi har ”belastat dem för hårt”. En solsäng borde väl hålla för en kroppsvikt på 85kg respektive 57kg. Andra utemöbler jag köpt i teak har hållit betydligt längre.
Det var första och sista gången jag handlade på Folkhemmet.

3. maj 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Blev kallad för "Kräk" av Grundaren av…

Blev kallad för "Kräk" av Grundaren av Folkhemmet efter att ha anmält dem till Almänna Reklamationsnämnden då vi är i en tvist om stolar som jag köpt hos dem. Kommer aldrig sätta min fot i deras butik/websida igen samt avrått ALLA jag känner från att handla där. Vidrig behandling av kunder (fd kunder).

8. april 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Håll er borta från denna butik

Håll er borta från denna butik. Har aldrig varit med om något värre. Jag har försökt häva köp på grund av 15 veckors försening.
Lita inte på något av det Christian Johansson på Folkhemmet i Kungrns kurva säger. Det enda ni får höra är lögn efter lögn. Håll er borta från dessa skojare!

19. marts 2021

Undvik folkhemmet.

Låt mig börja med att säga följande:
Kom inte nära folkhemmet om ni är måna om era pengar!

Jag beställde ett soffbord från folkhemmet som lovades att levereras inom 2-3 veckor.

Efter 2-3 veckor får jag ett mail där de nu säger att deras leverantör är försenad och det kan dröja 2-3 månader istället. Det erbjuds ingen kompensation eller något annat.

Efter 3 månader kommer soffbordet, vi öppnar upp förpackningen. På bordet finns en stor 30 - 40 cm spricka.

Vi försöker returnera varan och få våra pengar tillbaka, och där har vi fastnat.

De viftar bort mig och säger att deras leverantör har ansvaret vilket är helt felaktigt enligt konsumentverkets regler.

Kom inte nära folkhemmet om ni är måna om era pengar!

16. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi köpte sko skåp som skulle komma…

Vi köpte sko skåp som skulle komma efter ca 3 veckor. Sedan, efter längre tid än 3 veckor, gick vi igen frågade om att vi har inte fått något. En tjej på kassan sa att hon ska kolla närmare dagen efter och ring oss med mer info.

Men dagen efter ingen hörde av sig.

Då gick ytligare en vecka och då gick vi återigen till butiken och frågade. Då killen på kassan sa att: "skåpet har kommit och konstig att ingen har mejlat er"

vi öppnade endast del 2 (större kartongen) som såg frukansvärt ut, massa repor samt glömt vas arbetaskniv inne, har bilder som bevisar detta.

Vi lastade både delarna i bilen och gick till butiken. En tredje person, en kille på kassa sa att han aldrig varit med en sådan situation och vi mailade bilderna till honom att han skulle reklamera på plats och tog tillbaka bara den öppnade större delen. Men enligt samtal mer er visade sig att han aldrig har gjort något eftersom ni inte kunde se beskrivning
händelsen/reklamationen. Efter ytligare lång väntetid vi återigen gick till butiken och frågade. Då samma tjej som skulle ringa mig sa precis samma sak att hon ska kolla närmare på saken och ringa till oss dagen efter, men tyvärr ytligare en till lögn och som vanligt ingen ringde.

Sedan var jag tvången att ringa fråga, då svarade en kille att varan är i Danmark och tar tid tills den är framme, de skulle höra av sig så fört den är framme i butiken.

efter ytligare några veckor, ringer en tjej och förklarar att skåpet är framme och de vill köra hem till mig. I fredags ringer en tranportör att han kan endast hämta varan mellan kl 12-14 på söndag, då ingen är hemma, men han insisterar och kan inte annan tid, då ringer jag butiken i syftet att vill gå själv med min egen bil och hämta den själva, men en kille svara utan att låta mig förklara eftersom han var upptagen då och att han skulle ringa mig då han tog endast mitt nummer. Men ytligare en till lögt att han aldrig ringer. Då var det dags att ringa er på huvudkontoret och och förklara och då ni bad mig reklamera själva på hemsidan på nytt eftersom ni inte kunde hitta något beskrivning på detta. Ni har fått nu detaljerat beskrivning hoppas jag.

3. marts 2021

Skrämmande oseriöst företag!

Skrämmande oseriöst företag!
Skrämmande företag!
Gör en internetbeställning, varorna som kommer är defekta. Ringer företaget för att få hjälp. Diskussioner börjar först säger man att man inte kan återbetala beloppet för varorna pga att jag bytt bank och har ett annat kontonummer än det jag använde vid köpet. Därefter börjar nästa problem. Då vill man inte sända ut returfraktsedlar utan menar att jag ska betala för returen själv. Ber att få bli kontaktad av en chef. Ringer flera ggr men ingen återkoppling till denna. Till slut får jag en mailadress. Då möts jag av ett svar man sällan skådat av ett seriöst bolag.
Givetvis kommer jag stämma detta bolag till tingsrätt. Bedöm själva, mitt råd handla INTE här.

Hej ”namn”

Då vi på Folkhemmet har som krav att man ska vara myndig för att handla, Folkhemmet antar också från att alla kunder har avslutat 9-årig grundskola. Av den anledningen utgår vi ifrån att alla kunder är läskunniga. Det sistnämnda har du med bravur bevisat genom att du helt utan stavfel haft förmågan att skriva ett mail till mig. Du vet mycket väl ”namn” att Folkhemmet vid ett flertal tillfällen informerat dig om hur du ska gå tillväga. De finns angivna på hemsidan. I och med att du inte kan uppföra dig så har jag personligen informerat alla anställda att de inte ska lägga mer tid på dig.

Ingen på Folkhemmet kommer att lägga med tid på ert ärende förrän du följer reglerna som finns angivna på Folkhemmets hemsida.

All konversation är härmed från Folkhemmets sida avslutad med er.

Richard”

28. januar 2021

Total katastrof. Undvik.

Total katastrof. Undvik.

Vi beställde skrivbord och stol i augusti. De sa omkring 4 veckors leveranstid då, vilket var länge nog.

Nu har de skjutit upp leveransen gång på gång på gång. Idag åkte vi till butiken för att få tillbaka handpenning, eftersom vi inte vill vänta till vecka 5-6 nästa år, vilket är den leveranstid de sagt senast.

Då säger de att vi måste köpa stolen, för att den finns på deras lager i Täby. Det stod inte i det mail vi fått.

"Vi har våra regler" är enda förklaringen på varför jag måste köpa en stol som jag inte kommer att ha ett matchande bord till.

Så det slutar med att vi betalar resten av stolen, och att de kan tänka sig att skicka hem den till oss, trots att den kostar 4800:- och deras gräns för fri leverans är 5000. Verkligen generöst, efter att ha väntat nära ett halvår.

Köp inget från folkhemmet. Jag har aldrig varit med om en sämre affär.

20. december 2020

USEL kundservice och KVALITET

URUSEL kundservice och reklamationshantering! Köp inget hos detta företag de har ingen seriöst bemötande mot dig som kund så fort varan är betald. Jag köpte ett soffbord med ett svartlackerat underrede som har missfärgat den matta som låg under soffbordet. Folkhemmet vill inte titta på mattan eller bordet för att bedöma skadan utan avslår reklamationen och påstår att det är mattans fel. Båda produkterna finns i deras eget sortiment, men de slingrar sig ur reklamationen och hänvisar till att de inte har haft en sådan skada tidigare. HANDLA INTE HOS FOLKHEMMET- BILLIGT MEN URUSEL KVALITET OCH SERVICE!

1. december 2020

Folkhemmet - vinst före allt

Köpte bord och soffa för 40’. Fick 10% efter förhandling. Två dagar senare realiseras de ut väsentligt mycket billigare. Kontaktade dem och fick följande svar ”Vill du avboka er vara så går det självklart att lösa men då tyvärr förlorar du din handpenning då vi får betala för omkotnader till vår leverantör”.

Giriga, vinstfokuserade och totalt iskalla. Struntar i rabatten, men de framstår som väldigt oärliga när de vet att deras varor skall realiseras ut om nägra dagar.

Köp ingenting hos folkhemmet.

Uppdatering: Fortfarande ej fått något svar efter att ha blivit försäkrad flera gånger om att bli kontaktad. 1/10. Köp inget här om du vill ha minsta förhoppning om rimliga returmöjligheter.

22. november 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toppen!!!

Bra pris, Fraktfritt, Ultrasnabb leverans!!! Bra bemötande? Ingen aning, behövde aldrig prata med någon. Jättesmidigt!!!

27. marts 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.